Nikud ne mogu u patikama (tj. mogu ako hoću mokre noge),

BeogradjankaONLINE napisao:Meni su patike bolje od svih cizama .. tople, ne propustaju .. ali nisu neke pomodne, obicne Reebok, stari model.
Juče sam jedva, ali jedva prešla do supermarketa koji je na 30 metara od zgrade. Čekam sutra da HMZS ažurira podatke, pa da vidim kakav mart najavljuju... tratinčica napisao:Mrzim zimu , zimske "radosti", čizme i punu ratnu opremu. Mrzim kad sam natrontana odećom pa ne mogu da se okrenem i osećam se kao zarobljena ....bljak.
A onda sam porasla i otkrila bunde.
Ehm... šta da kažem... atavistička ljubav koja mi pomaže da volim zimu.
Ja kod tebe redovno čituckam...

dudank napisao:R: jogurt, turšija, dvopek

Vrlo moguće da zvuči grozno. A ja se pa grozim kad mm prelije paradajz jogurtom... on kaže da mu je to najlepša salata, a meni dođe da 

dudank napisao: A ja se pa grozim kad mm prelije paradajz jogurtom... on kaže da mu je to najlepša salata, a meni dođe da

LEPA_i_ZALJUBLJENA napisao:pade mi na pamet : paprike u pavlaci.. cccc

ja mleko i jogurt maltene uz sve pijem. 
dudank napisao:Jeste, kisele paprike u svim bojama. Nisam nikad razmišljala da li ide, ja volim tako zajedno...Vrlo moguće da zvuči grozno. A ja se pa grozim kad mm prelije paradajz jogurtom... on kaže da mu je to najlepša salata, a meni dođe da

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.