Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od Sax » pre 9 godine

Gde si žemska? Siđe li sa tog tridesetog sprata? :wink:
    Napiši neko slovce, nedostaješ mi da znaš :30:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Jetrvo hvala ti na divnom eseju, vrlo potrebnom. Znaš da sam taman mislila alarmirati trećeg musketira da vidim jel sve ok :D .
    Opet si me detaljno pročitala i obrazložila. Ja sam u glavi bila prilično blizu odlaska s foruma-opet, ali znam da ne smijem pa sam odlučila da pišem sve što mi se vrzma po glavi. Sačekaću do kraja mjeseca, a ako se ne pomaknem idem na to razmrdavanje. Kapiram ja da je ovo put kojim trebam da idem, a inat će me dovući do cilja. Samo je trenutni slom napisao sve što mi je bilo na pameti.
    Stvarno nažalost ovih kila ima previše. Na dobro se čovjek lako navikne (apropo brzog skidanja 30kg), pa je zeznuto kad se skoči sa konja na magarca. Sve u rok službe, što se mora - mora se. Bojazni po pekaru nema iz više razloga. Nema dobrih pekara, nemam keša za bahaćenje + nije zdravo po mene. Naučila sam lekciju prošli put kad sam isparila odavde. Hvala na podizanju morala. :009:

Alfa upravo tako "per aspera ad astra". Moram izgurati do kraja, ali nije ugodno kad se trnje zabada po tabanima. I ja zavidim ljudima koji plivaju :D , vrijeme mi nije baš na ruku pa ne uspjevam da se brčkam koliko bih željela (i mogla), a i stalno mi se po glavi vrzma gorući problem pa ne mogu da se opustim. Dva sata uspjem da naberem. Brzo će i tu ljeto, eto ga iza ćoška.

Sax ni popela- ni sišla. Uspjela sam da doguram do 22. i to je bio krajnji limit. Mislila sam da će mi herc iskočiti. Napravila sam taktičku grešku u startu (previše se zalaufala prvih nekoliko spratova), pa ću "poraz" pripisati neiskustvu. Def ću se ponovo oprobati, mislim moram ih pobijediti :wink: .

Dan 104
    D: leban, hljeb
    R: tikvice, sir, čeri
    V: dimljeni losos, zelena salata
    Fa: bazen, milion prepješačenih kilometara + vukljanje kesa do stana

Dan 105
    R: patlidžan, krastavac, jaja
    U: nektarine
    V: tunjevina, čeri
    Fa: plivanje

Sinoć sam bila stvarno preumorna da napišem bilo šta razgovjetno pa sam odlučila da ostavim upis dok mi se misli ne saberu. Bila sam jednako umorna i da odskakućem s JM, a i danas sam. Dakle, ona će biti na tapetu kada imam elana i to samo level 1, pošto u svakom slučaju nema šanse da uradim dvojku ili trojku, a imam i dovoljno aktivnosti sa strane.
    Obišla sam jedan prekrasan dio Dubaija, u potpunosti liči na neko malo morsko mjesto. Ići ću sigurno ponovo. U povratku smo svratile u veliku nabavku. Prodavnica je ogromna, ali baš, ja takvo nešto kod nas nisam vidjela. Nema čega nema. I tako kupih AJVAR iz Bijeljine, kukavci ga sortiraše među ruske proizvode.
    Sada malo šok cijene. Kila zelene salate košta 20 e :shock: . Meni naravno nije palo na pamet da je kupim, ali je drugarica bez ikakvog blama stavila glavicu u kesu i izvagala.
    Grožđe 6 e. Nektarine 6 e. Regularan paradajz 8 e (ja naravno kupujem lokalni s normalnom cijenom). Karfiol 3 e (njega kupih, treba mi za čorbu). Glive 2e za 250g. Iznenađenje večeri je akcijski krastavac 0,5 e za kg. Imam dvije kile u ladici. Imaju i sekciju sa garderobom tako da sam se dodatno obnovila. Kupila sam farmerke za 5, helanke za 3 i patike za 6e.
    Sve u svemu zadovoljna sam šopingom. Imam hranidbene zalihe za desetak dana, a ispadne da je sve s moje strane koštalo 50 e, što je sasvim pristojno, pogotovo ako se uzme u obzir garderoba.

Hvala vam što ste uz mene i što navijate. :mahalo:

E da i nadam se da se dvopek uskoro vraća na tapet, ali prvo moram da dekontaminiram rernu, jerbo je litra ulja u njoj prolivena i smrdi na tešku paljevinu.

Zaleđeni brokuli je skuplji od svježeg :005: . Jel se s njim ponašam kao i sa zaleđenim?
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Sad samo na brzinu...
    Dakle... Ono sto si isprva oklevala kad sam ti sugerisala a posle sama pocela da primenjujes, nastavi obavezno sa tim: ako vec jedes meso u nekom danu, ili ribu, neka bude u veceri (radije nego u rucku) a za rucak neka bude sir, jaje i drugo...

