Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od dudank » pre 8 godine

Pa nije baš da verujem kardiologu od 150 kila... ili ćelavom prodavcu preparata za kosu. :) Al' dobro, nije to tema, samo sam usput prokomentarisala jer sam danas prvi put videla kako izgledaju autorke, pa ne može da ne zapara oči. (A i danas reklamiram sebe, hahahh.)
  • maša*

od maša* » pre 8 godine

Autorke spomenuh u šali... ali stvarno, zašto je jedna od njih debela? :005: Nije baš neka reklama. :neznalica:
    Par starih narodnih izreka: "U postolara djeca bosa" i "Pekarova djeca gladna" kao da su nastala na sličnim primjerima...
    Možda je debela zato što je imala puno brljeva, hehe :-)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 8 godine

Hvala vam na svim lijepim rijecima. Lijepo je biti nekome reper za karakter (Iako ja ne mislim da sam bas sjajan primjer. Istina, rezultat je tu, ali cilj jos nije dostignut. Valjda cu se tada realno sagledati.)
    Mozda se pomenuta autorka namjerno podgojila da se stese pred novo izdanje i prilozi slike "prije i poslije" :007: .
    Ne panicim ja zbog "brlja" kao brlja, nego zbog neimanja razloga za isti. Sve je bilo stvarno ukusno...ali realno mogla sam i bez toga.

73/91 Uh-dan
    D: lubenica
    R: 3 djevreka, sir, malo pavlake, ceri paradajz, jogurt
    V: 2 piva, red zeljanice i dva reda sirnice

Sinoc sam bila u meni najdrazem forumskom drustvu. Sati su prolazili da trepnula nisam. Pita je bila ukusna, a piva hladna kao zmija.

Danas voce. Naknadno cu se upisati. :mahalo:
  • maša*

od maša* » pre 8 godine

Sinoc sam bila u najelitnijem forumskom drustvu. Sati su prolazili da trepnula nisam. Pita je bila ukusna, a piva hladna kao zmija.
    Nemojte nam privatizovanja foruma, pa mi svi ostali ispadnemo ko tamo neki lijevi :-)
    Najelitnije forumsko društvo :-P Ahaa, jeste :-)
    Šalim se , naravno, ali malo :-)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Evo ispravljam se. U meni najdrazem forumskom drustvu ;). Nije mi namjera bila da nipodastavam ostale clanove, samo mi se uvrtila recenica iz "Kako je propao R'N'R" pa sam je prilagodila ovoj konstrukciji.

74/91 V-dan
    2 banane, bademi, lubenica, dinja, tikvice, paprike

Visoko glikemijski, ali s tim raspolazem. :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 8 godine

Ja ću da iskoristim gužvu da malo privatizujem pitu...
    Pita je bila ukusna
    Bila je ukusna, ali očekivala sam mnogo bolje :( . Nekad pre im je pita tamo bila bolja, a sad je OK ali ništa posebno....a ti potroši UH dan na nju.... :?
    Sto puta sam te hvalila pa neću i sada, ali samo iz razloga što pretpostavljam da ćeš uskoro postaviti sveže slike... mislim tu je i kraj tikera i sve to.... pa će svi lepo da vide :) :veseljak:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • maša*

od maša* » pre 8 godine

Ja ću da iskoristim gužvu da malo privatizujem pitu...
    To samo forumska elita može, a mi ostali se izvinjavamo :-)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hihihi, ja koliko volim pitu, s punim pravom bih je privatizovala. Sirnica je bila bolja od zeljanice.
    Slike vrlo uskoro, nadam se. Jedva cekam dan kad cu nulirati tiker.
    Doletile su mi stjuardese na godisnji, pa sam juce bila s njima. Kazu da sam znatno tanja nego kad sam bila kod njih (april, imala 94kg). Kazu i da sam vedrija i zivlja.

