evo cure recpt za paprike punjene krompirom: -paprike očistite iz nutra i ostavite ih čitave, krompir ogulite, narendate, začinite sa soli i vegetom te paprike napunite tim krompirom, pečete u pečnici sa žlicom ulja i običnom vodom dok krompir ne bude pečen -recept je jednostavam, a prefinnnnnnnnnn
imam pitanje meni na škrobni dan kruh nikako ne odgovora uz te namirnice pa ga ja namažem ajvarom tek tolko da ga pojedem...da li bi bila pogreška ako ga ne bi pojela?
Htela bih dans da spremam krompir zapecen u rerni,ali kao sto sam u mom dnevniku rekla,ako je bez trunke ulja,kao sto sam do sada spremala,ima ukus kartona...pa da li smem da stavim ulje.Uzecu npr 4-5 krompira,,pa koliko ulja smem da stavim?
evo mene s novim pitanjem ;D da li je previše pojest na škrobni dan za ručak i večeru zajedno 250 gr riže, koja se skuha? još jednom unaprijed hvala za odgovor...
Pozdrav svima, Imam jednu dilemu, danas mi je skrobni dan pa spremam rizu sa povrcem, sto ce ujedno biti prilog ostalim clanovima moje porodice, sto znaci da moram da spremim vecu kolicinu. Koliko onda ja treba da pojedem za rucak? U knjizi pise skuvati 120gr, kako da znam koja je to kolicina skuvane rize? Hvala!