[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 151 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mica66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mica66 » pre 16 godine

Nisi valjda sve te ruzevske derivate kupila u molerskoj radnji?!?
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 16 godine

:16: :16: :16:

Pa pazi, ovo ti je genijalno... :D Mada... jednom sam kupila ulje od orlovih noktiju za osvežavanje vazduha u čuvenoj radnji "Sve za 69 din i više" (obrati pažnju na ovo "I VIŠE"), i bilo je tako lepo da sam ga ladno stavljala kao parfem... niko nije provalio. :)

E, ali ti voliš lavandulu... pa uživala bi i ti tamo, samo da znaš. (Jedino što nemaju liker od lavande. 8) ) Zamisli da uđeš u etno prodavnicu gde je pola radnje posvećeno kozmetičkim i kućnim proizvodima od cveća (druga polovina je etno gipsani kičeraj), a sve jeftino da se obeznaniš. Eto meni motivacije za šljakanje... naročito nedeljom volim da šljakam... uffff. :cry:

Da se upiše ovde neko jestivo... htela sam zeleni bob, ali su se momci pobunili :x , sad čekam da vidim koje će povrće da donese mm iz marketa. Raspored isti kao i svaki dan:

D: jogurt s lanom i začinima
    R: čorbica od povrća... nekog
    U: čorbica, parče sira 100 g, salata
    V: verovatno juneća šnicla, salata, mleko
  • mica66
    Amater
    Amater

Radite li jos? Missim, ako radite, ima da bude krepaja sa ovim "ruckicem" od povrcne supice :010:
    Podebljaj ti to onom sniclicom iz vecerice, a corbuljak popi uvece. Treba ti go-go pover renđers (rs-rs)!
    A taj etnic-slatkic bas ti veri najs ... blagis tebi, pogotovo za dzambinu.

AHHHH - Slika - Mein Gott !!! - prećerah sa ščilijem u kafičici!!!
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To ja stalno podebljavam večericu akonto ručka. Ko da spava gladan... a danju mi nije problem, tek sam ovde na forumu naučila da doručkujem pre sedam uveče. :D

E, a danas sam podebljala onako... lepo. Malopre sam smotala bananu i tri žele bombone jer mi je pao šećer (ceo dan se telim s pms-om), imam još punu kutiju pri ruci, pa ne obećavam da ću baš da ostanem na tri... ali poslednji put sam jela slatko za Novu godinu (i to sam vadila voće iz torte i samo njega jela), tako da računam da mi je oprošteno. :D

MM isprašio i složio knjižice, da znate što nam je sad lepo. :) Samo još da se operu prozori i još ponešto.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 18 godine

od lasata » pre 16 godine

Ma oprosteno ti je... Samo ako neces da se ospes od tog zelea... :?
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Fala na oproštenju. :)

Nije bilo osipanja, samo su mi malo buknule desni i nepce. Ali zato je banana već druga ili treća u poslednjih nekoliko meseci... nisam ih jela godinama jer su mi pravile čudo. Jeste bila mala i nezrela (i neslatka), ali divan je osećaj da smem da pojedem bananu. :skakutalo:

Elem, ostala sam na te tri kockice želea... više od toga nisam brljala. Pms još drma, valjda ću se danas oteliti, da ne bih večeras opet padala u iskušenja razna.

Grozno sam lenja, ustala sam apsolutno kasno (još pijem jutarnju kafu), a treba da idem po neku papirologiju i kod FRIZERA, dakle najmrskiji dan. Ali ne mogu više da odlažem, izgledam kao mokar pas. :bas_tuzan: MM me na sve to tera da idem i kupim cipele (da ne kukam više kako nemam ravnu obuću osim patika, SMUČILA sam mu se), a ja ne volim da kupujem cipele kad mi trebaju, tad uvek kupim pogrešne... zna se kako se kupuju cipele, kad vidiš u izlogu lep par na sniženju, pa uđeš i kažeš: "Daj odmah tri komaTa u raznim bojama."

