...bar prestajem javno...
...bar prestajem javno...

nego ova Duda kvari omladinu po forumu 

U međuvremenu sam sva zakrkljala... srećom, nema temperature
Ma, samo da nije grip, ostalo se lase pregura.

Mm, koji uvek bira neke "prečice", vodio me je po takvim klizavicama (a ja na tankim štiklama jer sam zaboravila da donesem štrapacirke iz podruma) da sam za tih sat vremena ili možda i manje dobila upalu butnih mišića od balansiranja. Usput sam izvela i jedno dva-tri "aksla na levoj nozi" (što bi rekla Milka Babović), tako da je to bila zavidna FA. 

, u pravu si, nisam za džabe dobila upalu mišića. Kad god se vraćam kući, trčim uz 63 stepenice (to mi je ponos i dika, još sam brža od sinova), a danas sam se jedva uzvukla. Ako sutra bude snega, mogla bih opet na jednu turu pirueta. 

- pošto moji momci to preziru iz dna duše - e, juče sam se izborila, rekla sam im da ne moraju uopšte da jedu, rasporediću ja sebi u male kutije pa u zamrzivač... mislim, rasporediću, ali očigledno neki drugi put, pošto su se noćas okupili kao muve, izjedoše mi pola šerpe... morala sam da branim svoje.
Nisam preterano ubrljala, pojela sam vrlo odmeren tanjir, pa ni vaga me nije kaznila, ali ipak da se zna zašto tiker još stoji gde stoji. 
- i verovatno čaša mleka i 2 dvopeka
Videćemo po vagi.
hehe eto ja sam sada naucila sto je podvarak, nisam nikada cula za to jelo
i nema veze za taj brlj, treba prihvatiti cinjenicu da je brljanje sastavni dio svake dijete. Ko je vidio dijetu baz malo varanja samoga sebe
puno srece u daljnjem nebrljanju 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.