Hvala (za Bravo)
Kratko cu jer me mrzi da nabadam jelovnik ovako sa telefona, nisam pri racunaru...a i nisam bas u dobrom stanju.
Dudo, ovo sa 3 para istih cipela....hehe, kome pricas?! Imam ja puno tih ,,serija artikala" u razlicitoj boji... Tako imam cipele istog modela- sive, crvene i crne. Zatim crne i sive cizme identican model. Crna i zlatna jakna iste boje. Mnoge majice, bluze, suknje sam kupila na istu foru. Kupila sam letos ,,trojku suknji/sukanja" - isti model u teget, crnoj i crvenoj boji... Pricaj mi o tome...
Evo i ne ispade tako kratko...
Nego, mucim se vec nekih 5 sati...stomak i zeludac... Ne mogu da ustanem ni da se ispravim....
Prvo se naglo pojavila nadutost stomaka kao da sam pojela kamen, praceno bolom....Posle je kao iscezla nadutost ali ostao jak bol valjda zeluca... Kad ustanem bukvalno ne mogu ni priblizno da se ispravim i jedva hodam.... A jutros sam kao zakljucila da mi je mozda upaljena ili prehladjena besika i mokracni kanali pa sam danas pila 2x caj od kukuruzne svile.... A posle podne je poc
elo ovo...oko 5h...
Evo ne mrdam iz ove fotelje..
Ne mislim da sam pojela nista ,,opasno" za zeludac...
P.S. malo sam dezorijentisana ocigledno...htedoh da dodam... To, za Dan...otom potom, kad dodje vreme...