[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false GIGA UN gnjavnik - Strana 144 - Dijeta.net
O Gigice bravo! A i Mimi je ostvarila svoj cilj,čak je otišla i malo dole.Hoće li ona ipak da nastavi održavanje?
Ja lično mislim da njoj oni vodeni dani i mesečarenje ne trebaju više.
Ja kako sam preskočila onu menu za Sv.Nikolu kao da čitavu večnost nisam držala,ali ide subota obavezno.
Ne pročitah ima li kod vas snega?
Hoćete li da napravite sneška?
joj giga kako je lepo kad imas podrsku i to u kuci,kako bih ja ponekad volela da i moj goga ima probleme sa kilazom,pa da zajednickim snagama to resimo,a ovako on jede jede i nista a meni muka od toga
Cestitke Mimi na postignutom cilju,a tebi Gigo takodje,ako se dobro sjecam da je sad -2 kg jos!!!Pa to je suuuper!
Bas je super kad imas podrsku posebno u kuci!
Znas sta je meni mm rekao kad sam mu rekla da sam na dijeti i koliko traje ta dijeta kaze "Ma neces ti to uspijet,nema sanse,odustaces ti brzo" eh kontam se pa vidjecemo!Sad vec kako je vrijeme odmaklo uci polako sta trebam da jedem et npr.danas mi je kupio baklavice ,al sam se sjetio nadolazi i on polako