- samo što ovaj ovde konj nije crkô, nego je prvo pevao zagrljen s tamburašima, a posle izveo "Rigoleto".
("Rigoleta" se sećam, za tamburaše su mi pričali...
)
- samo što ovaj ovde konj nije crkô, nego je prvo pevao zagrljen s tamburašima, a posle izveo "Rigoleto".
("Rigoleta" se sećam, za tamburaše su mi pričali...
)
Ja ne znam kako mi je promakla ova slika

Bila sam zaboravila na ove dve u paru...
Otfikarila sam sebi glavu da bi se bolje video stomak u tih dozvoljenih 320 piksela, ali nažalost jesu obe moje... kamo sreće da nisu. Bila sam sva kao loptica skočica.
A što kaže Mirnisan, najbitnije je što mogu da vežem pertle. 

A volim da mesim... i čak lepo mesim... al' nema više... 

Moraće da se mrda gooza...

) ... jedna rodila troje dece, druga jedno... niti su se ugojile u trudnocama, niti su morale da drze dijetu, nema ni celulita, a nikakvim sportom se nikada nisu bavile, zivele zivotom kuca-kancelarija .. (nekome je zivot majka, a nekome maceha
)
) ali svaka sledeca generacija je hendikepiranija nekim glupostima, poput celulita.
BeogradjankaONLINE napisao:Moje dve drugarice su bile i vitke i zategnute (ovako kao Duda pod crnom majicom) a vidjala sam ih i na plazi (bez crne majice) ... jedna rodila troje dece, druga jedno... niti su se ugojile u trudnocama, niti su morale da drze dijetu, nema ni celulita, a nikakvim sportom se nikada nisu bavile, zivele zivotom kuca-kancelarija ..
Ne znam... ali sigurno da način života utiče... počev od čarapa i pantalona koje nosimo, ko zna kako to deluje na krvotok... nekretanje DEFINITIVNO... gledam kakav mi je stomak bio letos na moru (ima u mom dnevniku na str. 20), a kakav mi je sad... puffffffff.
dudank napisao:Slatkiše ne jedem već 18 godina,
BeogradjankaONLINE napisao:Ili je stvar u genima i sveukupnoj ishrani "od kolevke pa do groba"![]()
dudank napisao:... gledam kakav mi je stomak bio letos na moru
jer se uvek ljuti na mene sto kudim svoje telo 

Verujem da ponečim nisi zadovoljna... ali to bar može da se upakuje u odeću. Za razliku od viška kilograma.
Pa zar nije divan osećaj kad se središ, doteraš... na ulici neko pogleda za tobom...
Samo ne želim da patim zbog toga... spolja se ne vidi, a neću da ih nosim na izložbu... treba da budemo zadovoljne ovim što smo postigle, to je poenta. 

...ko ga izmisli
.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.