Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • (: YvOnNe :)
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od (: YvOnNe :) » pre 16 godine

Auuuuuu...svaka cast za iskusenja od juce!
    Da je sve to bilo na stolu ispred mene ja bi istrcala napolje vristeci...ili bi bilo nesto jos strasnije....
    (ali dobro, to sto ja gledam kako oko mene na velikom odmoru jedu pice i palacinke i cokoladice a ja grickam moje vocke i to je nesto :) )
    Moja poslednja dijeta!

1º cilj: 67kg do Nove Godine
    2º cilj: 62kg do mog rodjendana (20.februar)
    3º i konacni cilj: 58kg do 1. maja
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Hvala Ivo i Ivona na čestitci za mesečarenje i iskušenje a eti i ti ivona imaš svakodnevno iskušenje na odmorima.
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Pa gde si Gigo... Vratila sam se par strana unazad da vidim na kakvim ste to slatkim mukama bili i mogu ti reci da je bas bilo veliko iskusenje... Svaka vam cast sto niste ni malo poklekli, posebno sto ste sada na odrzavanju... O Boze meni nije nista jasno ni oko tog odrzavanja, toliko sam glupa za tu UN dijetu ali nije ni bitno jer nemam nameru da je drzim... :D U BG vreme cmoljavo... Pravi onaj sivi depresivni dan za samoubistvo iz zasede... Trenutna temperatura 9 stepeni, u stanu 25 stepeni... Ja isla do prodavnice da kupim hleb, mleko i tako to... Sinoc na splavu bila neopevana guzva... Pazi kad nije bilo mesta za stajanje maltene... Nisam mogla da se provlacim do onih daljih separea pa smo dodavali ancer iznad glave... Sta je napalo narod ne znam... Valjda pretpraznicko raspolozenje... I tako do tri ujutro... Jutros se probudih sa bolnim ledjima... Odvikla sam da toliko stojim... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

To je lepo kad je takva gužva, leti se ta gužva rasporedi kod tebe na tri terase a sad svi u jedan box pa eto rezultat. Vreme napolju je strašno kod mene na terasi u zavetrini je 8 a jedno 2 sata sam se motao po dvorištu i pomoćnim prostorijama i vetar me je totalno produvao tako da sad malo ubijam vreme grejući se pa da pravim ručak. A kod tebe u stanu je pretoplo, ja bi se šetao u gaćama da je kod mene tako toplo.

Održavanje UNke sam ono što sam pročitao iz e-izdanja jako popecao još mi je malo ostalo da pročitam po receptima i da izvučem finalne zaključke za održavanje, uopšte nije teško čak šta više vrlo je šaroliko to održavanje (ti bi se ugojila ... garant).
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Zato i necu da pokusavam... Ja se gojim i kad duboko disem... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Zaboravih da napišem jutroske

07.12.2008 dan 07/91 održavanja proteini

D: 2 mandarine

R: Ćevapkiki, kupus salata i luka, parče integralnog hleba i naravno supica

V: Polak od ručka (mislili smo nešto drugo za večeru al je ostalu neplanirano ćevapa ... nismo mogli više)
    Slika
    Slika
  • astarta
    Početnik
    Početnik

od astarta » pre 16 godine

cao gigo :) samo da vas pozdravim
    juče sam bila u novom sadu po kucu ali po podne tako da nas uhvatio mrak i nisam mogla da uživam u pogledu a onda krenula i kiša :roll: a i definitivno je hladnije verovatno zbog ravnice
    pozz :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Lepo što si bila u NS, i ja sam često u Zemunu i NBG, doduše bilo bi bolje da je bio lepši dan i malo prošetati sa kucom al šta je tu je. 8)
    Slika
    Slika
  • Rea_Bi
    Početnik
    Početnik

od Rea_Bi » pre 16 godine

Gigo,sveznalice nasa,da te malo ugnjavim!U utorak imam slavu.Posto cisto sumnjam da ce me domacica pocastiti pasuljem, graskom,boranijom...,al pecenjem ili ribom hoce,mogu li da zamijenim dane tako da mi sjutra bude skrobni a preksjutra proteinski.Potom valjda ide Uh dan...Grijesim li ?Hvala.
  • cikla
    Amater
    Amater

od cikla » pre 16 godine

Rea_Bi napisao:Gigo,sveznalice nasa,da te malo ugnjavim!U utorak imam slavu.Posto cisto sumnjam da ce me domacica pocastiti pasuljem, graskom,boranijom...,al pecenjem ili ribom hoce,mogu li da zamijenim dane tako da mi sjutra bude skrobni a preksjutra proteinski.Potom valjda ide Uh dan...Grijesim li ?Hvala.

posto Gige nema da ti pomognem ja,moze da se zamene dani,znaci umesto proteinskog skrobni pa proteinski,pa UH..Ne gresis :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Rea dane možeš zameniti tako da ti se ne sastave dva ista dana zaredom sve ostale kombinacije su OK, a u tvom slučaju slobodno zameni Skrobni i proteinski znači dan pred slavu ti je skrobni, za slavu proteinski i dan posle slave ti je UH dan.

Samo se kontroliši na slavi, kolači jok ... da tapšeš sa rukama iznad glave, tako ne možeš jesti. Ako je slavski ručak hleb da i zamoli gazdaricu da ti skuva 3dl supe iz kocke koju ćeš naravno poneti sa sobom a ako je u pitanju večera nema supe i nema hleba
    Slika
    Slika
  • suzana
    Početnik
    Početnik

od suzana » pre 16 godine

Dobra vecer, Giga! Eto me napokon sam pročitala cijeli tvoj dnevnik, i oprosti što se ponavljam, svaka vam čast, i tebi i Mimi. Ako može, možda bi bilo dobro da stavite slike prije i poslije da nas dodatno motivirate.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala Suzi, što si pročitala kompletan dnevnik a za fotku ćeš pričekati jer mi je riknula kartica na aparatu a stariji je tip pa nove ne rade na mom dedi od aparata. A pošto se ja slabo slikam (jer je pretežno aparat meni u rukama) imam neku fotku od pre neko duže vreme pa ću pokušati da se slikam u sl.pozi da bi se videla razlika.
    Slika
    Slika
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

Pa mogao bi da sastavis onu tvoju sa Mimi i onu kod Lasat, razlika je ocigledna :wink: ja gledala :) :009:
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Videću koju ću staviti
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova