Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od Debeliccka » pre 8 godine

Fenomenalno! :)
    I ja sam imala čast da NjM priprema obrok i bilo je apsolutno savršeno...
    E sad, ja nisam nikakva posebna kuvarica (skromnih sam umeća) ali vis a vis tih nekih bućkuriša... sećaš li se da sam ti davno govorila da bi valjalo da te Duda i ja usvojimo na neko vreme pa da vidiš kakve bi sve bućkuriše bila u stanju da zavoliš? (u ono vreme kada smo ovde više pričali o toj nekoj tvojoj izbirljivosti, tadašnjoj, navikama...) Zato mi je drago, osim što ste se konačno našle vas dve, i to što si imala priliku da jedeš kod njih...
    I upravo to, dvoje mršavih zgodnih ljudi a takvi kulinarski spektakli.... :23:

(radujem se skorom kraju tikera :013:, dotikerila si ga vala!)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 8 godine

Ispravka jelovnika, pivo je maltene ušlo u doručak i još mi isparava iz svih pora. :16:

Vala, svaku titulu treba da nosiš ti kao neko ko je doživeo najsavršeniji preobražaj otkako je foruma! :013:

Samo ću da kažem da Narcisu treba upoznati lično, ne mogu da napišem drugo do "jedna velika dama sa ogromnom pameću". Tako mi se nešto vratila vera u podmladak, dok ima ovakvih Narcisa. :) Počastvovana sam ovim ličnim poznanstvom. I ne pamtim kad sam se ovako s nekim ispričala na milion istih frekvencija.

Jedva čekam slike, da svi vide ovo što sam videla ja... Narcisa u novom pakovanju, još malo pa savršenom!!!!

Narcisa, hvala!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

E da... moram i ja da probam da iskoristim to lišće vinove loze (osim sarme), imam pristup tom lišću do mile volje... Smisliću neku low-carb pitu i musaku /lazanju.. (pitu sa tim blanširanjem pa prženjem recimo). Ti bi Dudo mogla da okačiš taj recept za Pitu Lozovaču ne bilo ti zapoveđeno! 8)

A Narcisa, ona je nešto posebno!!! Osim najvećeg uspeha svih vremena (na forumu otkako ja pamtim) tu je njena pamet i lepota! Ja nju odavno doživljavam kao simbol ovog foruma, neki zaštitni znak.
    :neznalica: 8) :009:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od volja cini cuda » pre 8 godine

Narcisa jesi ti to bila u našim krajevima? Eh bas sad kad ha nisam tamo. Nema veze sledeci put nadam se da cemo se videti i upoznati. Vec sam nekoliko puta rekla da bih bas volela da te upoznam. A za uspeh i skinute kike i istrajnost skidam kapu!! Bravissimoo!! :veseljak:
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Milan_Dj » pre 8 godine

A Narcisa, ona je nešto posebno! ... Ja nju odavno doživljavam kao simbol ovog foruma, neki zaštitni znak ...
    Slazem se u potpunosti. Ali Gigu ne treba zaboraviti. Pored neverovatnog uspeha i zaokreta u zivotnom stilu, covek svojim savetima pomaze godinama ljudima sa viskom kilograma.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 8 godine

Nisam čak ni dinstala, samo prokuvala u vodi (dinstanje izbegla da ne bih stavljala više masnoće nego što mora). Jeste trun žilavije lišće, ali sam sitno iseckala (mogla sam i sitnije), pa nismo morale da pljuckamo. Znači, ništa posebno od tretmana, prokuvano i sitno iseckano lišće, ostalo sve isto kako ko već pravi (kod mene sir, opciono neko jaje (ali često bez), malo maslaca/masti i mleka za ovu strejt verziju... naravno, kad pravim nestrejt, zamastim više ili napravim domaće masne kore).

Narcisa, kod mene nema plusa posle naših bahanalija, srećno prođoh! :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 8 godine

Sad se sva :020: . Hvala vam svima.
    Bice da je tacna ona "slican se slicnom raduje".
    Jos sam sva pod utiscima. Iz mene je sve isparilo-tek sad ; ).
    Volja, znam da si na moru pa ti se nisam javila. Boze daj zdravlja i bice prilike da se gledamo.

78/91 V-dan
    2 banane, jabuke, breskve, badem, paradajz+tivice

Danas malo u obavezama, ali to nije razlog da veceras ne odem na svirku ;).

:mahalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Obaveze me nisu sprijecile da odem na svirku, ali kisa jeste....grrrr...

79/91 P-dan
    D: banana
    R: sir, paradajz, pola djevreka, jogurt
    V: sir, paradajz, jogurt

Nesto sam zaredala sir P-dane, ali stvarno bi mi bila steta da ga ne koristim dok sam ovdje. Kod nas ga nema, ili ja nisam uspjela da ga nadjem.
    MU-nka se blizi kraju. Odrzavanje cu da drzim nesto izmedju nje i Debelickinih smjernica, kako mi koji dan bude po volji. Skrob do daljnjeg ostaje u nemilosti.
    Krizu ne pamtim kad sam imala... Dok sam na redovnoj Un-ki imala padove.
    Vrijeme je tesko, sva sam zbrckana i skuvana. :mahalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

80/91 P-dan
    U: cijedjena narandza
    R: komadic sira, paradajz, jogurt
    V: cevapi sa sve pola somuna i lukom, piva

81/91 Uh-da
    D: dinja
    R: 2 djevreka, sir, paradajz, jogurt
    V: ?, pletenica s orasima, dve kiflice s dzemom

Prekrasna noc u prekrasnom drustvu. Mnogo buke, muzike, piva i nesto plesa. Debelicka mi je vise puta pominjala te cevape, a sada su postali stvarnost. Zaista ukusno i dijetalno :wink: .
    Priprema za veceru je dobro napravljena (izostanak hljeba za rucak), i nema nikakve nadutosti i tezine u stomaku.
    Dobila sam novu motivacionu bluzu. Cca 5 kila manje i stajace mi bas kako treba. :009:

Za veceru sam planirala urmasice, ali sumnjam da cu stici da odem po njih. Veceras putujem kuci.
  • 17manje
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 8 godine

od 17manje » pre 8 godine

uh, mogu samo da ti aplaudiram na ovolikoj transformaciji, citacu detaljnije tvoj dnevnik ovih dana.......
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dobrodosla u moj dnevnik. Hvala!
    82/91 V-dan
    2 banane, ljesnjaci, dinja, tikvice + paradajz, 2 narandze

Doputovala jutros. Malo sam skrckana. Odmaranje u toku.
    Vaga poludila...ni priblizno da pokaze tacno stanje. U jednom nagazu je pokazala 76 :shock: , u drugom 98... Bice da su baterije popustile. Sutra cu da ganjam da ih promjenim, a ako je pravo krepala moram da kupim novu...
    Metar pokazuje cent manje kod butine i dupeta.
    Veceras izlazak i trac partija. :mahalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 8 godine

"Gde ja stadoh, ti produzi" bih ja rekla za tebe...
    Koliko vidim u novom (tebi vec pred kraj i starom) krugu unke si...i cestitam ali ne znam vise na cemu, pa tebi covek ne zna sta vise da cestita...ti si moj IDOLLL citaj IDOLLL da da....divim se tvojoj snazi, volji, energiji u neodustajanju...
    Saljem vetar u ledjaaa i ljubim te do neba drugo :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Misho :009: . Ovo je neka moja varijacija na temu, i ono jeste da je blizu kraja. Nemas brige, bicu ja ovdje jos dugo, dugo. Jedva cekam da nam se vratis.

83/91 P-dan
    R: svinjske snicle, mjesana salata (paradajz,paprika,krastavac), hljeb, supa
    V: pola, bez hljeba i supe

Mrljavo vrijeme. Mislim da sam postigla svjetski rekord u spavanju na duge staze. U pon cu da trazim baterije.
    Bila sam jako gladna danas. Nemam pojma koliko sam tih sniclica pojela (nije deminutivcic, nego su stvarno mini).
    Nesto mi se vrzma po glavi da produzim boravak na MU-nki do 1.9. pa onda lagano na odrzavanje.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Nadam se da su samo baterije problem... Ne bi baš valjalo, sad kada si na kraju tikera i na kraju ove ture dijete, da treba da menjaš vagu :wink: . Nešto se ne sećam da je neko kupio novu vagu a da je prikazivala istu kilažu kao stara :? . Da vidimo i kraj tikera a onda još malo do konačnog cilja! 8)
    Slika

• narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Toga se i ja plasim... :cry: . I ja se nadam da je samo baterija problem. Danas sam se vagala i dalje pokazuje nebuloze...
    Sutra u pohod.

84/91 P-dan
    R: sir, mjesana salata, hljeb-jogurt zaboravila
    V: sir

Zaspala tek u zoru. Ustala jako kasno. Neplanski otisla na planinu. Nabrala divno cvijece.
    Bila sam veceras kod drugarice koja je u kilaznom problemu. Bila je ona skroz smrsala prije 6-7 godina, ali sada je teza nego ikad. Dala sam joj uputstva za mu-nku, jer mislim da joj treba brzo opipljiv rezultat. Najcudnije mi je sto ona kaze da ne pije sokove, ne jede slatko, ne jedede puno hljeba, a ruku na srce ogromna je. Ne znam jel masla ili istinu govori. Vadila je hormone i sve je ok :neznalica: . U svakom slucaju zelim joj svu srecu.

Olimpijada me psihicki terorise. Pih, ispade Djokovic u prvom krugu.
Odgovori 2547 postova