volja cini cuda napisao:Haha bas si me navukla Debeliccka.narcisa pilot? Em sto je skinula jednog tinejdzera sa sebe jos i pilot! Haha ali dobro u sledecem postu si objasnila da je u pitanju metafora.
Volja, ma nije ni metafora, samo sam se zezala....
Razjasniću post..
Prvi deo je o odlasku u inostranstvo i to je to, nema metafora ni skrivenog značenja. Sa 27 sam se vratila iz inostrantstva i eto setih se toga..... a onda usput konstatovah da to sigurno nikoga ne zanima, ali eto.
Drugi deo... nešto o čemu smo nas dve pričale kada smo jednom prilikom bile na kafi... Nema veze sa stjuardesama i pilotima. Nisam napisala to otvoreno jer nisam sklona da tuđe intimnosti ,,ofiram,, javno (to prepuštam ,,vlasniku intimnosti,, ukoliko želi sam/sama da iznosi). Po meni je nešto jako važno u pitanju i nisam htela to da propustim da prokomentarišem, a pošto ja nemam fb ili bilo kakav profil, nisam imala gde drugo (a na kraju krajeva nisam htela ni da dozvolim ni da mi pobegne misao jer je važno)... Nikakva zavera ili specijalno značenje nije u pitanju... Kao kad bismo nekoj ženi rekli da je zgodna i lepa ili da je dama ili da je ovo ili da je ono....nešto slično tome, recimo.
Ovo treće sa stjuardesom i pilotom nema nikakve veze sa prethodnim delom posta. Jednostavno sam se šalila.
U stvari je taj deo posta trebalo da glasi ovako:
Narcisa nije stjuardesa.
Tačka.
(
neko je u prethodnom postu napisao Znači ti si stjuardesa ili nešto slično)
(spominjanje pilota je bilo zezanje.... neka Narcisa piše šta joj je profesija ako želi).