Hvala vam puno na odgovoru.
Krvna grupa: A pozitivna.
Cajevi mi malo olaksavaju tegobe, pijem kamilicu i caj protiv upale sluzokoze zeluca ali ne pijem ih bas jako tople zbog gastritisa, vec vise mlake ,znaci trudim se da mi napici ne budu ni pre vruci ni pre hladni.Znaci malo mi pomognu ali i dalje imam tegobe.
Radila sam i test intolerancije na hranu i pridrzavam se njega uglavnom s blagim odstupanjima ponekad.Npr na testu mi pise da mi banane nisu dozvoljene a ja ih ponekada pojedem,ne smetaju mi mnogo a dobre su kod gastritisa pa napravim izuzetak.
Inace uglavnom vrtim jednu istu hranu u krug, ne uvodim nista novo pa mi nije bas jasno kako me ponekada boli a ponekada ne.
Znaci par dana se dobro osecam pa onda dobijem bolove pa tako u krug.
Evo jelovnika za tri dana:
Prvi dan:
Dorucak palenta, rucak kuvano belo meso+ kuvani krompir sa spanacem + zelena salata, vecera kuvani jaje+ tost, imam i dve uzine uglavnom a to su plazma i banana
Drugi dan:
Dorucak sunka i tost, rucak kuvana piletina+proso+kupus salata, vecera griz, za uzinu uzmem plazmu i jagode
Treci dan:
Dorucak musli, rucak kuvana piletina+pirinac+zelena salata , vecera palenta, za uzinu uzmem takodje plazmu iili kompot od jabuka ili puding od vanile.
Znaci uvek jedem laganu hranu bez rostilja,przene,zacinjene hrane,bez slatkisa,kafe,alkohola....
Ja bih iskreno pokusala da odem kod nekog da mi malo namesti zeludac ali nemam kod koga pa ako vam je poznato kod koga bi to mogla da odradim javite mi molim vas,moze i na pp.
Razmisljam i sama da pocnem da radim masaze za kilu ali se plasim da to radim sama...
Da li se kila moze izleciti ili cu ja ove tegobe imati ceo zivot?
Veliki pozdrav.