Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 16 godine

Samo da ubacim današnji jelovnik, pa bežim u krevet. Danas sam jela SKROZ nezdravo, blagi užas, ali imam upalu tetiva na ruci već danima, a muž navalio da riba tepihe kao besan, pa ništa nismo spremali sebi (od pre neki dan se i on primio na dijetu 8) - sa svojih celih 5 kila viška) i jeli smo šta je ko stigao. Na kraju čak nisam imala snage da naseckam sebi nešto za salatu, tako da sam večeru preskočila, i imam grozan manjak povrća danas. Ali uredno pišem:

6. jul:

D: 2 male barene debrecine (oko 140 g), 2,5 dl kiselog mleka, zelena paprika
    R: 1 barena debrecina (oko 70 g), 2,5 dl jogurta, zelena paprika
    V: preskočila...

Nemam pojma šta ću za sutrašnji (odnosno već današnji) dan, frižider smo uglavnom ispraznili, ali ja ću glasati da odmah izjutra turimo neku lepu govedinu da se kuva s povrćem (za doručak baš možemo i salatu, a deca imaju svoj "program"), mislim da mi je muka od ovih nitrita ili čega već u debrecinama. :cry:

*edit: jelovnik za 7. jul:

D: salata od mnogo paradajza, malo sira, malčice mesnate slanine (čisto radi mirisa, domaća dedina, BEZ aditiva)
    R: kuvana junetina i šargarepa (oko 100g + 100 g), dva tanjira bistre supe, 2,5 dl jogurta
    V: veći ražnjić (max 150 g), 2 kašike mrvljenog sira, zelena paprika

Vaga mi danas pokazuje malo preko 52, ali svima u kući pokazuje dosta više, pa ne znam je li kriva vaga, slaninica, alergija na aditive, diklofen ili naprosto moj pms. Čekam da prođe i sutrašnji dan, pa da vidimo jesam li zaslužila da pomerim tiker na 52. :) (I URA, danas je počela da mi se smiruje ruka! :) )
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ipak bio pms... sad će mi trebati dodatnih dan-dva da budem načisto koliko kila imam. :( E baš mi se ne da da svečano pomerim tiker na 52... ništa, pišem jelovnik, mada mi danas i nije baš nešto bilo do jela, sva sam bljak.

D: tanjir bistre supe s junetinom (oko 50 g) i šargarepom (oko 100 g), 2 dl kiselog mleka
    R: supa ista, 2,5 deci jogurta
    V: (planirana) neko čisto meso (recimo šnicla od 100 g) i gomila salate od paradajza i crnog luka
  • Kolacic
    Početnik
    Početnik

od Kolacic » pre 16 godine

Ma doći ćeš ti veoma brzo tvojih željenih 49kg. :31: Ja o kilaži koju ti trenutno imaš za sada mogu samo da sanjam... :oops:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Izgleda da ovde pojedini snovi vrlo lako postaju stvarnost, zato samo napred sa "sanjanjem". Slika (Sad mi se mnogo svideo taj tvoj smeško, prosto sam morala da ti ga ukradem. :) ) Kad sam se učlanila (sa 59,5 kila), mislila sam da mi je san za ovo leto 55... vidiš i sama kakav sam naslov dnevnika stavila... kad ono gle, ja prešišala! :D Ovaj forum čuda pravi, a tih tvojih 6 kilica časkom će da odu. :) Pa onda eventualno "fina doterancija" ako ti bude trebalo još neko manje... Malo "odsanjaš", a kad se probudiš - vitka! :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Mozda nista nije realno ali je sve moguce... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Može l' danas malo dodatne podrške? :cry: Sinoć sam napravila žešći ubrlj, ali ne sa dijetom nego s lekom, pametnica naknadno popila čašu piva, a onda lek za ovu moju ruku; naravno, kad sam se setila da ta dva NE IDU zajedno, bilo je prekasno. :( Sad sedim s koprivnjačom i naduvenom facom, i sa kilo više. :(

