Ako sta
Narcisa moja ja voooolEEEEm (citaj obozavam) novce...ko ne jel???
Ali one sitne pogotovo...ja od tih sitnih ko veruje ko ne, napravim pravi *posao* imam par kasica prasica...u jednu stavljam samo ono krupno po euro i dva, a u drugu one bas sitne, a trecu imam kao deciju...to sa njima skupljam...i nakupi se...samo treba biti strpljiv (sto u mom slucaju nije bas lako)...sada sam napravila sa klincima veeeliku kasicu prasicu i sada je sve tamo i sitno i krupno i najkrupnije...i mama vise nego deca jedva ceka da krene put banke da ukrupni
Treshnjice moja imam osecaj da mi skrobni dan nikad ne moze dosaditi...jer sam i inace pre dijete volela rizu i krompir na svakojaki nacin...eno neki dan sam grasak pravila i sve racunam nece mi to biti dosta za rucak i jeste, bas mi je bilo dosta
...a za proteine imas pravo e tacno bi moj muz svaki dan na stolu meso (ali kako i ne bi kad radi od 7h do nekad 10h uvece

) ok ne bas svaki ok je njemu i testo, lazanje,spagete,palacinke ali kad ja vidim da se on vrti posle u kuhinji oko frizidera sve mi je jasno i ja cesto gledam deci da bude bar svaki drugi dan nesto sa mesom, mozda i gresim ali
*kad sam muzu jos pre puno puno godina u pocetku braka skuvala djuvec (jel te bez mesa

) i on ne bi da me uvredi, ali kaze na moje pitanje Sreco jel lepo..."Pa lepo jeste jako, ali nemoj ovo vise da kuvas...ili kuvaj al ubaci meso..."
Za kolica...sta da ti kazem...rezervisana su...ali dok ja ne vidim svojim ocima kola ispred zgrade, nista od slavlja...

no no no!
Hej a za ovo sto si pisala za kraj odrzavanja, nekako sebe bas vidim i dalje ovde sa vama, i nadam se i dalje lepom druzenju, i bas sam tako i planirala da pisem jelovnike pa kakvi budu, ali iskreno me je strah od svega sto dolazi...ne znam kako cu kombinovati namirnice...pr.ne verujem da cu kao sada sebi odvajati od ostalih i peci samo snicle nego bih i ja da malo uzivam u onoj "bundici" oko snicli...ali da ne duzim kad bude dosao taj period onda cemo videti...kontam da ce sve to ici u nekom smeru kao sada odrzavanje, sa izletima malim ali opet da se pridrzavam necega...
Jelovnik jucerasnji:
*juce me je ubila sramota od vas, i jedem i mislim na vas, reko kako cu vam danas ispisati sta se juce izdesavalo...ali sta je tu je..."ufatilo me nesto juce"...a nije PMS...opravdanja bez...
hajmo redom:
Proteinski 66/91 23 septembar
D: müsli,jogurt aktivia,kafa aparat
U: kikiriki,brusnice,bademi,4braz.oraha
R: piletina 2 parceta peceno na tavi sa malo obicnog ulja,2 kuvane(iz supice domace)sargarepe,hleb,supica domaca govedja 2dcl
U: eismarillenknödel, 1 pingvin, neka ceska cokoladica sa kokosom oko 40gr (tucite, a i ne morate
)
V: 1 snicla (pohovana), cvekla *ova snicla je stvarno morala biti pohovana, jer sam sve ispohovala,sem onih mojih za rucak,skoro da sam juce i njih,pa se prisetila i na svu srecu ostavila sebi one dve,njih ispekla onako za rucak, a vecera stigla i reko ajde...i eto ajde, teska srca je pojela...bice meni pluseva sigurna sam...samo treba da kupim paket maramica da imam u sta da brisem nosic
A simptomi kao PMS, ali to bi bilo u ovom mom slucaju bas opravdanje, a daleko sam ja jos od PMS-a...
Pokusacu jos jednu slikicu da vam stavim, eto to je "najfriskija"...sad od vikenda,nije neka, jer je spontana (pranje kola je u pitanju,ali u svakom slucaju se vidim cela)

Eh da eto, jos to da napisem i begam...drugari nas pozivaju na neku veceru ili rucak, za vikend, na ceLape...pa sam se iskombinovala da to bude subota uvece, taman danas Uh- cetvrtak, sutra vitamini (nadam se bez brljanja,a ne kao prosli put) - petak, i subota vecera (cevapi)
pozdrav drugarici

cmok