Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od leonida » pre 9 godine

Samo kad si se ti dočepala palačinski sa nutelom !!! Bar jedan pravi VK dan (on je zamišljen da jedemo ono što baš volimo, a ne neka glupe zamene u vidu keksa) !!!
    Znači, uskoro nam stižeš nazad !!!
    Srećan put !!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Pija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

od Pija » pre 9 godine

Hvala puno za recept! Taman imam dve pastrmkice u zamrzivacu.
    Bas volim kada povremeno pribelezis neku orijentalnu zanimljivost.
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Srecan put narcisa :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Sax » pre 9 godine

Gde si putnice? Ima li još nekih zanimljivosti iz egzotičnih krajeva? :mahalo:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Dan 127
    D: cijedjena narandza (mamurluk 8) )
    R: jaja, tikvice, krastavac, paradaz, hljeb
    V: sir, paradajz

Uspjesno vracena u AD. Za jucerasnju voznju sam pametno obukla dzemper iako je napolju 30 stepeni. Uprkos tome uspjela sam da se prehladim. Indijci, pakistanci i arapi su opsjednuti klima uredjajima i vode se parolom "sto hladnije-to bolje". U busu je bilo ugodnih 16.
    Ispricala sam se momacki sa taksistom iz Ugande. U nasoj zemlji je divno - budite srecne sto niste rodjene tamo, ja bar jesam.
    Koncept ovdasnjih karaoka mi se uopste ne svidja. Ni jedna pjesma koju sam htjela da pjevam nije bila po volji voditelja. Nisam pjevala, ali crnci su sjajni. Vino jos bolje.
    Danas obnavljanje hranidbenih zaliha. U frizu trenutano dvije vrste svepsa i gljive. :mahalo:
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Rekla bih da je bila dobra oproštajna zabava :pivo:
    Kakve si to pesme birala kad ti nisu dali da ih pevaš?! hihihihihi :wink:
    :mahalo:
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • Pija
    Početnik
    Početnik

od Pija » pre 9 godine

:))) slikaj nam, ako te ne bude mrzelo i ako budes imala vremena obnovljene zalihe, ako imaju neko neobicno voce i povrce i zacine :)
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Srecan put nazad. E neka si ti nama i lumpovala malo..pa valja se povremeno. I pojela palacinku sa nutelom...to ipak treba da ignorisemo mi koji smo jos uvek na ovim velikim ciframa sa tri broja u kilazi. Ti si nam odavno pobegla..i vbala neka si,zasluzila si. :wink:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 9 godine

Joj izvini Narcisa, ja tek sada skontala da si nam ti otputovala u neke zanimljive i egzotične krajeve. :) Užiiiiivaj! :hi-fi: Sigurno ti je prelepo! :) Ako ikako možeš okači ovde dve tri fotkice da malo oči naparim... :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Saks kvalitetne sam htjela;), Peti Smith, Dzenis i to, i ne dade mi... C. C. C.
    Pink Rose, ja sam bogami bila momacki trocifrenija pa su se palacinke mezile :D . Institucija VK dana je iz raja izasla. Ozb nemoj da budes u strahu jednom sedmicno da zadovoljis cula.
    Pija ja zacine ne koristim, ali ruku na srce divno izgledaju i ima ih na grame u svakom marketu. Egzoticno voce def nije za mene. Moja nepca ne podrzavaju nove ukuse (plasticne), a da se navikavam po toj cijeni na njih ne ide.
    Probala sam dragon fruit (kao neki cudni kivi, bijelo sa sjemenkicama unutra, a spolja slicno articoki), guavu (miks kruske i krastavca), passion fruit (jedino sto mi se svidjelo, presjek izgleda perverzno) i star fruit (lijepo na oko, a ukus krastavicast). Gledacu da dokumentujem kad budem isla u nabavku pa postavim.
    Cirkoncic nema veze sad znas;). Nesto nisam sa slikama u dobrim odnosima ali napravicu selekciju pa postaviti.

Dan 128
    D: leban, dvopek
    R: gljive s brokulom, ceri, sir
    V: jaja, g i b
    Dan 129
    D:leban, dvopek, poky
    R: piletina, tikvice, paradajz
    V: tuna, krastavci, mladi luk

Jos nisam dobila i to me cudi (da ne kazem brine).
    Jutros se drugarica vratila iz Tokija i gurnula mi Poky u usta. To je neka jako popularna japanska cokoladica. Kao hrskavi stapic oblozen cokoladom u tankom sloju. Ona je izabrala sa zelenim cajem. Simpaticnog je ukusa ali nisam ubjedjena da je zelenom caju mjesto u cokoladi.
    Prvi put u zivotu imam grudnjak u tacnoj velicini. Nosim ga cijelo vece i gledam kako je divan. Do sad sam imala samo one kineske, kupim najveci pa negdje curi negdje usjeca.
    Tanka sam s vremenom. :mahalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Ja ti zavidim na dragon fruit-u ... imala sam nekoliko puta u životu priliku da ga jedem svežeg ... ja ga obožavam (kod nas ga ne bi ni kupila ... dok ga dopreme ... ne može da ima taj ukus). Obožavam i svež liči ... i sve se nadam da ću još nekad u životu imati priliku da odem u zemlje gde tog voća ima sveže ubranog na svakom koraku ...

• pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Jao, pa svasta si ti probala....evo ja sad razmisljam o izboru u nasim prodavnicama na selu. Hm, ja nekad jedva i normalne banane pronadjem..sve se nesto svodi, na pomorandze, mandarine, grejp , tu i tamo..i banane ako uletis na vreme jedan, dva dana u nedelji. :)
    Sto se tice vk dana, uklopice se vec negde , ne bi ja takvu satisfakciju uopste ni dovodila u pitanje. :007:
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Kod mene ima par prodavnica sa egzotičnim voćkama, ali je caka da čovek zna da odabere te voćke da su dobre (dovoljno zrele, zdrave...).
    Lako je da odaberemo lepu breskvu, ali čak ni mango ili avokado ne umem uvek da potrefim da je lep, a kamoli nešto drugo što i ne znam kako treba da izgleda kad je nabolje za jelo, a dok to stigne do nas, pa stoji u prodavnici sto godina... veće su šanse da ne valja nego da valja.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Problem u tim voćkama je što se beru zelene da bi stigle kod nas i još poprskaju svakakvim sredstvima da bi ih dopremili u upotrebljivom stanju ... tako da zaista nemam želje da ih kupujem u našim prodavnicama, kud ukus nije ni približan, a i ko zna kakve otrovčiće sadrže zbog tih prskanja (cene neću ni da komentarišem ...). Pretpostavljam da ni sa bananama, a ni sa citrusima nije puno bolja situacija, ali sve se nadam da većina otrovčića ostane u toj kori koja je zaista debela ... a citrusa ima i u susednim nam državama pa nema potrebe da se baš toliko tretiraju raznim supstancama ...

• narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 130
    D: sir, dvopek, paradajz
    R: dimljeni losos, mladi luk
    V: sir i paradajz
    Ha: pivo
    Dan 131
    D: sir i dvopek
    R: jaja, gljive s tikvicama
    V: pica povrtna

Juce pravi baustela dan. Sto sati smo kruzile po Ikei a poslije sastavljale kupljeno do kasno u noc. Pivo mi je sjelo ko budali samar.
    Cure mi kmece danima da hoce picu-danas ispunjavam zelje. Tehnicki gledano jeste VK, ali ga ne dozivljavam tako posto ne jedem slatko.
    Konacno sam dobila-bolova bez. :mahalo:
Odgovori 2547 postova