Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od moravka » pre 11 godine

I ja tebe :31: :009:
  • Winnie
    Početnik
    Početnik

od Winnie » pre 11 godine

A dobro računaj da si i ti trebala pažnju. ;)

Nego ako ti nije teško ajde molim te poseti moj dnevnik i pročitaj šta sam poslednje napisala. Živo me zanima tvoje mišljenje jer sam ja još u šoku. :shock:
  • SkadiNor
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

od SkadiNor » pre 11 godine

Ohoooj, kako se ja malo javljam kod tebeee :oops:

Znaš da brljeve tu i tamo ne smatram strašnima. Posebno ne kad ih ti, koja si svjesna i kratkoročne i dugoročne 'dimenzije' svakog obroka, praviš :)))
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik

od Maggie Kaye » pre 11 godine

Debeliccka napisao:A dobro je ovo sa cipelama što Allena kaže....organizam traži, šta da se radi! I ja sam Žena Stonoga, cipela sam u jednom trenutku imala toliko da ne smem da kažem broj.. :010:

Mršo, žene smo! Nismo opsjednute skupim automobilima, elektronskim uređajima posljednje generacije (bar većina), ali zato imamo svoje tašne i cipele. :ljubav2: Ja sam prije dvadesetak dana krenula u šoping s namjeom da kupim pantalone (pošto su mi ove koje imam povelike, jeeej!), džemper i jedne kratke čizmice koje su mi se dopale. Vratila sam se kući bez pantalona, bez džempera, sa troje čizama i dooobro prekoračenim budžetom. Šta ću, sniženje se, pa čak i kad je minimalno, ne smije propustiti! :D A pantalone manje-više, nosiću kaput na čarape ako treba i neću se nigdje skidati. :evil:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 11 godine

Ma dobro...to juče i nije brlj, ja se tim i ne opterećujem ...s obzirom na to da ja nisam na nekoj dijeti nego jedem normalno (nemam propisano šta i koliko pa sam kao nešto prekršila)....sve je to sastavni deo života.....kao i cipele što su Maggie :wink: ...
    Nemaš pojma koliko sam cipela imala (sada definitivno kupujem manje... neuporedivo)... I meni se dešavalo da neplanirano kupim po dva para neke obuće odjednom... Pre dve zime sam kupila jedne čizme koje još nikad nisam obula (kupila = platila = nisu mi ih dali džaba). Tada sam otišla da bih kupila prve ravne čizme u životu (sve su mi sa visokom štiklom, i čizme i cipele i sve) a to ravne je značilo 2-3 cm visine...to je za mene ravno. Tom prilikom sam kupila te ,,ravne,, (2 cm) i jedne visoke (x cm). Visoke nosim i dan danas i fantastične su, neplanirano kupljene....a te ,,ravne,, zbog kojih sam krenula u kupovinu još nikad nisu napustile moje ,,odaje,,....uredno zauzimaju mesto sa sve svojom kutijetinom...

Nego....poučena utiskom ravnog stomaka i lakoće nedelje mladog meseca, jutros se inspirisah da se izmerim pre nego što sam se kompletno obukla....

58 na svom mestu! :D

Košava duva kao luda....poznato vam je jelte.....

Danas posno...

31. Jan ’14. - ...
    1. Banana, 2 pomorandže (očekujući da će sledeći obrok biti mnooogo daleko)
    2. Pola pita hleba
    3. Salata (zelena + tunjevina iz salamure sa dodatim začinima i senfom + iseckana 2 kis.krastavca), pita hleb

4. U planu kasnije - Salata (manje zelene + manje tunjevine + dinstani praziluk + kis.krast.)
    5. Ako odem tamo gde razmišljam da idem večeras biće verovatno neko piće....

Editovala sam jučerašnji jelovnik i dodala laganu večericu....
    Poslednja izmena od Debeliccka u 03 Feb 2014, 12:51, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 11 godine

I ja cu ka tebi...mislim ka 58...dan 5...zubi odradjuju svoje.Nisam ništa zagrizla 5 dana.
    OOOOOOMršo moja,prazna usta
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 11 godine

:009:
  • moravka
    Amater
    Amater

Re: Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma

58, standardno! Kako je prosao Dan?
  • SkadiNor
    Početnik
    Početnik

od SkadiNor » pre 11 godine

Haha, bravo, sjajno! :D

I ja se mjerim neobučena tj u donjem vešu i smrzavam se tih 20ak sekundi (jer ja stanem dva ptua da potvrdim hahaha) :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 11 godine

Koristim trenutke slobode da uskočim kod tebe... i uskačem pravo na cipele. Jednom sam kupila troje ISTE, samo u različitim bojama (na štiklu, naravno)... sad čekam da se taj špic vrati u modu. :010: Razumem problematiku.

Bravo za 58, i držim pesnice da Dan (ovaj ili neki drugi Dan) donese rezultate... ako sam dobro skontala. :)
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 11 godine

Bravo za 58!!!
    Samo da ti pošaljem jedan :009:
  • allena
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

od allena » pre 11 godine

Svaka čast!
    :veseljak:
    ... svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujemo...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 11 godine

Hvala (za Bravo) :)
    Kratko cu jer me mrzi da nabadam jelovnik ovako sa telefona, nisam pri racunaru...a i nisam bas u dobrom stanju.
    Dudo, ovo sa 3 para istih cipela....hehe, kome pricas?! Imam ja puno tih ,,serija artikala" u razlicitoj boji... Tako imam cipele istog modela- sive, crvene i crne. Zatim crne i sive cizme identican model. Crna i zlatna jakna iste boje. Mnoge majice, bluze, suknje sam kupila na istu foru. Kupila sam letos ,,trojku suknji/sukanja" - isti model u teget, crnoj i crvenoj boji... Pricaj mi o tome...

Evo i ne ispade tako kratko...

Nego, mucim se vec nekih 5 sati...stomak i zeludac... Ne mogu da ustanem ni da se ispravim....
    Prvo se naglo pojavila nadutost stomaka kao da sam pojela kamen, praceno bolom....Posle je kao iscezla nadutost ali ostao jak bol valjda zeluca... Kad ustanem bukvalno ne mogu ni priblizno da se ispravim i jedva hodam.... A jutros sam kao zakljucila da mi je mozda upaljena ili prehladjena besika i mokracni kanali pa sam danas pila 2x caj od kukuruzne svile.... A posle podne je poc
    elo ovo...oko 5h...

Evo ne mrdam iz ove fotelje..
    Ne mislim da sam pojela nista ,,opasno" za zeludac...

P.S. malo sam dezorijentisana ocigledno...htedoh da dodam... To, za Dan...otom potom, kad dodje vreme...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 11 godine

Joooj, nadam se da će te uskoro proći to bolno stanje... :( Znam o čemu pričaš, meni se to dešavalo nekoliko puta, ali ja nisam mogla ni da ležim, a bol kod mene je bio takav da nisam mogla ni da govorim normalno ni da dišem. Još uvek ne znam šta mi je to bilo, nisam išla nakon toga kod lekara. Da sam bila sama ne znam kako bih prošla, moji su bili tu sa mnom, moja baka i mama i masirali su me da prođe, jedva je prošlo. Od onda mi se to ne dešava hvala Bogu. U svakom slučaju, miruj, želim ti da te to brzo prođe.
  • moravka
    Amater
    Amater

Meni je tako bilo kad sam imala infekciju u mokraci....zavrsila u hitnoj u 2 preko noci.....3 inekcije za redom! Nadam se da nije ozbiljno i da ces brzo ozdraviti! :009:
Odgovori 3271 post