Limunada dobro došla opet na forum! Nadam se da će biti jelovnika i minusa!
Dudo, hvala za lupanje glave, ali mi se čini da nema tu ništa posebno da se smisli, bar ja nemam nikakvu ideju.....Tačnije, može da se radi ono što sam uradila juče, a to je da se uzme neki konkretan obrok pre polaska, naravno ako je moguće. Što se tiče kupovine, ostaje stara dobra banana tj najzdraviji fast food koji postoji – može da se kupi na svakom ćošku, ima zgodnu ambalažu, ne traži pranje ili pripremu ili escajg, ne treba da pereš ruke pre upotrebe.....To i jeste razlog što sam tih banana uvek jela dosta......
Naravno, može da se priča o voću, ali nešto mi ovde i nije ideja da usput jedem jabuke i slično (vidiš kako bananu i ne brojim u voće, hehe)....
OK, ako znam da ću dugo biti odsutna, mogu i neki mini sendvič da ponesem, pod uslovom da imam adekvatne sastojke u frižideru pa da imam šta da ponesem a što se lepo pakuje u sendvič....
Ovako, da se nešto kupi....ne pada mi na pamet ništa osim pice, hot doga, pljeskavice, kikirikija i sličnog....što ne želimo da radimo iz raznih razloga. Pica je OK, ali ja je više ne volim kao pre što sam je volela i uopšte me ne vuče, odnosno kupila bih parče samo kada bih naišla na mesto gde je stvarno dobra...
(nadam se da neće ispasti da pravimo dramu oko ovoga, samo diskutujemo šta bi moglo da se radi u ovakvim situacijama, bilo ko, ne samo ja....pa ti
Dudo hvala na ,,uključenju,, i srećan ,,detetu,, rođendan!!!!)...
U svakom slučaju, idealno rešenje....konkretan obrok pre polaska ako je moguće.
Doduše sutra je već specifična situacija. Krenuću od kuće najkasnije u 9h (dakle prerano da bilo šta jedem)...usput ću kupiti 2 banane... Verovatno ću prilično da se zadržim i da ne dođem kući do 16h najmanje a možda i mnogo kasnije....Možda neki đevrek negde usput bude radio posao.... (Avaj! Moj dragi kuvani đevrek je slatkiš....eto zamke!...isto kao priča o bonžiti)....
Svakako neću nositi ni salatu ni gulaš ni meso ni sir ni jaja.......
Možda bi trebalo da se organizujem i da napravim neki vitaminski dan sa svežim i suvim voćem...to nisam imala vekovima.....Mada, sutra nije baš zgodan dan za to.. biće sigurno neki alkohol uveče... tu ideju bih mogla da evidentiram za ponedeljak recimo...to sa vitaminima.
Danas beše ovako
5. Dec ’13 - Zima zima e pa šta....
1. Banana
2. Zelena salata sa dodatom pančetom u kockicama i malo senfa estragon, jogurt sa sto čuda, hleb – 13:30 h
3. Zelena salata sa prženim jajima (umućena pa pržena) i prženim nečim iz tegle# – sve zajedno, fantastično + hleb – 19 h
4. HA: čaša crnog vina (verovatno će još biti vina kasnije jer ću verovatno biti u društvu, pa što da ne)Legenda:#
Prženo nešto iz tegle ne znam kako se zove, kao neki pinđur…paradajz i paprika sitno, neka vrsta zimnice, sa mnogo manje ulja nego ajvar…ne znam šta je to, ali je dobro i palo mi je na pamet da to propržim na minut i dodam biber, origano i bosiljak ….eto tako…
Prijava za Inspekciju: Stanje redovno