Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Miss Piggy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od Miss Piggy » pre 9 godine

Nema me par dana, a ona odleti preko okeana :)

Svaka ti cast za sve! Odusevljavas me :)

P.S. Potpisujem sta su ostale rekle. Definitivno je zadrzavanje vode u pitanju
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Sad ću namerno da ti napišem jednu od onih priča ,,Kad sam ja bila u tvojim godinama,,.. (mada se ne šalim):
    ...kad sam ja bila u tvojim godinama (zaboravih koliko tačno imaš, recimo 27-28?) ja sam se vratila iz višegodišnjeg života, sa 27, u još daljem svetu (gde sam otišla sama i mnogo mlađa nego ti sad, bez para i bez drugarica tamo)....
    Slučajno mi to pade na pamet... Još jedna informacija koja nikome ni za šta neće biti potrebna... takozvano nepotrebno znanje.. :16:

Uzgred, znaš ono o čemu smo pričale onda u onom Šumatovcu... one moje sugestije kako treba da budeš to a ne da budeš to i kako bla bla...
    E pa da znaš, postala si TO što treba da budeš! Čestitam! :skakutalo: :pivo:
    (zaboravih nešto tako važno da ti kažem i ranije, izvini)

P.S. Narcisa nije stjuardesa. (ona je pilot)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • pink rose
    Amater
    Amater

od pink rose » pre 9 godine

Debeliccka napisao:P.S. Narcisa nije stjuardesa. (ona je pilot)

Tim pre je i veca kraljica. Vala narcisa, svaka ti cast...!!! :wink:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Napomena: ovo što je Narcisa postala to što treba da bude - nisam mislila na to da je postala pilot. Mislila sam na nešto drugo, tek da ne bude nesporazuma... tiče se nekih drugih dimenzija....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Kako i da je, dali pilot ili stjuardesa narcisa je carica, bravo :wink:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Stvarno vam hvala na podršci u ovom velikom koraku za mene.
    Jetrvo 27 još uvijek :D. Boldovani dio je došao sam po sebi i sviđa mi se kao i simbolika s nepotrebnim znanjem :009:
    Da riješimo nesporazum, moja profesija nema nikakve veze sa avijacijom, ali ko bi ga znao šta budućnost nosi.

Dan 73
    D: leban, dvopek
    U: datule
    R: jaja, paradajz, dvopek, feta
    V: paradajz + krastavac
    Fa: penjanje na treći sprat x 2, višečasovno plesanje

Dan 74
    R: feta, dvopek, salata (paradajz, krastavci, mladi luk)
    U: badem
    V: piletina sa susamom, ista salata
    Fa: u rukama po balon vode od 5 litara, šetnja do kuće i penjanje na treći sprat x 2, ljuljanje

Prezadovoljna sam hranom. Uspjela sam danas da nađem i lokalni krastavac koji je dobar u svim tačkama. Lutala sam po prodavnici i dobro izučila ponudu. Trenutno prebivalište je u sred pustinje pa izbor nije najsjajniji, ali cijene su u svim prodavnicama iste (uređena država). Meni se ova egzotika uopšte ne dopada, ali sam došla sa jasnom vizijom i ciljem. Bila sam prošle godine mjesec dana pa sam tačno znala u šta dolazim.
    Plus me ne tangira pošto znam da je privremen i da će brzo ispariti. Privikavanje na nove uslove + trauma tuđeg wc-a.
    Organizovana FA još nije na snazi, ali se dovijam kako znam i umijem. Još sam jako umorna od svega što je prethodilo putovanju.
    Sutra izlet u Dubaji. Nemam pojma kako ćemo uspjeti da ustanemo na vrijeme, skoro je 4 a mi gledamo crtani...zjev. :mahalo:
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Haha bas si me navukla Debeliccka.narcisa pilot? Em sto je skinula jednog tinejdzera sa sebe jos i pilot! Haha ali dobro u sledecem postu si objasnila da je u pitanju metafora.
    Dobro vodis ti narcisa svoju ishranu i zivot uopste. Samo sta je leban? Kao leblebije?
    Koliko planiras da ostanes tamo? Zelim ti da brzo zaspis..a ova moderna tehnologija cini upravo suprotno. :mahalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Debelićka i ja se odlično razumijemo od prvog posta, ali ponekad je potrebno da dodamo pojašnjenje za širu javnost. :D
    Leban je neka čudna varijanta jogurta. Rjeđi je i vuče na kiselo mlijeko.
    Crtani završio, lako noć djeco :mahalo:
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Oooo kako mi je poznata ta trauma tuđeg wc-a. Zato sam se ja i rukama i nogama borila da budem sama u sobi sada. :) Nego, emirati, egzotika, tamnooki šeici, a ti mlada i medena - nemoj da nam te neki šeki ukrade. :wink:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • pink rose
    Amater
    Amater

od pink rose » pre 9 godine

O, kako su ti sad lepi jelovnici.....uhodavas se sve bolje. Taj leban mu dodje kao neka redja varijanta grckog jogurta..hmhm, bogami mi i meni legao sad i pravi paradajz, i krastavac, ali daleko smo mi josod toga na nasem podneblju. Sta reci egzotika je, egzotika, u najbolje vreme si otisla. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 9 godine

