Da li moze da se jede sarma(bez zaprske),i da li moze umesto mesa da se jede npr.2 jajeta? I da li ta jaja (ako mogu) moraju da budu iskljucivo barena ili moze i pecena?Molim vas recie DA..
Sarma moze da se jede ali bez pirinca, dakle samo sa mesom... Na proteinski dan mozes da se odlucis za meso, jaja ili mlecne proizvode... Za rucak npr. dva jaja a za veceru jedno... Ne mora da bude kuvano... Imas kasicicu ulja na raspolaganju pa mozes i da ih ispeces... Cvekla je neutralna pa mozes da jedes kao salatu svakog dana...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Danas mi je UH dan...i pojela sam za rucak dav parceta(maminog domaceg)hleba i ciniju salate.... Nadam se da je to ok....ja sam izracunala da je to isto eto kao dve kifle....samo mi je ovo sladje...
ali..ali..pa imam i ja jos jedno pitanje dali postoji tocno vrijeme kad se mora jesti? meni su obroci otprilike na 4 sata osim od rucka do vecere kad je pet sati! primjer : D u 8 cim se probudim
R u 12 a V u 5..ne pase mi uopce da jedem kasnije...nije mi ni problem da izdrzam i ljepse spavam praznijeg zeluca...da?ne?
nikad ne dozvolite sebi da izgledate najgore u najboljim godinama...
tonka, pravilo je da se na proteinski dan pravi razmak izmedju rucka i vecere 4 sata, a izmedju skrobnog i uh dana 3 sata. kad je vitaminski dan onda se jede na svakih 2 sata. vecera najkasnije u 8 (u sustini 3 sata pre spavanja se ne sme jesti), tako da bi mozda mogla i da promenis redosled obroka. npr: dorucak u 8 pa na svakih 2 sata uzimas uzine, pa rucak oko 3-4 i vecera u 7. meni je recimo tako najbolje
oo ljubestika moja hvala na brzom odgovoru..makar nemam ja problem sa gladu nego mi samo pase da mi je vecera u 5 i to je to..poslje malo obvezica oko sineka ,aerobik....i spajkinjeeee..ne zbog umora nego da bi sto brze stiglo sutra
nikad ne dozvolite sebi da izgledate najgore u najboljim godinama...