e,ovo cu da pravim.recept je već iskopiran i stavljen među moje recepte.

Još ne mogu da provalim gde se zlotvor zavukao, mada izgleda da se zalepio za Adobe.
Sad smo slatko ručkali... nisam preterala onoliko koliko znam da preteram.
)

Il' će pući staklo na njoj, ili ću je zafrljačiti preko terase...

Posle sam pogledala, piše 40%... kakvih crnih 40... Ne znam ni ko je to kupio. 

Beše nekad... i osta zabeleženo na tikeru.
Poštenije je bilo u ono vreme kad je bilo "dobar dan, komšo, izmeri mi najjeftinije salame za 15 dinara, al' nemoj da pređe, toliko para danas imam..." Bar sam znala šta dobijam za svojih 15 dinara... Pa i na pijaci, kad ti uvali loš sir, bar sledeći put beži od tebe... Uh, Beo, izgleda da ovde najviše zvocamo na prodavnice, ali ja stvarno neki put poludim od golog bezobrazluka.

Ali priča mi mm, neki dan pošao u "naš" megamarket... a njima naišla inspekcija i urla upravo zbog povrća, u stilu "Kako vas nije sramota, šta ste ovo stavili..." Valjda im je rekla inspektorka da su primitivni i prosti, tako nešto, i da očigledno nikad nisu videli KAKO treba da izgleda povrće za prodaju... pa nije da nisam uživala. 

, a o ostalom povrću da ne pričam...
Jedva čekam proleće i zeleniše, tad će biti mnogo lakše bez UH, da malo "properem" organizam. Dotle se snalazim...

Naročito je mudro jesti ih za večeru, da.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.