Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Vedrana
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od Vedrana » pre 9 godine

Narcisa, procitala sam nekoliko tvojih prvih postova ovde u dnevniku, i ove u zadnje vreme... Svaka cast svima, ali ti si stvarno vredna najveceg divljenja :pozdrav:
    19.09.2018. 103.3 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Hvaala Vedrana, ali ja nemam bas takav stav o sebi. Kad pogledam sta sam postigla zvuci mi super, ali tokom samog procesa nisam bila ni istrajna ni dosljedna. Mislim da je moj pocetni motiv najblesaviji svih vremena-dosada. Sad sam ukacila ovaj sistem i ok mi ide. Ustvari moj problem je nastupio kad mi je dijeta postala bitna. Cudna sam ja biljka. Bilo kako bilo skinucu ja i ovih 15. :D

Dan 108
    D: leban, dvopek
    R: jaja, salata (paradajz, krastavci)
    V: dimljeni losos, salata
    Fa: penjanje na 30.

I sinoc sam se isplesala. Cijelo tijelo mi se raspada. Ples je definitivno najbolja Fa.
    Gledam se u ogledalo i svidja mi se sta vidim. Ove hlace su odlicne. :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

narcisa napisao: Cudna sam ja biljka. Bilo kako bilo skinucu ja i ovih 15. :D

Znam da hoćeš! :013:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Inspirisana tvojim plesom, shvatila sam koliko mi nedostaje, pa sam počela da puštam muziku i da đuskam po kući dok kuvam, perem sudove... Izgleda blesavo, ali je osećaj super :pozdrav:

Što ovo volim da pročitam:

Kod: Obeleži sve

Gledam se u ogledalo i svidja mi se sta vidim.

Samo nastavi sa plesanjem :30:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 109
    D:leban,dvopek
    R: tikvice, brokula, jaja
    V: krastavac, ceri, tuna
    Fa: penjanje na 30.

Sax, super je to plesanje po kuci. I ja nekada navijem muziku i budalesem (da me vide komsije zvale bi instituciju za takve slucajeve).
    Jetrvo ti uvijek vjerujes u moj uspjeh;). Neizmjerno sam srecna sto postojis.
    Inace sam ok. Zanimljivost oko penjanja je da me manje privlaci, cesce mislim da odustanem, ali se u konacnici mnogo manje zadisem nego na pocetku.
    :mahalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Kod tebe baš veselo!!!
    I minus i odličan FA. Penjanje na 30-ti sprat, svaka čast!!!
    Ma ja se više uopšte ne brinem za tebe - ti si jednostavno stekla zdrave navike u ishrani, a to se mora pokazati i na kilogramima koji se nikad neće vratiti nazad.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 110
    U: cijedjena narandza
    R: sir, krastavci, paradajz
    V: jaja, tikvice, krastavac

Fuf Leonida borba je vrlo cupava, mada sam i ja ubjedjena da cu pobijediti na kraju.
    Danas crkva, setnja, kupovina.
    :mahalo:
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

I mi svi na forumu smo ubeđeni da hoćeš :NN04: :23:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 111
    R: jaja, paradajz, krastavci
    V: piletina, tikvice, gljive, paradajz
    Fa: plivanje, penjanje na 30., setnja po molu

Odlicno se osjecam, nekako lagano i poletno. :mahalo:
    E da i kuma je krenula s un-kom prije 4 dana i to me bas obradovalo. Prave klincima rodjendan u junu pa hoce da se upristoji.
    Cula sam se s jos jednom drugaricom s faksa. Ona je smrsala skoro 50 kg od juna do sad. Okrenula je un-ku i taman pocela opet, onda je krenula da vjezba krvnicki (6 puta sedmicno) i trener joj je dao normalan sistem ishrane. Jedva cekam da se svi s faksa sastanemo pa da izazovemo opste cudjenje.
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Lepo je kad i prijatelji krenu tvojim stopama, a naročito ako tu ima i tvog uticaja ... prosto se osećaš ponosno (ja to iz svog iskustva). Verovatno prolaziš isto kao ja ... svi te pitaju kako si uspela ... već sam rekla da ću napraviti otkucanu verziju koju ću deliti ... od prijatelja, pekare, prodavnice ... ne mogu svima da objašnjavam ...

• Eleonor
    Amater
    Amater

od Eleonor » pre 9 godine

Evo mene, samo da se javnem :)
    Presla si veliki put, ali naravno, uvek moze jos, i bices mi veliki uzor u ovoj borbi :)Super je FA...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Sad će sve to da nastavi lepim tempom, videćeš, bez brige..
    Negde gore si napisala da si pomišljala i da napustiš forum... Ok je napustiti forum zato što je nekome forum dosadio ili nema vremena za njega ili mu to nije zanimljivo ili šta god... U tom smislu je normalno napustiti forum. Međutim, takođe si spomenula da si još uvek vezana za forum u smislu da ti se čini da bez njega ne bi istrajavala onako kao što istrajavaš ovako dok pišeš redovno.. U tom slučaju ne idi, ne idi ako još uvek nisi ,,samostalna,, (a doći će i ta faza veruj mi).. Budi tu, piši i prijavljuj šta se dešava, a i kriza je prošla, to sam sigurna... a i neka ljudi čitaju i vide šta sve čovek može ako se iskreno uhvati u koštac sa situacijom (iskreno prema sebi pre svega)... 8)

Ti imaš sve razloge za zadovoljstvo. Pa pogledaj u ogledalo! Nova žena! Nisi luda da nešto zezneš.
    Ali znam i da nećeš, pametna si ti dovoljno da nema nikakve šanse da te nešto zezne.
    Poslala sam ti meil..... za slučaj da ne proveravaš redovno, da te napomenem.. :wink:

PS. Ti i drugarica kada se pojavite sa minus 100 i više kilograma (zajedno) stvarno će biti opšti spekakl... :)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 112
    R: sir, gljive, paradajz, krastavac, arapski hljeb
    V: sir, tikvice, paradajz
    Fa: 30-ti, plivanje

Jeste jetrvo, skroz sam nesamostalna, bez foruma nista (jos uvijek). Bicu ovdje jos dugo-dugo. Mejl primljen, odgovaram malo kasnije. Neuspjeh ne prihvatam ni pod tackom razno.
    Eleonor dobrodosla u moju kucicu.
    Danas je opet padala kisa... Kad god navijem sat da poranim na bazen vrijeme bude sugavo... Drugarica se vraca nesto kasnije pa moram da zalizem kucu. Danas sam bila raspolozena za kuvanje pa sam ubacila svo povrce iz kuce u lonac i napravila corbu za nekoliko dana. Ima i krompira u njoj.... Ali zanemariva kolicina.
    Sutra vaganje i VK :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ili ostavi merenje za posle VK dana ili, jos bolje, izmeri se i sutra i posle VK dana. Taman da vidis sta ti VK dan cini.
    Slika

• leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Ju, stati na vagu posle VK dana .... ima stvarno hrabrih žena na ovom forumu :)

Odgovori 2547 postova