Pij taj leban i pevaj... to je isto što i onaj "moj" ajran, koji godinama pravim jer nemam gde da ga kupim!!!!! (Srećnice. :( ) On bi trebalo da ima manje kalorija od jogurta (ili ako ima isto, odnos je izmenjen u korist masnoća, a manje UH).

Ako imaš gde i od čega, kupi i proždrni :16: šaku masnih crnih maslina, po mogućstvu zalij lebanom... pomaže kad zablokira probava posle dužeg putovanja.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

volja cini cuda napisao:Haha bas si me navukla Debeliccka.narcisa pilot? Em sto je skinula jednog tinejdzera sa sebe jos i pilot! Haha ali dobro u sledecem postu si objasnila da je u pitanju metafora.

Volja, ma nije ni metafora, samo sam se zezala.... :)

Razjasniću post..
    Prvi deo je o odlasku u inostranstvo i to je to, nema metafora ni skrivenog značenja. Sa 27 sam se vratila iz inostrantstva i eto setih se toga..... a onda usput konstatovah da to sigurno nikoga ne zanima, ali eto.

Drugi deo... nešto o čemu smo nas dve pričale kada smo jednom prilikom bile na kafi... Nema veze sa stjuardesama i pilotima. Nisam napisala to otvoreno jer nisam sklona da tuđe intimnosti ,,ofiram,, javno (to prepuštam ,,vlasniku intimnosti,, ukoliko želi sam/sama da iznosi). Po meni je nešto jako važno u pitanju i nisam htela to da propustim da prokomentarišem, a pošto ja nemam fb ili bilo kakav profil, nisam imala gde drugo (a na kraju krajeva nisam htela ni da dozvolim ni da mi pobegne misao jer je važno)... Nikakva zavera ili specijalno značenje nije u pitanju... Kao kad bismo nekoj ženi rekli da je zgodna i lepa ili da je dama ili da je ovo ili da je ono....nešto slično tome, recimo.

Ovo treće sa stjuardesom i pilotom nema nikakve veze sa prethodnim delom posta. Jednostavno sam se šalila.
    U stvari je taj deo posta trebalo da glasi ovako:

Narcisa nije stjuardesa. Tačka.
    (neko je u prethodnom postu napisao Znači ti si stjuardesa ili nešto slično)
    (spominjanje pilota je bilo zezanje.... neka Narcisa piše šta joj je profesija ako želi).
    Slika

• volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Hehe nije problem. Shvatila sam.. ja sam po prirodi radoznala pa izvinjavam se ako zapitkujem mnogo!
    Blago tebi narcisa ti si u toplim krajevima okruzena morem. .ah sta bih dala da sam sad na moru i da mogu da se kupam. Ja inace obzavam da putujem i dosta toga sam videlA ali nisam bila u UAE pa ako budes zelela pisi u svom dnevniku impresije iz te daleke arapske zemlje. Ja bih to rado citala! :oops:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Potrudi se da uživaš dok si tamo ... upoznavanje svake nove kulture donosi dodatno bogatstvo našem shvatanju sveta oko sebe ... svaka destinacija na koju sam putovala ima svoje lepe i manje lepe stvari ... ja sam se uvek trudila da vidim (i pamtim) one lepe, a ignorišem ono što mi se baš i nije sviđalo ...
    Trauma tuđih toaleta mi je poznata ... meni uvek treba 4-5 dana da se priviknem :(
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Umorna ko pas, samo kratko i šturo da napišem jelovnike, pa ću sutra da pišem i opisujem. Odlučih da oradim "posao" dok se još sjećam šta sam jela.

Dan 75
    U: par datula
    U: badem
    R: piletina u susamu, krastavci
    V: feta, krastavci, paradajz
    Fa: skitnja cijeli dan
    Ha: sangrija

Dan 76
    R: jaja, salata (paradajz, krastavci, mladi luk), dvopek
    U: koštuničavo
    V: tunjevina, ista salata
    Fa: čišćenje kuće, brzi hod sat vremana, ljulja, penjanje na treći sprat

Osjećam da sam po pitanju hrane jako bistra u glavi posljednjih nekoliko dana. Iako na papiru zvuči jednako dosadno kao i prije meni sve nekako djeluje ozbiljnije i kvalitetnije. :mahalo:
Odgovori 2547 postova