( i muški ako slučajno zalutate na ovaj forum) hehe..Sandričak, i ja volim naziv mog dnevnika da znaš! Tako je nekako i funkcionisalo sve ovih ovih 14 meseci otkako sam na forumu....mislim tako sam funkcionisala uvek (osim što sam u jednoj fazi života bila zastranila nažalost)...ali sam sad uobličila valjda nekako...
Pink Rose, volim vino, volim alkohol (mislim ne sve, hehe)...ali ga nisam još uzimala za doručak ipak! A to mešanje vina sa nečim nikad u životu nisam radila (fanta ili koka kola ili bilo šta).... Ja pijem najčešće crno i puno vode uz to (voda u odvojenoj čaši). I (skoro) nikad ne pijem čašu vina nego se opijam...
Cupikau iskoristi što ti Hrono dozvoljava vino, dobro došla u klub! Šalim se naravno, ne zagovaram, nego ako voliš....
Limunada i Sandričak – salate, DA, DA i DA!!!
Ružo, kafa naravno!
WolfPrincess, hvala ti noćna zverko! Posetiću te opet. A što se tiče upale mišića, prvih dana možda andol svaki put posle treninga dok se ne razradiš i ne postaneš onaj okoreli vežbač...
Ana, kiseli kupus je čudo!
Maggie Kaye, iz tvojih usta u Božije uši, mislim da to bude tako kako si ti opisala! Samo ću da dodam, i nadam se da neću nešto da ureknem (kad god se nečim pohvalim sutradan nešto zabrljakam) i takođe se nadam da neću biti pogrešno shvaćena, mislim da ne ispadne da se hvališem..... A to je sledeće... nekako to i nije disciplina nego način ishrane... nemam ja nikad osećaj da se ičega odričem, jedem sve što mi treba i što volim. Moja su boljka bili svakodnevni slatkiši a to više ne radim evidentno. Tako da je u pitanju način života a ne posebna disciplina, jer ja ovako volim da jedem. Nisam ja nikad ni u prošlosti imala gurmanski doručak niti sam jela za troje, samo su ti slatkiši bili problem i to ne samo po svojoj kaloričnosti nego po tome što su činili za mene i za moje procese u organizmu a bogami i u glavi, a ostale obroke sam često preskakala – beše to grozna faza, ne ponovila se! Inače, drago mi je što te vidim ovde!
Nekoliko dana nisam jela slatko...ne da mi se sada da prebrojavam koliko dana.... A napomenuću samo da sam svakodnevno bila izložena istima...ali nisu bili dovoljno jaki da me privuku....
Jučerašnja hrana slična kao dan pre...
26. Jan ’14 – Skoro isto
1. Banana
2. Kuvani kiseli kupus sa 3 zalogaja krtog mesa, pola kriške bajatog hleba
3. Musaka malo, nekoliko kašika jogurta, isto malo hleba
4. Teleća džigerica u vinu preko salate od slatkog kupusa, tačka (nema hleba)
5. Vino opet, onako baš....
Eto tako....
Danas najverovatnije neće biti ni grama mesa na meniju, za promenu....

Čaša vina je itekako preporučljiva ali ti pričaš sad o većim količinama pa sam nekako ne znam... pomalo i razočarana. 

(valjda sam se nazivom dnevnika ogradila inače bih ga nazvala Zdrav život za Debeliccku.... da sam sklona propagiranju baš zdravog života)...
Nisam opskrbljena zelenom salatom! Eto đavola! Dobra je i ova kisela ali nije to to... Nadam se da ću sutra uspeti da nabavim salatu...