Da znate, da ni ja nemam naviku da ga jedem i isto kao i Ana, ni ja nemam naviku da ga kupim na pijaci. To bih trebala možda da promenim.

), juče sam upravo to pomislila, da se takoreći do juče medicina zasnivala gotovo isključivo na biljkama, na osnovu njihovih svojstava su postepeno razvijeni savremeni lekovi, a i sad se mnogi lekovi i preparati prave od njih... i niko se nikad nije lečio krompirom i pirinčem, nego zelenim, crvenim i žutim biljčicama i povrćkama i raznim plodovima, a ako već možemo da biramo, svakako je bolje uneti sve te lekovite sastojke na prirodan način nego u veštačkom obliku. Ovo je bilo u podršku pisanju o povrću, Mršo, jedva čekam nove tekstove!!! 

Nadam se da ću se vratiti, trenutno se vrtim u začaranom krugu i ne mogu da se iščupam. Nekako sam izgubila volju...Sve mislim da će me proći i da ću vam se opet vratiti 

Evo ovako: simptomi izgubljene volje su:osećaj da ne možeš da se vratiš na stari put, jer se ponavlja ista priča-pazim i onda iznenada iskoči neka večera, dete samo pravilo picu (sa gotovim korama, naravno) pa opleti po istoj, pa sam napravila moj omiljeni Snikers kolač (koji nisam pravila 100 god, bili su mi gosti, pa kad su otišli ostadoh sama sa Snikersom, pa po 1-2 kom dnevno, pa i po 3 komada (mali komadi ali kalorija milion), pa telo i duša opet traže slatko, pa uleteh u začarani krug...Pritom, vreme je bilo lepo, ali ja iscrpljena od višemesečnog mukotrpnog umnog rada, jedino me ležanje i po koji slatkiš relaksiralo...
Ipak, jela sam klasični doručak-kefir, ovsene i to me je nekako opominjalo da ipak ne preterujem...
Ipak, sad sam tu, idu slave, razna dešavanja, ali moram napred...sa vama svima dragim ljudima... 

Istina je sve što pišeš, napredak u mom životu je što ipak nisam uletela u prejedanje...i što sam ostavila ovsene da me opominju...Veruj mi da mi je trebalo to neko opuštanje da bi prikupila energiju za mnoge stvari. Ipak, vratila sam se i sad je d o s t a! CmokićKorisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.