Odgovori 445 postova
Dijetica pa Bebica
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dijetica pa Bebica

od Treshnja » pre 9 godine

A gde ti je banana za dorucak. Varas me sa muslijem cccc
    jao knedle sa sljivama, al domace...mmm...kakav prah, knedle u prahu?
    Odoh, deca se bude, saljem ti :009:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • LolaLolita
    Početnik
    Početnik

od LolaLolita » pre 9 godine

lutko nasa, PRELIJEPAAAAAAA SI :009: :009: :009: :009: :009:
  • Treshnja
    Amater
    Amater

Ajmo draga, ponedeljak je stigao. Ocekujem vikend izvestaj :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Oh oh oh odakle krenuti...od pocetka, jel?
    Ovaj vikend mogu slobodno da nazovem brlj vikend i stvarno me je sramota...nije to ne znam sta ali nije ni da nije...hocu reci nisam se opustila bas od petka do nedelje pa sve u usta, ali mislim da ceLapi (cevapi) nisu vitamini ili???
    Ajmo redom:
    uh 18sept 61/91
    *jos okruglo mesec dana do kraja (nesto mi je brzo proslo)
    D: aktivia jogurt sa dodatkom müslija,kafa aparat
    U: kikiriki,braz.orah 4kom
    R: testo knor sa malo secera skuvano i uvaljano u prezle sa kasikom(malom) pekmeza od sljiva
    V: kafa aparat, eismarillenknödel, bananica, 2 kocke crne

Vitaminski 62/91
    D: banana,kafa
    R: cevapi kod svekrve 4kom,kiseli krastavcici, lepinja domaca :020:
    U: kikiriki,brusnice,4 braz.oraha
    V: 1 veca jabuka,nektarina (mada sam mogla da jedem,rekoh neee,bar veceru da ne brljam) :)

63/91 proteinski
    D: jogurt,müsli
    R: sampinjoni punjenu sunkicom i sirom 3 manja komada
    R2: batak,sampinjoni,luk, bela rotkvica za salatu,bez hleba, supa 2dcl
    V: sir feta grcka par zalogaja, sir gauda par zalogaja,malo maslina

*skroz bezveze dan, naravno da nije pravdanje, ali smo imali goste planirane za dve ture, vec ujutru u samom startu sam imala zelju da nesto gricnem dok je muz pekao jaja,sa sunkicom,sampinjonima,sirom, i kao hoces i tebi??? Rekoh teska srca neeee...i ok pojela svoje jelo(jogurt i müsli) i eto....zanela se sa spremanjem stana ,on je bio zaduzen za jelo (i za nas i za goste) i sampinjoni punjeni samo izleteli iz kuhinje na tanjiru, a jaaaa...hajd od 10ak kom ( spremio on nama dok smo u poslu da prezalogajimo,ja pojela 3-4 bas mala,ali opet su punjeni...posle vecera opet gosti otisli i ostalo od meze i nisam nesto bila gladna, pa uzela sa tanjira par zalogaja ali opet nije ono sto je trebalo...i etooo... :oops:
    Hajmo dalje... za danas sam vec od juce pokiselila pasulj za promenu, pa je to u planu,...a vagica jutros posle strasnog vikenda ima sta i da pokaze u plusu :placljivko: 55,7 hm hm...malo mi je krivo jer cim sam jela i to ne bez mere i sve, ona odmah gore...ali hajd....
    Inace je vikendcic super prosao, obavljeno milion stvari, kimono kupljen,opran, sad odoh na peglanje...jel ima ko sta za peglanje, samo nek posalje, ja obozavammmmm...
    Bili da gledamo novi sto za rucavanje, predivan, cekam ove nedelje ako se neko javi da odnese ovaj sto imamo onda kupujemo novi,ako ne nikom nista...jer nemam mesta za oba :-P
    A cica kolica nasa prodajemo, i bili u razgledanju novijih, nasli sta zelimo, cekamo opet da neko kupi nasa i trk po nova :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo: nadamo se ove nedelje, tj tacnije za vikend da isprobamo i kupimo, ali kako bude bice...kako je sudjeno...(mada se neko (muz puz) bas zapalio,napalio), samo mu sibica fali :wink:
    Odoh nesto i da uradim mali je u skoli do 11h,tek sto ode vec se vrati...a ja nista ne obavih...
    pozdravljam vas sve odreda :mahalo: :mahalo: :mahalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Slika
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Uspjela si sa slikommmmmmmmm. I ja hoću tu grudvu sladoleda :( - može zamjena za ajvar 8) . Par grama gore dole ništa ne znače, a nisi brljala u klasičnom brlj stilu. :009:
    Držim fige za astal i kolica, a imam tri mašine veša za peglanje pa svrati :oops:
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

