Hej hej uspela i ja da se konektujem,ali od kuce od tate,tako da cu pisati kada budem imala vremena...
Zamisljala sam kada sam pocinjala dijetu,jao kakav ce biti kraj,koliko cu skinuti,tj da li cu uopste i skinuti ista kilograma, da li cu istrajati,da li cu biti iskrena prema sebi i drugima u pisanju dnevnika, sve mi je nekako bilo strano i strasno, i brate daleko, a opet sa druge strane ako se ne varam,cak sam i napisala na pocetku da sam jedna od onih - ili nedelju dana ali kako treba ( ili koliko god vec ) ili nista...znaci nema varanja sebe i drugih i eto, uspela sam...zaista sam zadovoljna sa dosadasnjim rezultatima,
prezadovoljnaaaaaa jer se lepse osecam,tj lakse sebi, i zadovoljna jer sam pre svega ponavljam pre svega uradila nesto za sebe
Uvek je bilo, "joj kad bi skinula 3-4 kg"...i sve tako u krug a bas je bilo i suprotno...malo malo pa na vagu kad ono pola kg vise...a sada se iskreno vam kazem osecam kao da sanjam nekad,kao da sam u snu i super izgledam vadim stare farmerke iz ormara i glat ulazim u njih,i puno njih kaze joj sad extra izgledas i nista ne menjaj i onda paf ...zvoni sat...ha ha...ljudi ne budite me

a onda hop i kazem sebi ne ne MISICE tvoja je zasluga,i naravno zasluga svih onih koji su me gurali napred,tj vas moje drage zene, da da i one koje trenutno nisu tu a ostale mi u lepom secanju i one koje ste sada tu...punooooooooooo vam hvala na podrsci,pomoci,savetima da istrajem i uspem.
Ali ima jos jedna osoba koja je isto tako bila uz mene i jos uvek je, i zasluzna je kao i vi i ja...moj Muz Puz koji me je bodrio i zna napamet i dane i pravila i kome sam dosadjivala kada sam bila gladna i nervozna,i koji je u pocetku dijete kuvao za mene, koji je vas mnoge upoznao preko mene,i koji mi je najveci oslonac
Da ne duzim i dosadjujem,odoh na "gledanje lubenice kod kume" a ja cu...kao i neko vece...nista...casu ladne ali ladneeeeee vodeeeee...
ljubim vas zene moje...
P.S. Necete me se lako otarasiti...ha ha ha (nemoj da je neko pogresno shvatio)