Winnie, Cirkončiću, Maggie.....Ja sam povremeno pisala o Majkomila. Bila je jako bolesna, još davno je bila došla na 48 kila ili manje.....nije mogla ni da hoda...svašta je tu bilo.... U pitanju je oboljenje za koje praktično i nema leka...ona se nadala da će je prihvatiti za neku kliničku studiju i tako neki skupi lek iz inostranstva TESTIRATI NA NJOJ i tako pokušati sa lečenjem... Nažalost, odbili su je za tu studiju jer su je ocenili kao ISUVIŠE BOLESNU ZA TO. Šta je posle moglo da bude.... Jednog dana se više nije javljala... (mada se dotad javljala i jako bolesna, kad god je mogla....naravno sve je bio samo telefon.kontakt, nismo se mi nikada videle... mislim da nije htela da je posetim u bolnici zbog stanja u kojem je bila... iako sam ja svaki dan po dva puta bila na klin.centru jer mi je mama tada bila u bolnici, dakle mogla sam da je posetim svakog dana...ali ne..)...
Moravka, šta da se radi...ne ide to baš tako.....
Winnie, hvala ti za ovo što si napisala! I hvala na poverenju, hehe!
Osoba A – Ja sam tetka Goca. Osoba B – ja SAM tetka Goca. Osoba C – ja sam TETKA Goca. Ko je stvarno tetka Goca?!
Inače, ovo što si napisala
,,razmenjujemo neke druge savjete,, (Tetka Goca i ti), na prvi pogled mi je pisalo kao
,,razmenjujemo...salvete,,....pa se setih kad sam bila devojčica, skupljali smo salvete, sve devojčice i onda to razmenjivale, držale u onim kutijama od velikih bombonjera... Ja pojma nemam kako smo mi dolazile do onih prekrasnih salveta od tako lepog papira kao da su svilene, pa sa prelepim dizajnom....otkuda je to došlo u cirkulaciju?.... Tada nije bilo mobilnih telefona, IPADova i sličnog, mp3-ja, kompjutera, devojčice nisu budžile grudi i frizuru....
Sedele smo po stepeništima u zgradi i slično i listale te salvete a stariji su nas opominjali da ne sedimo na hladnom hehe.....
Da ispišem raport za danas iako smo tek na pola dana, ali veći deo mogu da predvidim
7. Feb ’14. – Post...
1. Banana, pomorandža – kao voćna salata sa cimetom
2. Zelena salata prelivena tunjevinom i prazilukom, hleb, malo one salate od sveže cvekle i jabuke#
3. Kikiriki ali malo, čaša točenog piva (malo)
4. Isto kao br.2 samo malo manje i bez cvekle# Kao i prethodnih ,,petaka,, - tunjevina iz salamure je pomešana sa prazilukom (prethodno dinstan pa zamrznut), pa to dvoje zajedno podgrejano sa dodatim raznim začinima, praziluka onako puno baš, više nego tunjevine. To ide preko veeeeelikeee zelene salate i promeša se da bude svega svuda.
Deo ostavljen za obrok br.3.
Ljudi ja ne mogu da vam opišem koliko se meni ovo dopada i koliko mi prija....
EDIT: Izmenjen jelovnik, ali ništa od suštinske važnosti... Upala užina između ručka i večere (u protivnom bi razmak bio predugačak) a tako nije ostalo prostora za još jedan obrok...A i da hoću još nešto da jedem, nemam ništa posno što bi moglo da se tako smaže na brzinu....