Hvala na komplimentu, Sani, ali da znaš da je to magična haljinica koja skriva sve viškove.

Već razmišljam da je ponesem umesto kupaćeg kostima na more.

Nego, ja u totalnom zabrlju, ali pošteno ću da prijavim samu sebe.

Juče mi krene alergija, ali ne obična koprivnjača, nego grozna, kakvu sam imala samo dvaput u životu (nagla i sa oticanjem stopala i dela iza kolena), i pošto mi je oba puta trajala danima, krenem blagovremeno na pressing sirup, ali da li od šećera u sirupu ili od alergije, noćas mi tako pripadne muka da sam morala nešto da pojedem, i tako spucam DVA DVOPEKA, POLA PLJESKAVICE I NEKOLIKO PAPRIKA. (Ne znam gde i kako da upipšem ovaj dupli prekršaj, em što sam odavno izbacila noćno jelo, em što sam sad ubacila i skrob.) Pojma nemam od čega je krenulo, juče sam baš jela strogo sve prirodno, nisam pila čak ni moje pivce, jedino ako nije zato što u poslednje vreme jedem uglavnom hranu koja podstiče stvaranje histamina (s pivom na čelu kolone, ali tu su i jogurt, i sir, i paradajz, da ne pominjem onaj sudžuk). Tako da, elem, pregreših ja, a tu je i dodatni zabrlj, normalno da posle onog ždranja u 4 ujutru danas nisam mogla da doručkujem (i još mi je muka), a ne znam ni šta ću kasnije za jelo, tj. ne znam šta je najpametnije da radim.

Ovo čudo opet kreće, znači opet pressing, opet oticanje, ne znam da li bi bilo štetno da probam jedan "vodeni dan", tj. ne baš doslovno, pošto nisam na unki, nego samo da malo properem organizam od svake moguće hrane ili hemikalije koja je ovo izazvala, da lepo pijem vodu i čajeve, i kasnije možda da ošinem neku laganu čorbicu? Sad nešto razmišljam, juče je moj muž prerađivao neku stolicu na terasi i koristio užasno jak razređivač, možda je i od toga, ali svejedno se osećam zatrovano, otprilike kao da sam jela pesticide kašikom, a tuširala se staklenom vunom. Ako neko zna kako se ovo rešava...