neki dan gledala suknju i prodavacica navalila probajte ,pa probajte.kako da probam br 48,sramota me reci da mi je mala................ 

neki dan gledala suknju i prodavacica navalila probajte ,pa probajte.kako da probam br 48,sramota me reci da mi je mala................ 

Kad jednom krenu da se suljaju brojevi naniže, čas posla ćeš upasti u 46 i 44... Nemoj ni da gledaš te zlobne velike suknje.
, ne znam da li je posredi tuđa greška ili šta već, ali se tako slatko iskidah da mi i nije do jela... zato sam juče i bila onako disciplinovana. Sem tofu sira, za koji ne znam šta mi bi da ga jedem onako klot, plus mi je nadražio žuč... ne znam da li u njemu ima nečega istog čega ima i u belancima, pošto je reakcija bila ista, samo blaža... baš ću da ždraknem na netu.

I ja ću ovaj tvoj post da iskoristim i da podmetnem mm-u
pošto me još pomalo zavitlava zbog dijetarenja, očigledno je zaboravio kakvu je lopticu-skočicu imao u kući.

Hvala, predivan je! 

Pamtim te bas kad si pocela sa dijeticom sa nekom svojom supicom,a eto te sad na cilju,ma sta reci jos jednom,ma sta jos jednom,jos 100 puta SVAKA CAST
Jeste, još su prisutne supice... čorba nas je održala, njojzi hvala!
Prebrodih glavni deo dijete pomalo živčana ali sita.

BeogradjankaONLINE napisao:Blago vama koji imate kocnicu..![]()
Ma ne volim bećarac, tj. volim, ali ovaj nije bio pravi nego neki poluživ iz tegle... pa me to spaslo.
, napravila skroz redak saft od bistre supe, topljenog sira i malo pavlake, i dodala maslinovo ulje sa tartufima... prvi put sam ga večeras probala i čisto sumnjam da je aroma prirodna jer je od 2-3 kapi cela kuća zamirisala na tartufe, ali šta god da je... alal vera braći Italijanima. Mislim da trenutno definitivno lučim serotonin. 

Nema šanse da izdržim da ne jedem, a kalorične su u... A ja na vagi mali višak (što zbog slane hrane, što zbog duple večere).

Mirni, nemam tačnu meru jer sam recept doslovno ukrala iz italijanskog restorana - toliko sam brljkala po tanjiru da otkrijem šta je i toliko komentarisala da se na kraju zainteresovao i konobar pa pitao kuvara... a ja sam prisluškivala.
Ali evo, zapisala sam sad i to "otprilike", mislim da ćeš se snaći. Trenutno mi je tek izdinstano meso i skuvan krompir za testo, pa ako se u toku spremanja (na koje se upravo bacam) ispostavi da sam nešto zaboravila, dodaću. Bože, kako sam ja lenja da pišem sve te divne recepte... a postajem sve senilnija, što znači da bi trebalo da počnem.
Lično, meni su ovde pečurke čist višak, ali držim se recepta.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.