Ja kafu inace ne pijem, nego samo iz socijalnih razloga... Ova je bila iz medicinskih i nista. Dudo, hvala na savjetima. Radim ja vjezbice stalno ledjno-kicmene (pokusavam da se rijesim i upitnika s ledja). Zaboravila sam toples pricu ;(.
Kapiram da je kod mene ovaj pritisak dodatno povezan sa nemogucnoscu otvaranja prozora i manjim pusenjem. Cigara me odrzava budnom, a sad sam u nepusackom stanu...
Lukac samo u umjerenoj kolicini, puno vremena provodim s narodom u okruzenju pa ne mogu ;(,mada mi se jede ovih dana. Jel to TO osluskivanje organizma?:)
Dan 115
D: leban, dvopek
R: jaja, tikvica, krastavci
V: sir, paradajzFa je bila u vidu sopinga. Moja omiljena prodavnica ima snizenje 50%. Iiiii imam stiklice. Haljinica i suknja su velicine 16, a komotno su mogle da budu 14, ali nema. Naravno to je zato sto mi kroj ide na ruku (strukirano pa se siri), a doope je u helankama 20. Dakle ima tu jos dobrog posla.
Bile smo danas i u parku. U park se placa ulaz...
Uglavnom bio je neki kao buvljak rukotvorina i zdrave hrane. Nasi ljudi prave 1000 puta bolje stvari za 10 puta manje para. Ozbiljno namjeravam da postanem svercerka.
Organska gajba u kojoj imaju 4 mandarine, 2kivija, 3jabuke i jedna tikva kosta 30e. Dajem glavu da nista organsko nije, nego da je preprodaja iz prodavnice.