Mrso, da li si je pokusala skoro dobiti na telefon. Vidim da je bas nema, nadam se da nije.......da je OK!

Inace ima li sta novo na istoku.....mislim ta tvoja jurnjava, dan D na vidiku.....Zakon ulice se ne zaboravlja, neplanirani slatkisi jednom u 100 godina......rutina.... 

OSIM, što nisam zadovoljna što ne jedem raznovrsnije povrće u raznim bojama i sa raznim svojstvima.....kad dođe proleće i leto, valjda ću imati dugine boje.....crveno, žuto, zeleno, ljubičasto.....
,,Ulećeš,, sa korisnom informacijom tj upozorenjem, i ne vidim nikakav razlog za izvinjavanje! (Ali ti to i sama znaš nego si pristojna a u stvari si sigurno pomislila kakve ja to nepotpune informacije ovde ,,širim,,)....Dakle pre ja treba da se izvinjavam za širenje propagande sa elementima neprijateljske...
!

(I još se obraćam Ani, ali stalno pratim šta jede zbog tog njenog varfarina ili šta već beše.)

Vise nikad u zivotu necu da stavim u usta tu kombinaciju! Ali svejedno hvala ti puno na savetu! 
Korisnika u ovom forumu: Vanja i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.