divno izgledas :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Eto me na kratko samo :D odoh na kupanje, muz puz posle 100god dosao ranije sa posla 8) :020: :veseljak:
    Narcisa deluje na slici vece, mada na moju visinu jesu, ali ne zalim se... :013:
    A peglanje hajde hajde samo posalji...bas volim da peglam :headbang:
    Tamy hvala puno :009:
    Jelovnik je bio:

skrobni 21 septembar 64/91

D: banana, kafa aparat, ( bila i bananica cokoladica :020: )
    U: standard ( kikiriki,brusnice,4braz.oraha
    R: pasulj u rerni (luk,masl.ulje,persun,beli luk),bela rotkvica za salatu,hleb
    V: isto polaK

Sutra ujutru cu ispisati jelovnik za danas...

Ljubim vas macke moje :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Naravoucenije...ne jesti pasulj dva dana za redom.... :020: :020: znate sta moze da se desi sa pasuljem...jao nadula sam se ko zaba :oops: :-P :wink:
    Skrobni 65/91
    D: sendvic sa sirom,sirnim namazom,kobasicom,kafa aparat
    *to je bilo samo za promenu,dojadila banana,i müsli i jogurt...
    U: kikiriki,brusnice,bademi,4brazilska oraha
    U: malo malo kikirikija, jabuka
    R: pasulj,hleb,cvekla
    *ne bih vam preporucila pasulj dva dana za redom :-P ,pa je stoga za veceru bilo nesto drugo.
    V: sir gauda80gr,cvekla,masline 5kom

Eto meni danas proteinskog ju hu a sutra onda spagetice ili vegetarijana picuška, videcu jos...ljubitelj sam bas svega, sve volim da jedem, ali se najvise radujem skrobnom (krompiri, riza...) , mada mi nije ni proteinski neki koji ne volim :D za danas sam izvadila snicle, deci i muzu pohovane :crybaby: , meni ce biti samo prepecene...nekako sam sebe uhvatila da mi je meso od svega najvise dosadilo a ne znam zasto...
    Juce nikako zaspati, legla u 22:15 i nikako...pa ustala i :oops: :020: :oops: setih se decije kasice prasice, koju smo pravili od kutije cipela i ukrasavali, pa je sad otvorih i u sred noci brojala parice sitne, a posle odgledala film, i legla oko pola 2, uh uh a ustala u 7h...ali ok sam, mislila sam da ce me boleti glava, ali eto nije, pijem drugu kafu vec :evil: ...opeglah sta sam imala, a sad odoh na spremanje ruckica sin dosao iz skolice...a mogla bi i mama... :headbang:
    Jaoooo pa najbitniju stvar vam nisam rekla, muz juce zove i kaze zavrsio sam za danas...kad nema ga, nema ga,..kad je dosao kuci kaze otisao sam da potpisem predugovor za kupovinu kola...e sad kao ja bih trebala biti srecna i uzivati i jeste bilo u planu, ali nesto mi je sve to brzo...ja jesam priznajem kao neka baba...uvek "kukam" ...uvek sam u fazonu prvo skoci pa reci hop..."joj kako cemo, joj sta cemo" i da nema njega da me vuce na napred u zivotu, ja bih uvek bila dva koraka iza danasnjice...ali devica u meni radi svoje... :bas_tuzan:
    Eh poce jesen...inace je i ne volim, ali ove godine mi nesto sve fino...mirna sam, svako ima i cipele i jaknu i spremni smo za hladno vreme, pa nek izvoli...ormar sam vec preslozila, cim je bio prvi hladni talas, ja povadila i cipele i cizmice, i garderobu, jos deciji za vikend moram sa uzivanjem da preslozim...a radujem se i onim "nasim" sokovima domacim, imam super sokovnik, poklonila mi svekrva, i sve me podseca na jesen ( cak i ova "smrkavica" sto me uhvatila)...prosle godine smo svakodnevno pravili sokove od svega (sta imam od voca ubacim) i sa klincima u zezanciji napravimo sok i tako ih i zavaram "da sad vec kad su pravili sok, neko treba i da popije" i tako ga i popiju, jer ne vole bas voce...a ovako unesu vitamine razne a ne silim ih...divota :skakutalo:
    Odoh, rucak se nece sam skuvati :neznalica:
    Pus mus
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od Lela Bacvanski » pre 9 godine