Odoh da pristavim Lasatin čaj... tj. čaj od ive, a jelo sam danas morala malo da pomerim jer mi svraća rođaka koju odavno nisam videla pa čekam nju da nešto zajedno bocnemo (i ona je na dijeti, taman da se ispričamo uz salate).
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Bilo bi dobro da uvece pred spavanje pijes caj od kantariona... Brze ce se povuci osip... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • KALESIJA
    Amater
    Amater

od KALESIJA » pre 16 godine

Draga sad sam gledala tvoje slike i vidim dodaka od 14.06. sa 54kg.Super izgledas i licno mislim(nemoj mi uzeti za zlo) da ti je 49kg premalo i da sad izgledas fenomenalno.Bas si prava zgodna zena.Pusa
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lass, hvala na savetu za kantarion, nisam znala da je i za to dobar! :) Probam odmah večeras ako ga ima u obližnjim apotekama, mislim da smo u kući ostali bez njega pre više meseci!

Kalesija, hvala na komplimentu i podršci!!! :) Nažalost, ima još tu još dosta salca, samo se ne vidi ispod haljinice. Računam da ću na moru KONAČNO da se malo zategnem (sad sve nešto pokušavam parcijalno, malo noge, malo gooza, na trbušnjake se još ne usuđujem da krenem), valjda će posle da se bolje vidi koja mi težina pasuje. :) Ja sam tih 49 postavila kao donju granicu, s namerom da kasnije održavam u rasponu 49-51, ali stvarno pojma nemam kako ću da izgledam, promenio se "raspored". Na onoj najlepšoj sličici gde imam 47 - tu težinu čini pretežno mišićna masa (bila sam kao zmajček!), a sad moju težinu čini... "želatinozno-masnjikava masa upakovana u višak bljakave kože". :D Eh, moraće se ozbiljno na vežbanje, nema mi druge...

Nego, ja danas lepo jedoh, ali se i napih Lasatinog čaja... i sad vaga ipak pokazuje 52!!!!!!!! U tu čast pomeram tiker i zvanično! :D

I da ne zaboravim, jelovnik za 9. jul:

D: preskočila
    U: dimljeni beli sir, šopska salata, desetak krugova goveđeg sudžuka (ovo je zapravo bilo umesto doručka)
    R: šopska salata, 4-5 krugova sudžuka
    V: verovatno čorba od nekog povrća i junetine
  • KALESIJA
    Amater
    Amater

od KALESIJA » pre 16 godine

Cestitke za minus.\\bravo :013:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Fala! :skakutalo: Bila je to četvorodnevna borba sa samom sobom da ne pomerim tiker dok ne budem 100% sigurna. :D E, sad treba tu i da ostane... :cry: Čekić i velik ekser, pa da krnem u monitor? :wink:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ceeestiiitaaanciiijaaaa... :skakutalo:
  • anja
    Početnik
    Početnik

od anja » pre 16 godine

cestitke,ja ne bih vise na tvom mjestu mrsavila,super sa 58 kg izgledas,ali opet ti znas najbolje...
    svako dobro...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 16 godine

dudank napisao:... i sad vaga ipak pokazuje 52!!!!!!!! U tu čast pomeram tiker i zvanično! :D

Nadam se da nije palo i pivo u tu čast :D
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lass - hvala! :) Anja - hvala, mada verovatno misliš na onu poslednju sličicu gde imam 54. Ovo je sad samo tesanjac poslednjih naslaga. :)
    Giga - predlažem da se otvori nova sekcija, "Vidoviti Giga gleda vam prošlost, sadašnjost i budućnost". Tammmmmannn sam krenula da sipam sebi čašu... i vidim komentar. :D Uhhhh, jesam htela, sad se dvoumim... To me ovaj moj grešni muž navodi na iskušenje! :crybaby: Što lepo ne napravi sebi špricer, ja to ne volim i ne bih u životu poklekla. :( Ako ne može "Vidoviti Giga", daj bar da imamo "Gigine pouke muževima" ili tako nešto. (Ali za kaznu se ovom mom vratila 2 kila što je smršao. :evil: Ala sam pakosnica. :D )
Odgovori 9033 postova