Saks kvalitetne sam htjela;), Peti Smith, Dzenis i to, i ne dade mi... C. C. C.
Pink Rose, ja sam bogami bila momacki trocifrenija pa su se palacinke mezile

. Institucija VK dana je iz raja izasla. Ozb nemoj da budes u strahu jednom sedmicno da zadovoljis cula.
Pija ja zacine ne koristim, ali ruku na srce divno izgledaju i ima ih na grame u svakom marketu. Egzoticno voce def nije za mene. Moja nepca ne podrzavaju nove ukuse (plasticne), a da se navikavam po toj cijeni na njih ne ide.
Probala sam dragon fruit (kao neki cudni kivi, bijelo sa sjemenkicama unutra, a spolja slicno articoki), guavu (miks kruske i krastavca), passion fruit (jedino sto mi se svidjelo, presjek izgleda perverzno) i star fruit (lijepo na oko, a ukus krastavicast). Gledacu da dokumentujem kad budem isla u nabavku pa postavim.
Cirkoncic nema veze sad znas;). Nesto nisam sa slikama u dobrim odnosima ali napravicu selekciju pa postaviti.
Dan 128
D: leban, dvopek
R: gljive s brokulom, ceri, sir
V: jaja, g i b
Dan 129
D:leban, dvopek, poky
R: piletina, tikvice, paradajz
V: tuna, krastavci, mladi lukJos nisam dobila i to me cudi (da ne kazem brine).
Jutros se drugarica vratila iz Tokija i gurnula mi Poky u usta. To je neka jako popularna japanska cokoladica. Kao hrskavi stapic oblozen cokoladom u tankom sloju. Ona je izabrala sa zelenim cajem. Simpaticnog je ukusa ali nisam ubjedjena da je zelenom caju mjesto u cokoladi.
Prvi put u zivotu imam grudnjak u tacnoj velicini. Nosim ga cijelo vece i gledam kako je divan. Do sad sam imala samo one kineske, kupim najveci pa negdje curi negdje usjeca.
Tanka sam s vremenom.