Misice, super izgledas!!! Vezbas li? Koliko si visoka? Meni deluje da si ti vec na idealnoj kilazi, samo odrzavas, zar ne?
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Pre svega Lela dobrodosla u moj skromni dnevnik...mislim da si prvi put ovde :skakutalo:
    Hvala na komentarima, ajmo redom sa odgovorima :D :009: :D
    Ne vezbam, pocela sam u pocetku dijete (20.04) nesto onako kod kuce,ali nista posebno,ali inace nisam taj tip zene...i inace ne vezbam :D
    Skidam kapu onom ko to ume na duge staze :) Ja bila i traku za trcanje kupila, i na kraju je tako brzo i prodala kao sto sam je brzo i kupila :oops:
    Visoka...tj mislis mene neko bolje da pita "Mishice koliko si niska?" Hi hi hi :wink: (153cm/ 55-56kg)
    Za sada sam na 66 danu odrzavanja, dostigla sam kilazu...i dalje teram sa odrzavanjem sa povremenim brljevima, i nemam pojma sta cu posle odrzavanja...bojim se vracanja kila...a hvatam sebe da kako se priblizavam kraju odrzavanja ja sve vise brljam..tj otvara mi se apetit...malo je to i podsvest...bar kod mene...videcemo kako ce se sve odvijati, drzi mi fige :009:
    Hvala jos jednom na poseti :009: pozdrav
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Aaaaaaaaa iznevjerovah. Ja sam juče pola dana brojala moje cvonjke i osjećala sam se kao buržuj. Ima kod nas jedan mali novčić 5 pfeninga i ja ih skupljam godinama. I onda s vremena na vrijeme ih prospem po krevetu i igram se Baje Patka :D Svako ima svoju uživaciju :009:
  • Treshnja
    Amater
    Amater

Meni je na svakom pocetku dijete najtezi bio skrobni, tj najvise sam tada brljala, a kako dijeta odmice tako mi je on postajao omiljen, ma svasta moze na skrobni. DOk je sa UH bilo obrnuto, u pocetku omiljeni, a pri kraju dijete tacno nisam znala sta cu vise (sem vecere- naravno xexe). Proteine sigurno gledas svaki drugi dan na sporetu pa ti mozda zato dojadili :D
    Jel to kupiste auto? To je kao novi clan domacinstva, mada ja vam zelim pravog novog clana :D
    Samo ti isteraj odrzavanje do kraja, pa zadnji dan prelomi sta ces i kako ces. Ne sumnjam da si naucila napamet dane, i sta je koja namirnica :-P i sta sa cim ide, pametnica si ti, pa ces praviti dobre kombinacije. Bilo bi dobro samo da se ne opustas nego da nam i posle zavrsetka odrzavanja pises jelovnike, tj sebe radi, da vidis sta kad i koliko ruckas :009:
    A ja mastam o sokovniku, mada znam da to kod nas bi proslo, te bi i ja izgubila elan za pravljenje sokova, a to bi nakraju ispala propala i ne bas jeftina investicija...
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Ako sta Narcisa moja ja voooolEEEEm (citaj obozavam) novce...ko ne jel??? :-P :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo: :-P
    Ali one sitne pogotovo...ja od tih sitnih ko veruje ko ne, napravim pravi *posao* imam par kasica prasica...u jednu stavljam samo ono krupno po euro i dva, a u drugu one bas sitne, a trecu imam kao deciju...to sa njima skupljam...i nakupi se...samo treba biti strpljiv (sto u mom slucaju nije bas lako)...sada sam napravila sa klincima veeeliku kasicu prasicu i sada je sve tamo i sitno i krupno i najkrupnije...i mama vise nego deca jedva ceka da krene put banke da ukrupni :nasilan: :020: :shock:
    Treshnjice moja imam osecaj da mi skrobni dan nikad ne moze dosaditi...jer sam i inace pre dijete volela rizu i krompir na svakojaki nacin...eno neki dan sam grasak pravila i sve racunam nece mi to biti dosta za rucak i jeste, bas mi je bilo dosta :)
    ...a za proteine imas pravo e tacno bi moj muz svaki dan na stolu meso (ali kako i ne bi kad radi od 7h do nekad 10h uvece :neznalica: ) ok ne bas svaki ok je njemu i testo, lazanje,spagete,palacinke ali kad ja vidim da se on vrti posle u kuhinji oko frizidera sve mi je jasno i ja cesto gledam deci da bude bar svaki drugi dan nesto sa mesom, mozda i gresim ali :neznalica:
    *kad sam muzu jos pre puno puno godina u pocetku braka skuvala djuvec (jel te bez mesa :skakutalo: ) i on ne bi da me uvredi, ali kaze na moje pitanje Sreco jel lepo..."Pa lepo jeste jako, ali nemoj ovo vise da kuvas...ili kuvaj al ubaci meso..." :oops:
    Za kolica...sta da ti kazem...rezervisana su...ali dok ja ne vidim svojim ocima kola ispred zgrade, nista od slavlja... :veseljak: :veseljak: no no no!
    Hej a za ovo sto si pisala za kraj odrzavanja, nekako sebe bas vidim i dalje ovde sa vama, i nadam se i dalje lepom druzenju, i bas sam tako i planirala da pisem jelovnike pa kakvi budu, ali iskreno me je strah od svega sto dolazi...ne znam kako cu kombinovati namirnice...pr.ne verujem da cu kao sada sebi odvajati od ostalih i peci samo snicle nego bih i ja da malo uzivam u onoj "bundici" oko snicli...ali da ne duzim kad bude dosao taj period onda cemo videti...kontam da ce sve to ici u nekom smeru kao sada odrzavanje, sa izletima malim ali opet da se pridrzavam necega...

