Zadržavanje vode.... ipak je tu jučerašnji pogačica meni, pa još ako i treba da dobiješ... i to ti je to. Ništa neobično.
Popij jednu rakijicu, (ili dve).. da te malo dehidrira..
Kad čovek redovno jede uredno (bez suvišnih nepoželjnih uh u smislu pogačica i tako nekih jelovnika poput tvog jučerašnjeg) lepo može da primeti reakciju upravo po tom zadržavanju tečnosti. Da stalno jedeš tako, pogačicasto, ne bi imala priliku da primetiš razliku...
Meni svo moje prstenje sleće i beži i u stalnoj sam opasnosti da nešto izgubim (na poslu je npr onaj otvor u lavabou baš veliki i svaki prsten koji bi spao prilikom pranja ruku bi bio zauvek izgubljen)... Što to pričam.. sećam se jedne situacije, pre godinu i nešto, kada sam tri dana bila prinuđena da jedem
preskobno za moj ukus... ja uopšte nisam mogla da skinem ni jedan prsten (koji inače beži i spada).. a lice.. sasvim druga faca i kapci, uplašila sam se sebe u ogledalu tog poslednjeg jutra...
Ne tolerišemo svi UH jednako, ja sam definitivno osoba kojoj manje odgovaraju nego možda nekom drugom.. neki od nas su skloniji gojenju (takva sam) i treba da prepoznaju šta je to što im manje odgovara a šta više...
Nema veze, ne kritikujem te, nego koristim priliku da skrenem pažnju na to kako se tek kada redovno jedemo uredno - jasno može videti reakcija koju neke namirnice proizvode u našem organizmu. Ako imam neki skrobniji dan npr, iste večeri odmah primetim da manje idem u wc i slično.. Zadržavanje vode sa UH je zagarantovano - pod jedan sa lošim UH, pod dva sa suvišnim UH (bilo dobrim ili lošim)..
Sjajne vesti u vezi sa garderobom i haljinicama! U zdravlju i sa srećom da ih nosiš!