75/91 P-dan
    D: banana
    R: sir, paradajz, hljeb, jogurt
    V: grcka salata, pivo
    Fa: puno hodanja u planu, a bilo ga je i juce

Stvarno sam super zadovoljna izgledom. Baka se svako malo zaplace i kaze "ne mogu te se nagledati".
    :mahalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 8 godine

Baka je carica, raznežila sam se pročitavši ovo. :(

Apropo zeljanice pišem svoju muku kod tebe (ko ti kriv kad si admin pa te svi čitaju, he-he :) ), naime ovde nema zelja (nije ga bilo u proleće niti i u jednom trenutku i nisam imala ni listić za u zamrzivač), pa sam mislila da za neki budući VK isprobam sa seckanim vinovim lišćem... je li probao to neko nekad? :005: (Spanać i blitva ne dolaze u obzir, nemaju to nešto što zelje ima.)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

A vidiš meni je svejedno koji zeleniš... Sviđa mi se i spanać i blitva i kopriva i masnik i zelje i sve... u tim zeljanicama... Sto ljudi sto ćudi dvesta zeljanica...
    Nisam probala vinovo lišće ni u čemu osim u sarmicama... Dobra ideja da se proba :)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 8 godine

Bojim se da ne ostane žilavo pa da pljuckamo svi. :16: Zato pitam da li je ko probao, a ukus sigurno ne može da omane. Što je najgore, imam seme zelja, ali smo toliko jedva sredili džunglu od dvorišta da mi je sad žao da pokvarim. :bas_tuzan: A imam to divlje grožđe koje divno raste neprskano... pa mozgam...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Prelićeš ih valjda vrelom vodom i ostaviti tako 10-15 min, pa ćeš (nakon što ih posušiš) da odsečeš one debele delove tj žilu…? Valjda neće biti žilavo. :neznalica: Mislim treba probati…
    A praviš li musaku od tog lišća?
    To bi moralo da bude dobro...
    Slika

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 8 godine

Nemaju debele delove, ovi su tanki kao krilca od slepog miša. Ali budu kao malo žilavi i kad ih blanširam. E, još i dodatna fora, za pitu ne blanširam, nego propržim zelje... možda ove da blanširam pa propržim... Ma i ja komplikujem, najbolje da zbrljam na rizik pa da pošteno oglasim valja li ili ne valja. :D

Musaku ne, birijan da, i odličan je. (Neko bi rekao da je isto, ali nije isto... nije mi ni slično. :) )

Narcisa, ako sam preterala s pitanjima o vinovoj lozi, briši bez milosti! :) (Ali u tom slučaju dobijaš margarin i leba ako svratiš u moj kraj, ucena. :007: )
  • Vedrana
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od Vedrana » pre 8 godine

Hvala vam na svim lijepim rijecima. Lijepo je biti nekome reper za karakter (Iako ja ne mislim da sam bas sjajan primjer. Istina, rezultat je tu, ali cilj jos nije dostignut.
    E to se zove skromnost :) . Evo i ja, smršala sam koliko sam smršala i znam da sam puno uradila za sebe, ali opet mislim da to nije neki spektakularan uspeh (baš kao što sam nekada mislila da moj višak i nije toliko kritičan kao što realno jeste bio). I to što kažeš, kad se postigne cilj, onda ćemo valjda i realno biti svesni svog uspeha.
    19.09.2018. 103.3 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

76/91 P-dan
    D: banana
    R: sir, paradajz, kriska dvopeka
    V: bahanalije! Grilovano povrce, svinjske snicle, neki buckuris od slanine, pavlake, kiselih krastavaca i gljiva, mijesana salata, pivo
    77/91 Uh-dan
    D: 2 breskve
    R: "lozovaca" i sirnica, jogurt
    V: sladoled

"Prvi put s Dudom na jutrenje"

Napokon su se selozile kockice i kraljica foruma je postala trodimenzionalna.
    Dudu tesko da iko moze da opise. Takva zena u malom pakovanju se srece jednom u xyz godina.
    Majstor za veceru je bio NjM (njen muz). Kakav ukus, kakva dekoracija!!!
    Ja koja sam peka po pitanju hrane mislim da bih iz te kuhinje pojela i barenog pacova. Cudo je sto svi nemaju po 150kg.
    Eksperiment sa vinovom lozom umjesto zelja u potpunosti uspio!
    Mnogo sam srecna sto sam imala privilegiju da boravim sa takvom licnoscu. Najveca dobit od ovog foruma nisu skinute kile, nego ljudi!
    P.S. usla sam u Dudinu bluzu! Fotosuting ce biti obavljen i u njoj!
    Hvala na svemu i ovako javno. :009:

Stanje redovno. Nista ne brojim u brljanje. Sretna sam i zadovoljna, a koliko ce vaga biti saznacemo krajem sedmice. :mahalo:
Odgovori 2547 postova