Krenula sam sa dijetom 20.04. a jos uvek se osecam kao da sam na pocetku...kao da tek predstoji period skidanja kila i svega ostalog...i evo da priznam sebi i vama zbog cega je to delom tako...jer mi je malo ljudi u mom okruzenju ovde reklo iskreno "e smrsala si, super izgledas i ostalo" uglavnom je bilo..."pa jesi da...pa vidi se.." ...eh sto mogu kad krenu prvo odmeravanja a onda kao pa jesi da da...kad krenu sa PA...,da naglasim, ? dok opet u Srbiji sada kad sam bila su svi rekli da se bas vidi,i da ne menjam vise nista, i naravno svi pitaju za "recepat" ...ali hajd ti Misice opet u nove pobede sebe radi,a da li ce neko iskreno priznati ili ne...ma i za to te za.ole lakat

Hajmo prvo jelovnike mada nemam cime bas da se pohvalim,ali hajd...(cisto da se zna...na odrzavanju sam

8avgust skrobni 20/91
D: banana,kafa
U: bila bila da jedna bajadera,malo prasetine 4-5 "njupa" (na to se islo)
R: krompir peceni,paradajz salata,nes
V: isti krompir,vrlo malo,bez salate
*gleda prase mene,gledam ja njega,gledam al se ne dam

9avgust skrobni 21/91
D: banana,kafa
U: integralni keks, 1 red cokolade sa jagodama
R: krompir u Mc'D.
V: prasetina,vrlo malo hleba
*moram da kazem da je ovo bilo u putu,tako da sam izvukla dan super
Proteinski 22/91
D: banana,kafa iz aparata
U: aktivia jogurt,müsli
R: 3 pecena jajca,krastavac salata,malo hleba,bez supice
V: 1 veliki krompir pecen na pola, suvi grcki paradajz (prvi put probala),1 zalogaj grckog Feta sira
*kafa iz aparata je sa mlekom i malo secera, jer mislim da me boli stomak od crne turske obicne, dosta bilo
** suvi grcki paradajz mljac mljac,bili u kupovini i za promenu svasta nesto kupila za probu,i odusevljena Grckim proizvodima

11 avgust 23/91 Uglj.hidr.
D: grcki jogurt sa medom i müslijem
U: nazovi uzina kafa iz aparata
R: spagete sa tikvicom i brokolijem
V: 1 bananica cokoladica,2 rum kasato,1 mancmelou,3 kasikice alve,bez crne

Eh sad mislim da cu biti kratka,ali imam svasta nesto da vam pisem,a nemam vremena...sve u svemu vratila sam vam se i nastavljam od sad nadam se da pisem redovno,ako nista drugo bar reeedovnije

Jedna mala losa vest je da je poceo opet onako zeludac da me zeki i opet cu praviti onaj lan samo da ugrabim vremena...problem je tri nedelje godisnjeg na kojem smo bili,a muz puz ko i svaki...mada mu je oprosteno i do pola 11 je nekad radio,od pola 7ujutru...nije nesto mario za stan,pa dok ja sad to sve dovedem u "pikobelo", pa pranje vesa, pa imam ove nedelje termin kod logopeda tamo trebam dva sata ostati i vise,a danas pravila torticu nindza kornjace za sutrasnji rodjendan mladjem sinu,a tek pripreme... a sledece nedelje cele haos da ne nabrajam,a za vikend opet juri poklone idemo na krstenje...luda kuca kod mene uvek

Ali nista mi nije tesko,jer sam jutros stala na vagu,tj stala sam ja i prekjuce i ona rekla 57,2kg, a jutros 56,7 znaci minuscic je pao -1,1kg od 15.07. kako kaze sveska tacnije posle vodenog 16jul bila sam na 57,8 a sada jutros 11.08. 56,7 za nepun mesec na odrzavanju 1,1 kg ja prezadovoljna

Jer bilo je brljeva nije da nije,i sada mi tek nista nije jasno,jer sam na dijeti bas pazila i slabo islo dole,a sada sam ovekivala plus i bila sva u strahu...
Mislim da sam vam svasta nesto lepo pisala,i dosadjivala, a sad odoh da okitim sobicu za ujutru i na tus, sutra vocni dan a ja????? Hm hm...i onda vodeni u cetvrtak,sustigao me opet, mislim da ga necu odrzati...videcu...ljubim vas sve