Mi nemamo 24 kitchen ;(. Mogu da ga gledam danima i nista mi se ne jede,samo pasem ocima. Rufolf mi je najveca ljubav....a Dzejmi mi se najbolje uklapa u dijetu...
Helen ne brini, Debelicka ti je vec objasnila. Mene je kriza na raznim poljima uhvatila pa se to emituje i na ishranu. A skoro pola godine vrtim pet istih stvari... Leonida, Duda, Debelicka isto vrte, ali njima nije dosadilo (i nece). Moj problem je sto ja ne volim normalnu hranu. Jedem je zato sto tako treba (i mora), a ne zato sto mi je ukusna. Leonidi su se promijenili ukusi i stvarno uziva u originalnom ukusu povrca, a ja sam dubinski zatrovana.
Zeljna sam svega i svacega i nicega. PMS definitivno.
Dudo ima svega toga i inace, al nema kuma ;(. On je otisao, tako da se hrana & pice vraca u normalu. Samo da dobijem i ozdravim pa da se dokopam teretane, to ce onda biti prava stvar. Mislim da ce mi vratiti elan.
D: jogurt, dvopek
R: gljive, feta
V: jaja,paradajzSmrckam i dalje.

Edit: da vrag ne odnese sNalu otisla sam u teretanu. Radila sam vjezbe za noge. U medjuvremenu su renovirali i izbacili gomilu sprava, a ubacili neke nove. Meni ce dvije bas da fale... Energije ni blizu kao prije,treba se ponovo navici, ali najbitnije je da sam krenula.