evo imam jedan odlican recept koji moze da se sprema i za ugljenohidratni,proteinski pa cak i skrobni dan...
kineski tiganj:
u tiganju izdinstati iseckano povrce na jako malo ulja - kupus, paprika, sargarepa, praziluk, tikvice, brokoli,karfiol... i sta god zelite ( samo pazite na kukuruz,da ga ne stavite kad spremate za ugljenohidratni ili proteinski dan) dodate soju sos cisto da da malo smeka (valjda sme soja sos, ako ne nek me neko od iskusnijih forumasa koriguje), dodate zacine i ostavite da se svo to povrce lepo izdinsta.
za proteinski dan uz to spremite na kockice iseckanu piletinu i tako jede zajedno, na skrobni dan jedete uz pirinac a na ugljenohidratni dan mogu uz to spagete ili makarone.
lako i jednostavno i mnoogo ukusno

ja obicno kupim fitnes mix mesavinu (brokoli,karfiol, sargarepe, i nisam sigurna da li su to tikvice ili krastavci na tanke snite iseckani) sve to lepo izdinstam i zacinim. dodam kukuruz na skrobni dan (mnogo volim kukuruz

) neki put stavim malo susama (na ugljenohidratni dan). postoji mali milion varijacija, samo malo maste je potrebno