Opet kazem, VK obrok bomba da postignes drasticniju razliku u kcal izmedju ovih i onih dana.
    Zatim, dvopek.

Plivanje za lepotu, ne treba ti mnogo istog.
    Malo silaska niz stepenice u rikverc, polako naravno, par spratova je dovoljno na redovnoj osnovi...za doope naravno.

Vidim da si se vec povratila, samo priznavanje / spoznavanje problema je vise od pola resenja.

Eto, nisi vise ,,zanimljiva", kriza je prosla!
    Ajd zdravo sad!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Vidis uopste nisam razmisljala o tom mesu i ribi, ali tako se samo nametnulo. Malo cu i na to pripaziti. Kriza je trenutno prosla, nadam se na duze staze. :009: HVALA na doprinosu.

Dan 105
    R: tikvice, patlidzan, gljive, jaja, paradajz, krastavac
    V: z salata i tuna
    Fa: plivanje i penjanje na 30.sprat

Uspjela sam! Opet sam mislila da cu krepati ali sam izdrzala i bas sam ponosna.
    Interesuje me sta se desava sa centimetrima, a ovdje nemam metar da se premjerim, tako da ce biti rezultat iznenadjenje kad se vratim u AD.
    :mahalo:
    Bice veceras koje picence i ples :wink:
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Svaka čast!!! :01:
    Ja sam se juče popela i spustila 9 spratova i noge su mi posle drhturile kao ždrebetu kad uči da hoda :020:
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 9 godine

od Luna85 » pre 9 godine

Ma kako si uspela da se popneš na 30.sprat???
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Sax, hihihi ti kao Bambi na ledu. Vjerujem da ce vremenom to pentranje postati maciji kasalj.
    Luna fino, nogu pred nogu i eto me na 30-om.

Dan106
    D: leban
    R: jaja, tikvica, gljive, paradajz, krastavci
    V: picaste kiflice i kiflice s Nutelom, Banti

Fa: penjanje na 30. sprat

Dosla sam da se hvalim :oops: . Jutros ispod 95. Mnogo sam srecna zbog ovog najnovijeg minusa, dosao je u pravi cas.
    Sinoc su dosle iznenada i drugarice iz AD, tako da sam se bas provela. Srecu je jedino pokvarila migrencuga enormnih razmjera. Dvije tablete sam popila dok se nije primirila.
    Danas nema sunca, nema ni plivanja,ali sam raspolozena za pentranje. Vecera mmmmm, jedva cekam. :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 9 godine

Postoji ovde problem... :26: ..uskoro ovaj tvoj autić na tikeru neće imati kud da ide dalje... Moraćeš da izgradiš još jednu deonicu puta, da mu daš još prostora....

Bravo za minus, bravo za 30 spratova!!! :skakutalo:
    U stvari, zaboravi ovo što sam napisala gore, bravo za tebe!!!!!! :pivo:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Čestitaaaaaaam!!! :14: :skakutalo:

Vidim ja da će tebi uskoro tih 30 spratova da postane malo. Bravo!!! :23:
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • pink rose
    Amater
    Amater

od pink rose » pre 9 godine

Udjoh i primetih kako kod tebe neki silni smajlici skakucu, znaci mora biti da je neki minus pao. I neka je i bas mi je drago sto je tvoj autic bar na ovom tikeru svoje odvozao;....biramo, novi , lepsi , brzi i jaci, kako bi sto pre ostvarila neki sledeci cilj... :headbang: :pivo: :hi-fi:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Cestitam narcisa, bravo za minus i bravo za 30 spratova, samo teraj tako, mozes ti :headbang: :veseljak: :skakutalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 9 godine

Znaćeš da si previše smršala onda kad produžiš uvis posle 30. sprata. :D

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Cestitam i ja!! :veseljak: Kako cim se pojaca fizicka aktivnost padaju i kile! Verujem da si ponosna i presrecna na sebe i sto si istrajala uprkos kriznim situacijam.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvalaaaaaa! :009:
    Bice izgradjena nova dionica, defindefinitivno bez okretnice ovog puta;).
    Dudice zgrada ima pedesetak spratova, tako da ima prostora za sirenje. (mada sumnjam da ce doci do toga)

Dan107
    D: cijedjena narandza i limeta
    R:corba od karfiola, sir, krastavci
    V:corba,tuna,krastavci

Sinoc sam imala izlazak za pamcenje. Otisle ja i drugarica do jednog paba, poslusale svirku i kao kuci cemi. Kad smo izasle kisa je padala :shock: ,i kao haj da svratimo do jos jednog mjesta da vidim kakvo je. I tamo malo ostale i onda se popele na sprat da vidim kako je tamo. A tamo bejase ludnica. Isplesala sam dusu svoju - zatvorile smo kafanu. Ovi muski arapi fenomenalno plesu. :mahalo:
    Poslednja izmena od narcisa u 17 Mar 2016, 22:58, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Ništa lepše od dobrog đuskanja i za dušu i za telo :04:
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
Odgovori 2547 postova