Hvala svima na poseti
Narcisa draga moja-
Ono sto si napisala da bi ti bila na Proteinima, tj bazirala se na njih,..mozda i nije losa ideja...jer i sama razmisljam kako cu posle "dijete" tj ovog odrzavanja, ja stvarno nisam gladna tu i tamo imam koji brlj, mozda gresim i imam vise, ali eto kile stoje ja zadovolja, polako i cm silaze dole(jos uvek) i vise ne idem u grad i ne kupujem omiljene mi farmerke jer i ove poslednje koje sam kupila u neimanju cega obuci (da mi dobro-normalno stoji) mi polako spadaju i stvarno je bacanje para...sve u svemu sta hocu reci, zadovoljna jesam ali me malo strah kako cu posle dijete, uopste da se ponasam, da li cu se umeti "kociti" i ostalo...Ali doci ce to vreme pa cemo videti
Hvala puno na zeljicama za prinovu...mada nije to bas tako lako (bar kod mene)..pisala sam o tome ranije,pa zbog toga i imam taj mali strah da i sada to nece ici bas tako lako a za gatanje...jos je rano za test pa cekam...bicete obavesteni u svakom slucaju...ljubac ogroman tebi

drugo moja
Alis draga i tebi zelim licno da se zahvalim, i ja sam misljenja da sve vise mladih ima smanjenu zelju za potomstvom, ali mislim da nije to ni samo do njih, nego i nestasica svega i ostalo, ali da se ne bavim tom tematikom
Ja sam se sa starijim ugojila oko mislim 15 kg, sto je dr rekao da je skroz ok, (optimalno mi i on rece i imam neku knjigu u kojoj pise da je 12,5kg), niti sam puno jela, niti sam pokusavala da izigravam trudnicu "pazim sta jedem, zbog linije" pa gladovala...sve je islo spontano...a sa mladjim 9kg ali uz povracanje od pocetka do kraja skoro trudnoce...i oba puta bez dijete isto tako skinula polako kg, (posle obe trudnoce imala 57-58kg) ali moj prvi visak od 13 kg je bio treci mesec posle druge trudnoce zbog hormonske inekcije i tu nastaje "dramaturgija" za 6meseci 13 kg, sto je puno,puno je...da ne duzim...sad sam povratila kilazu, nadam se da ce tako i u buduce ostati, pa ako Bog bude zeleo da posalje rodu na nasu adresu eto i crveni tepih sam oprala neki dan da joj svecano prostremo...u svakom slucaju je
dobrodosla
Tresnjicice moja jedva ti pretekoh, davno me ovako nije bolela glava, od juce oko podne bas da je pocela jako,ali i pre toga, sve evo do malo pre, celu noc nisam spavala, mozda oko 2h ukupno, gledanje u plafon, plakanje, okretanje u krevetu, bol,bol,bol..jedva jutros sredih decu za skolicu, i zabaviste, oni su moja snaga, oboje mirni, sve slusaju, oblace se u tisini, navikli su...otisao mladji jutros i odmah svima kaze moja mama je bolesna,boli je glava pa moram da budem dobar

a stariji juce kaze ajde mama da te izmasiram,mozda te prodje
To je to, kad smo potpuno sami i bez icije pomoci, ali ne zalim se
SS (Spring Summer) dobrodosla u moj skromni dnevnik,hvala na poseti i na pisanju...prati cu
Jelovnici:
14sept 57/91 proteinski
D: banana, kafa
U: jabuka,kikiriki,brusnice,brazilski orah,bademi,
R: 2 batka,hleb beli, keleraba,supa
+brljic mali kocka cokolade,2 napolitanke
V: krompiri,paradajzSkrobni 58/91
D: banana,kafa aparat
U: aktivia,müsli,
R: grasak,parce hleba (za promenu)
V: svesno 1 Eismarillenknödel (162 kalorije pise na netu)
*Eismarillenknödel je kugla sladoleda urolana u kikiriki a unutra kuglica zamrznutog fila od kajsije
** Nisam bila sa onom jucerasnjom glavoboljom ni za sta, jedva skuvah grasak, nije mi ga ostalo za veceru, i jako mi se trazilo nesto slatko, i eto pojedoh je oko 19:30h, a posle zbog glavobolje skuvala kafu i popila je sa pola limunaDanasnji 59/91
D: banana,kafa
U: nektarina,kikiriki,bademi,4brazilska oraha(bar mi je tako preveo recnik inace se ovde zove Paranuss, ili Paranusskerne)
R: opet jedva skuvah pirinac sa brokolijem,sampinjonima,sargarepom,hleb
V: par kasika pirinca,nije mi se jelo nista
Sve u svemu,jedva pretekoh, stvarno je bilo strasno, jos uvek me malo boli, ali nista u poredjenu sa dosadanjim bolom, dosadih vam, odoh u park sa klincima