da,Mrso,bila si u prawu,nije mi wadila ni zub ni oko wec me malo pipkala i tako to
i dala tablete od kojih se sada super osecam.A da sam poslusala na vreme vec bi bila izlecena

da,Mrso,bila si u prawu,nije mi wadila ni zub ni oko wec me malo pipkala i tako to
i dala tablete od kojih se sada super osecam.A da sam poslusala na vreme vec bi bila izlecena

: kikiriki plus neka glupa Frutabella

, za lakše praćenje dnevnika... Ili ću se jednostavno držati poznatih stvari....vino, pivo, palačinka, ....

Debeliccka napisao:Ili ću se jednostavno držati poznatih stvari....vino, pivo, palačinka

, iznenadila sam se kad sam procitala da vozis motor
I mene zanima kako ti je zdravlje sad?
...kako je tako je! Da sam neka vrednica i domaćica, znam sigurno da bih jela čorbe svaki dan (znaš one sa svačim po malo...i povrće i meso i sve redom)....Videćemo taj abdomen i ostalo.....uradiću ipak ono čudo od gastroskopije a takođe ću ponoviti i ultrazvuk (sreća pa šarmirala doktora pa mi neće naplatiti ponovljeni ultrazvuk s obzirom da sam prošli put popila kafu i vodu pa otišla, pa je potrebno da ponovimo....)....
...dođe mi da sve bojkotujem i da svedem ishranu na nekoliko jednostavnih stvari....ali prvenstveno iz principa...
iznenadila bih se i ja više nego ti da vozim motor (ja ni bicikl maltene ne umem da vozim)....Ne vozim ja. Voze me ovi koji voze, ovi muški!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.