Jelovnik jucerasnji:
    *juce me je ubila sramota od vas, i jedem i mislim na vas, reko kako cu vam danas ispisati sta se juce izdesavalo...ali sta je tu je..."ufatilo me nesto juce"...a nije PMS...opravdanja bez...

hajmo redom:
    Proteinski 66/91 23 septembar
    D: müsli,jogurt aktivia,kafa aparat
    U: kikiriki,brusnice,bademi,4braz.oraha
    R: piletina 2 parceta peceno na tavi sa malo obicnog ulja,2 kuvane(iz supice domace)sargarepe,hleb,supica domaca govedja 2dcl
    U: eismarillenknödel, 1 pingvin, neka ceska cokoladica sa kokosom oko 40gr (tucite, a i ne morate :D )
    V: 1 snicla (pohovana), cvekla

*ova snicla je stvarno morala biti pohovana, jer sam sve ispohovala,sem onih mojih za rucak,skoro da sam juce i njih,pa se prisetila i na svu srecu ostavila sebi one dve,njih ispekla onako za rucak, a vecera stigla i reko ajde...i eto ajde, teska srca je pojela...bice meni pluseva sigurna sam...samo treba da kupim paket maramica da imam u sta da brisem nosic :neznalica: :( :?
    A simptomi kao PMS, ali to bi bilo u ovom mom slucaju bas opravdanje, a daleko sam ja jos od PMS-a...

Pokusacu jos jednu slikicu da vam stavim, eto to je "najfriskija"...sad od vikenda,nije neka, jer je spontana (pranje kola je u pitanju,ali u svakom slucaju se vidim cela) :headbang:

Slika

Eh da eto, jos to da napisem i begam...drugari nas pozivaju na neku veceru ili rucak, za vikend, na ceLape...pa sam se iskombinovala da to bude subota uvece, taman danas Uh- cetvrtak, sutra vitamini (nadam se bez brljanja,a ne kao prosli put) - petak, i subota vecera (cevapi) :pivo:
    pozdrav drugarici
    :009: :009: :009: cmok
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

A ne prijavljuješ fa u obliku ribanja auta? c.c.c.c.c.c. I pričaj šta hoćeš, čak se i na ovoj maloj sličici vidi zapremina :oops: . Naravno da svi imaju strah šta poslije dijete, pa se većina ili skroz raskalaši ili konstantno živi u grču. Do sad si upratila sva pravila i lijeva i desna, pa ćeš nekako iznaći i sistem za poslije. Meni je najprihvatljivija cik-cak dijeta. Imaš na forumu. Princip je jedi dva tri dana normalno (bez bahanalija) pa jedan dan udri brigu na veselje i tako u krug.
    Muškarci i meso c.c.c.c.c.c..c.c.c..c. Sve žene kubure s tim, osim moje matere, pošto ćaća mije mesar, a i posti. Drugarica moja je za godinu dana koliko živi s momkom nabacila bar 10 kila. Satraše je njegovi prohtjevi... Zato je moja simpatija vegetarijanac 8)
    Za grudvu sladoleda :nasilan: . Pa dokle višeeeeeeee. Želim! Šmrc... :placljivko:
Odgovori 445 postova