Ja nikad nemam dovoljno garderobe
I kad je imam suvise, poklonim je, pa nabavim novu, moj hobby
Imam tetku u Nemackoj koja ima 9 cerki. Pa kad dodju leti kod nas, sve se izmenjamo sa garderobom. Nazalost, sad imam vise kila nego bilo koja od njih

Ali to me dodatno motivise. A ono sto ne nosim puno, spakujem, pa siromasnim porodicama. Pa ponovo u cunjanje po buvljaku
Ja ne trpim bolove. Kad treba da dobijem, uzmem po dva brufena od 400 mg i kuliram. Ne trpim ni glavobolju, pijem analgetike dok ne prodje. Tako me mama naucila, uvek mi je pricala jednu pricu o njene dve bake. Jedna je pila lekove za sve i svasta. I umrla u 72 godini. Druga ceo zivot nije popila pola andola. I ova je umrla u 70 i nekoj. Ja ako mogu da biram, radije necu trpeti bolove..
Inace sam imala grozne menstruacije, pracene prolivom, povracanjem i grcevima kao porodjajnim. Godinama tako, dok se nisam porodila. Doktorka mi je rekla, zbog zavaljene materice i nekog poremecaju u endometrijumu. Sad nemam tih problema, ali verujem ti na rec da te boli.
E sad sam ti bas napricala svasta, a i nema veze sa dnevnikom. Pozdravljam te, idem da pravim jednu tvoju salaticu za rucak