314pezos napisao:Leblebije po pravilima UN režima spadaju u koštunjavo voće te ih slobodno možeš konzumirati.
Alexandra88 napisao:1. Prvo pitanje, vodeni dan mi se pada na mnogo nezgodan dan, necu biti kuci cela ta nedelja mi je u jurnjavi pa sam htela da pitam dali mogu da ga odlozim za narednu nedelju tj.posle sledeceg vocnog dana ili moram da cekam jos 29 dana,ili da ga skroz preskocim ako je ovo prvo jer mogu na taj osim povrtne supe da uzmem i neku vockicu?
Alexandra88 napisao:2. Dali smeju umesto mesa da se jedu mesne preradjevine kao salame( koje su vise na bazi soje i imaju manje od 1% masti, znaci skroz su dijetalne). Ovak podatak mi je jako bitan zbog nemogucnosti spremanja mesa tad ako ne moze skuvacu jaja, nije strasno
Alexandra88 napisao:3. Sta je sa projom? Dali ona sme i na koj dan?
Mojca Poljanšek napisao:Budući da je Leblebija mahunarka ona ide na Skrobni dan. Bogata je biljnim proteinima ali i ugljenim hidratima koji se natapanjem razgrađuju na ne-masne proteine i skrob.
Naravno ako se zrno ne natapa već se samelje, ima odličnih peciva od leblebijinog brašna (obično se meša 10-25% sa pšeničnim) koja naravno idu na UH dan.
Jel moze neko da mi navede namirnice koje su dozvoljene u UN dijeti, ali preradjevinu mesa.
i kako praviti pire krompir...
jel se sme soja (komadi), ja to obozavam. Kada i koliko kolicinski?
314pezos napisao:Joj ženeeeeeeeee, pa di je to voćni ... to je Vitaminski dan pa se na taj dan kao posebni obroci podrazumevaju i salate ... jer ostalim danima salate su prilog a na vitamiski dan salate su i glavni obroci.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.