Ja sve znam o ishrani, o nutritivnim vrednostima namirnica, o fizickoj aktivnosti..ma potkovana sam samo tako..
Samo mi fali to nesto..taj odnos prema hrani koji ti imas..da ne bih vise upadala u zamke prejedanja i ludila..

.... Naravno, nije da bukvalno ništa ne spremam....ali manje....Ako nešto pravim, obavezno je u većim količinama pa nekoliko porcija ide u zamrzivač. Zelena salata se ne kuva/peče, sir takođe, meso mora da se sprema ali to je već jednostavnije ili je iz ove kategorije mega količina (zamrzivač itd..)..... Da volim, ne volim, budimo realni....Ako vidite nešto zanimljivije u mom jelovniku, velika je šansa da nisam ja pravila ili da sam bila negde pa je neko drugi pravio, ili sam kod mojih ili nešto treće......
. I da znaš da se iskreno radujem uspesima svih članova i zaista navijam i podržavam....

Debeliccka napisao:Cupikau, znam naravno o čemu pričaš. Nije dovoljno poznavanje namirnica. U protivnom bi svako smršao odnosno ne bi se nikada ni ugojio.... Potrebno nam je nešto više od toga. No dobro, družićemo se i komunicirati u mimohodu... Moju si filozofiju već naslutila iz mog dnevnika... Čim se malo inspirišem, obraćaću ti se detaljnije a ti me otkači ako ti dosadim (umem ja da budem kao zubna bolest pa će biti da si dala ,,dinar da uđeš a dva da izađeš,, hehe)...

Inače, moj post nije napisan u ponoć, hehe, nego u 23h, samo što ovaj forum nema veze sa vremenom... on izgleda ne zna za pomeranje sata.... Druga stvar, ti si očigledno noćna tica....što je ok, ali ako si recimo večerala u 18-19 ili otkud znam koliko sati a budna u 3 ujutro....ti moraš biti gladna noću. Čini nešto po tom pitanju. Ako si hronično noćna tica, onda večera treba da ti bude kasno. Ako si ponekad noćna tica, možda da gledaš da uskladiš pa da ti nekako bude približno vreme za krevetac svake noći i da ti obroci budu takođe u slično vreme svakog dana..... Sigurno te smaram sa ovom pričom, ali eto tako je nekakko....Ali dobra vest je da si otkrila nekoliko caka...komšinica, pa izbegavanje noćne gladi..... Krenulo je kod tebe na dobro....i drago mi je.

. Redovno pratim, cita. upijam, ali nemam bas nesto pametno da kazem pa ni ne komentarisem. Neke od tvojih filozofija sam definitivno usvojila, kao sto je salata, salata i sto vise salate za obrok, a i ova casa crnog vina sto se povremeno provuce u jelovnicima mi je super, razmisljam o primenjivanju slicnog 

, da li vam to nesto
govori...mislim o kolicini...

Inače, moj post nije napisan u ponoć, hehe, nego u 23h, samo što ovaj forum nema veze sa vremenom... on izgleda ne zna za pomeranje sata.... Druga stvar, ti si očigledno noćna tica....što je ok, ali ako si recimo večerala u 18-19 ili otkud znam koliko sati a budna u 3 ujutro....ti moraš biti gladna noću. Čini nešto po tom pitanju. Ako si hronično noćna tica, onda večera treba da ti bude kasno. Ako si ponekad noćna tica, možda da gledaš da uskladiš pa da ti nekako bude približno vreme za krevetac svake noći i da ti obroci budu takođe u slično vreme svakog dana..... Sigurno te smaram sa ovom pričom, ali eto tako je nekakko....Ali dobra vest je da si otkrila nekoliko caka...komšinica, pa izbegavanje noćne gladi..... Krenulo je kod tebe na dobro....i drago mi je. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.