ne znam sta da radim, iskreno mi se ne ide kod gastrologa da gutam tu sondu, postoji li neki drugi nacin?
unaprijed hvala

Tad sam pisala kako imam problema sa zeludcem, kako mi je tezak stomak sto god da jedem..itd ..itd..ali tu je veliku ulogu odigrala i moja anksioznost. Eh sad, da napomenem ponovo, imam 24 godine i tri puta sam radila test na H. Pylori i sva tri puta je bio pozitivan. Posljednji put kad sam otisla doktoru dobila sam trojnu terapiju, po treci put, ispila sam i to i vise nisam ni isla na kontrolu, jer jedno vrijeme stvarno nisam imala problema, pa sam kontala da sam izbacila bakteriju. Ali jest vraga, cim dodje proljece, krenu i moje muke. Priznajem, jesam bila panicarka, ali sad stvarno vise nisam, ne u tolikoj mjeri, jer sam nekako i navikla na svoje simptome. Sudeci po onom sto sam ovdje citala, tj. ono kako utvrditi da je zeludac pomjeren, ako je to zaista tako, a vjerujem da jest, evo bas gledam, mali prst desne ruke mi je za dva centa manji od malog prsta lijeve ruke. Pulsa u pupku i ne osjetim, kuca negdje iznad pupka 5-6 centi u sredini. Ono sto mi je najgora muka je, kad sam recimo gladna, uopste se ne osjecam dobro, ne mogu reci da imam bas vrtoglavicu, ali ponekad mi ono znate kad stanete nogom a noga kao da propadne, eh tad se uspanicim
i osjecam totalnu malaksalost, nekakve trnce, samo uzdisem, zijevam a ne spava mi se, a opet kad jedem onda ni to ne valja. Napuse mi se stomak, ne radi, kiselina me muci ponekad, ne boli me ali osjecam onu tezinu u stomaku. Imate li vi kakav savjet?
... A sto se ostalih simptoma tice trebala bi da proveris pankreas - kao da imas povremeno hipoglikemije a ne bi me cudilo i manjak sokova za probavu (otuda nelagodnost pre obroka i problemi sa varenjem posle obroka).
Moderator napisao:@Azra1312
Po opisu - zeludac ti je pomeren oho-hooo... Resi to kako znas i umes... A sto se ostalih simptoma tice trebala bi da proveris pankreas - kao da imas povremeno hipoglikemije a ne bi me cudilo i manjak sokova za probavu (otuda nelagodnost pre obroka i problemi sa varenjem posle obroka).
Korisnika u ovom forumu: Vanja i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.