Ako se dobro secam, ali evo ovo je mozda taj tekst 

Dionne napisao:Mrso, dodjem ovde kod tebe i prosto nemam sta da napisem. Ti imas potpuno izgradjen odnos prema svemu ovome i koliko sam shvatila, stalno radis mikrokorekcije vracanja na tvoj put koji si osmislila i koji ti prija.
.........
Nego, jos samo da napomenem da sam vrlo radoznala macka, i da nije da ne pomislim na onog pravog pravcatog muskarca, eto...

U stalnoj gužvi, ali te se setim...Uskoro se vraćam na druženje...

...bar sam je pojela odmah posle ovog obroka pa neka bude onda bum tras cak obrok....all in one...

, tj. biće ako preživim još neki dan. Meni fale one grdnje, opomene, diskusije koje su se ranije vodile o hrani... a i malo da glumimo babaroge mi iskusni, hahahh. 

,pomažite narode.
divlja ruža napisao:Prestala sam dapijem kad sam se prepila i kad sam se prepila i sve mi se smučilo,da pušim kad sam prepušila i kad mi se smučilo.Prejedam se svako veče,a nikako da mi se smuči,pomažite narode.
Doooobra fora!!!

Moja mama! I to stvarno voli, ona kada ocisti to je nekako drugacije nego kada to uradi bilo ko drugi, malo je neorganizovana, ali sve blista! Ona cisti s ljubavlju

Ali da ostavim coveka vise na miru! Nego, posto ocicigledno ne mogu da ostavim na miru, stekla sam utisak da ga je pominjana dominantana zena povredila, pa mi se malo razalostilo ovo moje melodramaticno srce 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.