Svima lep dan želim. :mahac:

U: neskafa
    R: izmena: kuvana boranija s maslinovim uljem (nije bila u planu, ali mi se prijela)
    V: juneća šnicla, mleko, salata

Edit* - Sredila kosu, uživala na suncu, nisam našla cipele kakve hoću, a onda se dva sata patila sa instalacijom diska za platnu karticu. Ali sam zato kupila onu suknju od gaze i čipke, i to ljubičastu. :skakutalo: Uzela sam i dvema drugaricama za rođendan, samo u drugim bojama. :)
  • mica66
    Amater
    Amater

e vidis, sad mi nesto nije jasno: jal' ovo pises ti jal' ja? nevjerojatno ..
    vec sam zabrinuta.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To je u stvari pisao moj pravi ego, koji je uživao u divno protraćenom popodnevu i spiskavanju para... a sad piše moj alter ego (iliti lažnjak nastao u svrhe preživljavanja) koji se ždere što celo popodne nije radio.

Ko bre voli da radi na ovako lep dan... :placljivko:
  • mica66
    Amater
    Amater

jasno ... jos se kanim, a vec je blizu ponoc - UZAS!
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 16 godine

Elem, ostala sam na te tri kockice želea... više od toga nisam brljala.

Ovako savetuje jedan instruktor u health centru: Ako se jednom nedeljno ''ubijete'' od slatkiša nemojte očajavati. To je samo jedan obrok jednom nedeljno. :)

Nego, malko sam vrtela unazad dnevnik, al` izgleda da treba josh, da bih dosla do momenta kad si pocela da krecis, ako sam dobro razumela komentare posle toga, u vezi sa sredjivanjem stana :) Znaci, bilo je vredno i radno .. jos i novi luster .. ihaj :)
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

Da li je zivotni prostor doveden u red ili ima jos da se sredjuje, osim pranja prozora 8)
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Još su ostale stvarčice koje nismo ni vadili, tipa sudova, a upravo sređujemo plakar. :) Imamo jedan vrlo praktično iskorišćen prostor koji je bio pun dečjih stvari... sad to ide poznanici koja čeka treće dete, zato vredi čuvati. :)

MM i ja smo inače rešili prvi put u životu da da zajedno obavimo "prolećno spremanje", ne mislim na sređivanje, nego na bacanje svega što ničemu ne služi već samo opterećuje mozak i dušu. Dosad je bacao svako svoje... a sad bismo da svečano iščistimo kuću zajednički. :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Porodicni feng shui... Pozdravljam... Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

dudank napisao:. Dosad je bacao svako svoje... a sad bismo da svečano iščistimo kuću zajednički. :)

I ja sam zbog planirane selidbe bacala sve sto sam smatarla da nikom ne treba :) Oslobodila sam nas sa tri ogromna dzaka kojestarija. Kad pravimo mesta u kucu onda ne treba imati emocija prilikom ciscenja :)
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pokušavam da klasifikujem krš da bih se lakše izborila sa "emocijama", i primećujem da mm ima i dalje problem sa onim "šta ako nekad zatreba" (ja to zovem sindrom krize devedesetih), a kod mene je problem uspomena (ne znam da li neko od vas čuva svoje prvo bebeće ćebence s kojim je odrastao, recimo), plus imamo oboje objektivni problem sa stvarima koje nam je neko poklonio, a koje bismo oboje da bacimo ali se bojimo da ne uvredimo tog nekog. Trebalo bi da smisle novo zanimanje, ako već ne postoji, nekog savetnika za borbu s kršom ili tako nešto.

Danas bi trebalo da je na redu terasa, tj. ormarić s cipelama i dva ormarića sa "rezervnim" sudovima. Tu ne bi trebalo da imam nikakvih uspomena, pa očekujem bacanje bar džaka stvari, kao i bacanje jednog ormarića. :headbang:

Na vagi imam šest hiljada tona ("ja imam dvesta miliona..." :13: ), danas sam konačno dobila i sva sam naduvena (plus još ne mogu da se priviknem da mi se ciklus vratio na normalnih 28-29 dana). Ali sumnjam da je samo voda jer stalno nešto brljkam, npr. noćas sam krizirala pa sam pila jogurt u 5 ujutru, juče sam u boraniju sipala valjda pola kila maslinovog... ne bi me iznenadilo da sam malo i dodala kilažu, znaću za dva-tri dana kad ode višak vode. Danas ću da probam da budem disciplinovana. :bas_tuzan:

R: čorbica od lobode i mladog luka
    U: kriška sira 100 g, salata, čorbica
    V: domaće suvo meso 150 g, salata
    BRLJ: domaća suva kobasica 200 g, uz salatu, u 4 ujutru
    Poslednja izmena od dudank u 28 Apr 2010, 13:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori 9033 postova