mislim da ne može imati toliko ni u ludilu. Kada ne znam šta da jedem onda napravim salatu i jedem sa sirom ili izrendam tikvice, pečurke i sir i sve u rernu.

mislim da ne može imati toliko ni u ludilu. 

Sto se potrosnje tice, pokricu se necim
90%vremena provedem sedeci...Sve sto radim iziskuje strpljenje iii sedenje. Necu da racunam uobicajene kucne poslove... Nadam se da cu sa lepsim vremenom malo vise da se aktiviram pa da bar setam sa decom. Za bilo sta ozbiljnije nemam "takat" 
Ja! Juce protiv palacinki, danas protiv kolaca, ako ovako nastavim, daleeeeko cu da.... 

Meni je bitno da ne preteram. Za ovih 5 dana ni jednom nisam osetila da sam jako gladna, kao sto sam bila na Unki, pa me to brine.
ako ne izborom namirnica. Nekako, ne umem da se ogranicim dok sam za stolom. Kad zavrsim, shvatim da sam prejedena. Eto juce dorucak me drzao do kasno u podne....
To je vec specificna kategorija... Na samu pomisao da negde treba da se ide, ja se raspustim
Ali verujem da ces se ti snaci 

Eleonor napisao:.... Nekako, ne umem da se ogranicim dok sam za stolom. Kad zavrsim, shvatim da sam prejedena. Eto juce dorucak me drzao do kasno u podne....

Baš zato brojim kalorije, da bih znala koja količina hrane je ok za mene i da se nikad ne pitam posle jela da li sam možda pojela previše ili premalo.

, parcence domace pecenice, salata

). Sve u svemu ja sebi odredim orijentacionu količinu mesa (nekih 200 gr) ili 2 punjene paprike ili 2 kutlače gulaša kao danas ... danas je to izgledalo ovako - obarila 2 povelike tikvice za špageta , pa pola količine tikvica prelika kutlačom gulaša, naknadno to uradila još jednom, uz to jela već određenu količinu hleba i količinu paradajza po želji (nažalost, paradajz je bio ... onako ... jestiv, inače bih ga pojela puno više, ovako jedno 2 manja ...).
Eleonor napisao:U pravu si Narcisa, ne ideMeni je bitno da ne preteram. Za ovih 5 dana ni jednom nisam osetila da sam jako gladna, kao sto sam bila na Unki, pa me to brine.
Helen, ja definitivno kalorije nabijam kolicinomako ne izborom namirnica. Nekako, ne umem da se ogranicim dok sam za stolom. Kad zavrsim, shvatim da sam prejedena. Eto juce dorucak me drzao do kasno u podne...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.