Hvala Giga na brizi, ali potpisano i potvrdjeno od strane par doktora, jos u osnovnoj, pa srednjoj, i tome nema leka...evo i danas ustala sa glavoboljom, fino uredno popila lekic i proslo...mada moram priznati zadnja godina je divna, u odnosu na prethodne...glavobolje su trajale najduze 12 dana (6dana pa pola dana bez glavobolje, pa jos 5dana), da da dobro citate, bez prestanka...pa traju i po 5-6 (sve to racunam bez prestanka,ali da se bol malo smanji,pa pojaca..ali ne prestaje) i odem u bolnicu i tamo sedim (sto je jos gore nego lezati kuci sa hladnom oblogom na glavi u tamnoj prostoriji) po par sati i onda mi daju jos par lekova, a ja pride popila vec 3 ili 4 u toku celog dana i infuziju i kuci...ali sada je stvarno bolje...naidje period jedan, jedan talas i onda imam nekad (wauuuu) cak dve nedelje mira...pa opet dan, dva i tako...ali su se proredile u poslednje vreme...hvala dragom Bogu !
Rekoh sebi, sedi ispisi sta si "stavila u usta" danas i poleci opet...uvek sam u nekoj guzvi, jer to sama sebi napravim (ali valjda tako i volEm)...domacica zena...(sad ces skuvati, pa sredi ves, pa prodavnica, pa svaki dan nekom nesto treba iz grada,sredi mesecnu, idi kod dr po uput, zakazi termin, kupi patike za fizicko, kupi poklon za tog i tog, i tako u krug)... Zeza me drugarica kaze kad god ti pisem ti u guzvi...

ali volEm, bolje nego da sedim kuci zar ne?
E sad odoh trk u prodavnicu da kupim sta mi jos treba za torticu i pravim sebi za sutrasnji rodjendan...
Danas je mojoj najdrazoj najdivnijoj najmirisljavijoj mami bio rodjendan pa i nisam nesto nikad za svoj rodjendan bas u fulu...od kad je nema (4godine), ali moram priznati ni pre nisam umela da se radujem svojem rodjendanu...uvek sam se nesto ustezala...kao da nemam pravo na njega...reci cete blesava sam...ali stvarno...ali sutra je moj dan i
uzivacu u njemuuuu obecavam!
Ne znam jesam vam vec rekla da pravim torte od fondana tj ukrasavam ih...ne dugo ali uvodim to kao novi hobi...bas me ispunjava...odoh nesto osmisliti...a poklopilo se sutra je Uh dan bice veseloooo
Danasnji
Proteinski 10 sept 53/91
D: banana,kafa aparat
U: kikiriki,ind.orah par komada,jabuka
R: na masl.ulju dinstan luk,sampinjoni i belo meso,bez salate,3-4zalogaja hleba,supa 2dcl
V: bice snicla mala samo prepecena,malo paradajza*kad napisem kafa aparat mislim na kafu koja je jako jaka,bar meni, pa stavim mleko (koje ne bi smelo) i secera malo vise nego u crnu, zato uvek napominjem da je kafa (turska sa vrlo malo secera(divne li dijete Un sa kojom sam se navikla da malo secerim,a pre mi je bilo nezamislivo)) ili "kafa aparat" sa sve mlekom i seKerom
P.S. Dobih poklon (kod nas to tako ide,muzu je rodjendan jula 5-oga ja mu jos sredinom juna dam poklon sa klincima) dete sam dete, znam i ne mogu da izdrzim...a mene su moji muski obradovali sa setom za pravljenje noktiju vestackih sa lampom i ostatkom i nema srecnije, to mi je bas dugo bila zelja...odoh skuvati kafu,upaliti majki svecu i praviti plazmicu
A vi svi navratite sutra na po jedno parce tortice...