tvoja zena ima ponovo da se zaljubi do usiju kad zavrsis sa dijetom super ti ide ovaj rezultat je fenomenalan za period od mesec i po samo tako nastavi
Pošto smo na UNki od 01.09.2008 moja ženica i ja, mislim da sam je nepravedno izostavio i ispravljam grešku pa od sada će biti 2 tikera kod mene.
Juče mi je ženica bila malo ljubomorna posle mog merenja ali kad sam joj izračunao da srazmerno meni je i ona procentualno skoro isto smršala onda je bila o.k.
Braaaaaaaaaaaaaaavoooooooooooo,Gigiceeeeee,lafcino naaaassaaaaaa! A ovo sa tickerom svoje drage je pweswatkooooo..... I ja sam zaljubljena i pridruzujem se zaljubljenim forumasima... Ljubav je najlepsa poslastica!
blago tebi gigo kad ste zajedno na dijeti,tako je mnogo lakse moj dragi ne pomislja na dijetu,mada trebao bi(105kg),on samo malo manje jede al jede sve najgore podnosim kad ja jedem voce al sve se moze kad se hoce i tvojoj dragoj sve cestitka za izgubljene kg.
Pa Gigo brate kad uporedim vaše kilaže,bogami pod hitno da smršaš.
Mimice sestro dobro se držiš.
155kg naspram 72kg je mnogo.
Malo sam bezobrazna,ali ne ljutite se.Važno je da je to ljubav,sve ostalo nije "teško"