Mada... jednom sam kupila ulje od orlovih noktiju za osvežavanje vazduha u čuvenoj radnji "Sve za 69 din i više" (obrati pažnju na ovo "I VIŠE"), i bilo je tako lepo da sam ga ladno stavljala kao parfem... niko nije provalio. 
) Zamisli da uđeš u etno prodavnicu gde je pola radnje posvećeno kozmetičkim i kućnim proizvodima od cveća (druga polovina je etno gipsani kičeraj), a sve jeftino da se obeznaniš. Eto meni motivacije za šljakanje... naročito nedeljom volim da šljakam... uffff.
, sad čekam da vidim koje će povrće da donese mm iz marketa. Raspored isti kao i svaki dan:
- Mein Gott !!! - prećerah sa ščilijem u kafičici!!!

Samo još da se operu prozori i još ponešto.

MM me na sve to tera da idem i kupim cipele (da ne kukam više kako nemam ravnu obuću osim patika, SMUČILA sam mu se), a ja ne volim da kupujem cipele kad mi trebaju, tad uvek kupim pogrešne... zna se kako se kupuju cipele, kad vidiš u izlogu lep par na sniženju, pa uđeš i kažeš: "Daj odmah tri komaTa u raznim bojama."
Uzela sam i dvema drugaricama za rođendan, samo u drugim bojama. 

Elem, ostala sam na te tri kockice želea... više od toga nisam brljala.

Znaci, bilo je vredno i radno .. jos i novi luster .. ihaj 

Imamo jedan vrlo praktično iskorišćen prostor koji je bio pun dečjih stvari... sad to ide poznanici koja čeka treće dete, zato vredi čuvati. 

dudank napisao:. Dosad je bacao svako svoje... a sad bismo da svečano iščistimo kuću zajednički.
Oslobodila sam nas sa tri ogromna dzaka kojestarija. Kad pravimo mesta u kucu onda ne treba imati emocija prilikom ciscenja 

), danas sam konačno dobila i sva sam naduvena (plus još ne mogu da se priviknem da mi se ciklus vratio na normalnih 28-29 dana). Ali sumnjam da je samo voda jer stalno nešto brljkam, npr. noćas sam krizirala pa sam pila jogurt u 5 ujutru, juče sam u boraniju sipala valjda pola kila maslinovog... ne bi me iznenadilo da sam malo i dodala kilažu, znaću za dva-tri dana kad ode višak vode. Danas ću da probam da budem disciplinovana.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.