Moderator napisao:Cao Azra i... svakako si dobrodosla
Ono sto opisujes je tipicna mesavina ansksioznosti i pomerenog zeluca. I sada ja mogu da pisem i pisem da senzacije koje osecas poticnu od pomerenog zeluca ali tesko da ces mi poverovati (kao sto tesko verujes svojim lekarima i mami - taj je vec deo vezan za anksioznost). Savet: probaj sa vezbama pa kada za nedelju-dve vidis znacajne promene, mozda ces promeniti misljenje.
pozzz
M
Moderator napisao:Cao Adrenaline,
Ne verujem da HH u tvom slucaju izaziva probleme koje opisujes pri konzumaciji piva i vina. Vise mi lici na steceni stah buduci da si imao neprijatno iskustvo bas posle konzumiranja piva pa je negde ostalo zabelezeno u glavi kad pijenje ove dve tecnosti predstavlja potencionalnu "opasnost". Ukoliko bi slican efekat imao i prikom pijenja vode - mogli bi da pretpostavimo da je u pitanju mehanicki problem tj. da tecnost privremeno ispuni herniu i da do trenutka praznjenja u zeludac izaziva diskretan pritisak i tegobe koje si opisao.
A namestanje zeluca kao i jacanje trbusnih misica ti toplo preporucujem.
Mukica3 napisao:Hvala bogu da Sam vas nasla . Vec Sam mislila da ludim.
Operisala Sam zucnu kesu pre 4 godine I od tad tek krecu problemi. Imam 36 godina I mislim da Sam relativno mlada za sve muke Koje me muce. Posle operacije Sam dobila bilijarni gastritis izliva mi se zuc u zeludac, hronicni gastritis... Prosle godine Sam 2 puta zavrsila u urgentnom centru zbog totalnog prestanka rada creva. Imala Sam stresa I previse jer Sam imala I druge dve operacije u medjuvremenu, stres u kuci .., poslu.......
Od operacije Sam se ugojila 5 kg jer sve sto Sam pojela masno zalepilo se za mene istog trena.
Naduvena Sam Konstanto vec 3 godine, gorusica, zadah, osecaj da je posle neke hrane u stomaku cement I od pre par meseci posle velikog stresa srce mi lupa nenormalno. Kardiolog mi je rekao da je to od adeno virusa koji Sam prelezala I posle holtera utvrdjeno da meni tokom celog dana I noci srce lupa 167 otkucaja u minuti. Sto je mnogo mnogo je. Boli me od gala pa sve do pupka I Tera na podrigivanje. Opipala Sam puls jutros kao sto ste napisali I meni lupa I u pupku I iznad I levo I gore. Pa sad pitanje je da li se pomerio zeludac ili nije?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.