Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Lola
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Lola » pre 16 godine

Lepo se provedi veceras na rodjendanu, samo pazi da ne preteras sa tortom. :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Svakom po parče a ostatak će biti jedno paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarče za mene. Ma šalim se :16: :16: :16:
    Slika
    Slika
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

:wink: Pa parce je parce. Nismo razgovarali o velicini parceta.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Niko nije pominjao veličinu i težinu parčeta.
    Slika
    Slika
  • Maza
    Amater
    Amater

od Maza » pre 16 godine

Ooooo,Gigo,Gigiceeeee....Smazi 1 parce za mene,pweaseeee.... Ja ooobooozaaaaavaaaam torte,samo ne smem da ih pravim zbog mame i mene....Jer kad navalimo..kao gladna godina,hahhahahhaa... :NN03:
    Ne odustajem...
  • lawica
    Početnik
    Početnik

od lawica » pre 16 godine

314pezos napisao:Danas je bio krompir paprikas i kupus salata. A za sutra (UH) sam napravio integralne makarone zapecene sa dinstanim povrcem i sampinjonima u paradjz saftu a sutra za veceru mi se poklopio rodjus kod tasta idem na kolace u BG.

joj :09: :09: :09:
  • Bucolina
    Početnik
    Početnik

od Bucolina » pre 16 godine

lawica napisao:
    314pezos napisao:Danas je bio krompir paprikas i kupus salata. A za sutra (UH) sam napravio integralne makarone zapecene sa dinstanim povrcem i sampinjonima u paradjz saftu a sutra za veceru mi se poklopio rodjus kod tasta idem na kolace u BG.

joj :09: :09: :09:

I ja kazem :09: :09: :013: :013:
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Devojke kakvo je to jadikovanje za makaronama 8) .
    Odmah u kuhinju i da zbrčkate po jednu porciju za sebe. Nije valjda Giga bolji kuvar od vas. :?
    Giga je svoje makarone već pojeo a sad se časti tortom na rodjendanu. :06:

Gigo, znaš da jedva čekam da krenem sa UN-kom od 01.11.
    Čini mi se da je mnogo lakše tako planirati obroke, a plus što mi svaki četvrti dan pada UH dan. :-P
  • Norma J.M
    Urednik
    Urednik

od Norma J.M » pre 16 godine

Gde sad udje u tvoj dnevnik?!Sad nikako necu moci da spavam zbog one tvoje torte..... :cry: Gde sad u 22h da mi se jede slatko?I ti si kriv za to,samo da znas!!!
    Ajd' ostavi koje parce torte i za mene.....ta nismo preko sveta!!! :-P
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Lola napisao:Gigo, znaš da jedva čekam da krenem sa UN-kom od 01.11.
    Čini mi se da je mnogo lakše tako planirati obroke, a plus što mi svaki četvrti dan pada UH dan. :-P

Možda bi ti bilo bolje da sa UNkom kreneš 02.11 pa ćeš biti sa grupom koja je krenula 01.09 a i samnom u dan pa ćemo bar biti zejedno 1 mesec taj dan ti je nedelja pa još možeš i negde na roštilj da odeš (ili neki svinjokolj).

A iskreno govoreći mogu svima reći da mi sasvim odgovara ovakav režim ishrane, čak šta više hleb koji je propisan da se pojede uz obrok malte ne uz sam obrok ga i nejedem nego ga pojedem u slast kad treba da oližem tanjir (to mi je boljka) - hleb sam smanjio sa otprilike pola vekne belog na 1-2 parčeta integralnog tosta. Što za sebe smatram izuzetnim uspehom bez obzira na dijetu.
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Norma J.M napisao:Gde sad udje u tvoj dnevnik?!Sad nikako necu moci da spavam zbog one tvoje torte..... :cry: Gde sad u 22h da mi se jede slatko?I ti si kriv za to,samo da znas!!!
    Ajd' ostavi koje parce torte i za mene.....ta nismo preko sveta!!! :-P

Sinoć smo malo kasnije krenuli za BG kod tasta na rođus tako da je mojoj ženi i meni bilo odvojeno po parče torte (baš se i nismo ovajdili) jer se neplanirano pojavili iznenadni gosti na čestitanju na tastov 73 rođus.

E j..i ga da si post poslala oko 5 kad sam zadnji put citao poruke ja bih se odrekao mog parčeta i doneo tebi.
    Slika
    Slika
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Predlog jednoglasno usvojen. :headbang:
    Dakle sa UN-kom krećem 02.11. pa smo onda svi na istom.

Samo nemoj da mi pričaš o pecivima i hlebovima :09: . Stručnjak sam da najdem gde je pecivo ili hleb najbolji u gradu. U stanju sam bila da jedem hleb bez išta :17: .
    Sada sam to svela na 2 kriške integralnog ili u najgorem slučaju polubelog hleba.
    Navikla sam se i mislim da je to baš dobro. Uz hleba mogu da pojedem mnogo više ostale hrane.
    Sada mogu čak i kuvana jela kao što su pasulj i grašak da jedem bez hleba a ranije je to bilo nezamislivo. :NN05:

Kako je bilo sinoć na rodjendanu? Je li torta vredna pomena? :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Suuuuuuuuuuuuuuuuuper za 2.11

Torta i jeste bila vredna pomena, po meni je to bila neka kombinacija Japanskog vetra i švarcvalda EXTRA.
    :013: :013: :013:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Dan 45: Doručak, ručak, večera voće i voda ... extra ću da se ukrmačim :D :D :D
    Slika
    Slika
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Eto vidiš, opet ti voćni dan pada na mesečarenje.
    To ti je baš super :wink:
    Cmokić :009:
Odgovori 9479 postova