Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Magi
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Magi » pre 12 godine

Debeliccka je postala ne ekspert za ishranu svih uzrasta nego, bre, ekspertiza! :-P :009: :009:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 12 godine

Tvoj i Dudin dnevnik treba odstampati i prodavati :) Covjek moze svasta da nauci a usput i da se dobro nasmije vasim provalama (ovo je za onaj jelovnik buducnosti hahaha).
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 12 godine

I ja se zabavljam dok citam tvoj dnevnik ,nema recepata ali ima lepih razmiljanja i minusa, pa se naljutim i odem :D
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Pridružujem se ostalima!
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Ovu pjesmu vooolim, volim... još iz vremena kad sam ja bila "žuta". :D Uvijek me oraspoloži! Sad je čuh i sjetih se tebe. :009:

https://www.youtube.com/watch?v=YXH5I5sbhbU
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

od Cirkončić » pre 12 godine

Pa nije fer, hoću i ja da te vidim! :)
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od Alisa_GG » pre 12 godine

ja sam od samog starta i mislila da modifikujemo za nju nesto kompletnije ali ona ne zeli i insidtira da jede isto kad i ja i isto sta i ja cak i kolicinski isto.. kad nismo zajedno i bude sama kuci ona nije karakter(nece de ljutiti na mene valjda sto ovo pisem) . njoj je holesterol visok i kilaza bas velika a ima nesrecu da nju doktori ne savetuju bas kako treba samo isprozivaju mamu koja radi od 8 do 23h svaki dan.. mislim da se ne bi pridrzavala i da bi preterivala kad bi imala svoju dijetu.. naglasavam da mi ne zivimo zajedno nego se cesto posecujemo samo. a sa ovim napretkom je jako zadovoljna i ima nameru da dodje do tih 50kg a sa drugom metodama nije uspevala nikako.. i samo zbog tih rezultata je jos iole karakter sa unkom..
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 12 godine

Opet držiš banku u kafani :009: .
    Tu sam u pripremnom stanju pred UN krug.Onda cu da ti se uselim u kuću,dok nenadjem svog ličnog trenera da me bodriš
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 12 godine

svrati do mog dnevnika dosla sam do zanimljivog zakljucka...pa cekam da mi pobijes teoriju :D
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Evo me!
    Prošetala sam se po dnevnicima, pokupila utiske....Editovala sam petak, dodala obrok br.6...

Dudo, to je tema malo nezgodna očigledno...
    Somborka, cmok i tebi mršavice!
    Smeška, hvala tebi...naravno da je to dijagnoza ali i nije samo to...Ja to koristim kao izraz za stanje koje treba obustaviti da ne bi postalo debelo na telu....

Magi, znam da nisam ekspert (naprotiv) nego mi savest i logika nalažu da se tako izjasnim na tu temu.....možda drugi ne misle tako, šta da radim.... :neznalica: Kao da sam u ovome prilično usamljena....

Hehe, Nedo...zamisli taj ,,besceler,, ....mogao bi da se prodaje uz celer da bude ,,saceler,,....

Boki, ja se zabavljam dok pišem dnevnik i zabavljam se dok čitam dnevnike.....nije ovaj forum ni malo bezveze...zamisli da smo neko udruženje ljudi koji se fizički sastaju i bave ovom tematikom...Zar to ne bi bila ozbiljna institucija?! Po meni, bila bi jako ozbiljna.

Ana, hvala, kao što rekoh gore, sve više uviđam da je ovaj naš forum jedna dobra stvar, za sve nas....

Maggie, hvala za pesmicu. :)
    Evo prilike da kažem da ja na te vaše linkove po dnevnicima nikad ne klikćem...ili sam na poslu pa ne mogu na youtube ili sam na mob pa neću jer imam ograničen internet...ili sam kod kuće ali ne mogu da se zadržavam na tome...Ova je pesmica u stvari baš baš slatka ....sviđa mi se...

Cirkončiću...za viđanje...Ja ne kačim slike po internetu, ne zato što nešto krijem ili nešto lažem...nego jednostavno mislim da je ovo ovde ipak intima....Kad pomislim na situaciju da neko od ljudi sa kojima poslovno komuniciram i sarađujem...klijenti npr, saradnici razni....ima priliku da zna da sam ja danas jela više zato što sam u pmsu ili da sam sinoć popila više ili da sam se uspaničila jer sam u plusu pola kg....nekako mi to previše intimno....Ipak želim da zadržim tu distancu sa ljudima sa kojima poslovno sarađujem ( a svet je baš mali) i to je jedini razlog što ja čuvam svoju privatnost....

Alisa, ti se možda ljutiš i naravno da mi nije drago zbog toga....meni je ipak savest mirna jer mi je namera pozitivna i ništa drugo.....

Ružo, nedostajala si...a i ja sam malo izostala ovih dana.....Jedva čekam da se vidimo!

Ela, već smo to apsolvirale u međuvremenu!

Juče jedoh neku hranu, tu i tamo stihijski, ali nema veze:

17. Avgust ’13 – 104. dan - ?????
    1. Dinja
    2. Jogurt sa raznim zezalicama, 2 parčeta hleba
    3. Neka kao krompir čorba sa malo jagnjetine, paradajz, parče hleba, kolač voćni ne veliki dobar
    4. Nekoliko plazmi (ubijte me ako znam zašto, nikad u životu, maltene, ne jedem plazmu)
    5. Krem supa od tikvica
    6. Malo slanih grickalica uz alkohol....podmetnuli mi dušmani...

Današnji dan sasvim solidno teče ali rano je za rezimiranje...mlad je dan.... (ručak je bio baš baš ok...doručak takođe...videćemo dalje)
    Vidimo se kasnije!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 12 godine

Ja se uopste ne ljutim nego sam tuzna sto ne vidim drugo resenje za nju a vi ste protiv unke za nju. posle svih pokusaja ovaj jedino uspeva..
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Debeliccka napisao:......
    Magi, znam da nisam ekspert (naprotiv) nego mi savest i logika nalažu da se tako izjasnim na tu temu.....možda drugi ne misle tako, šta da radim.... :neznalica: Kao da sam u ovome prilično usamljena....

Nisi usamljena, samo sam se našalila.... :higijenicar:
    I nije tvoja struka, a pametno zboriš... :009:
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Ja svraćam ovde danima u pokušaju da nadoknadim gradivo... pa zato ćutim i čitam... Recimo da sam bar delom uspela pa mogu dalje da čituckam.
    Svakako je tiker primećen i svakako se jaaaaaaaaako radujem što je tako.
    A i dnevnik je u fazonu... ne samo da je stimulativno za držanje dijete i istrajnost sve što piše, već podstiče i razmišljanje na temu... i potrebu da se to mišljenje i iznese.
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 12 godine

Ovo ovde je, bre, zdravo za citanje! Psihofizicki zdravo!
    Malo se hladim od filozofiranja, pa nista ne bih elaborirala, ukratko, odusevljava me tvoj zdravorazumski pristup.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

A l i s a, drago mi je ako se ne ljutiš. Takođe, ono što je Duda rekla potpuno je u pravu, ja sam to potpuno propustila da spomenem (a baš je vredno pomena): tvoja sestra je sigurno veći karakter nego što ti misliš, pa na kraju krajeva I UNka je mnogo rigoroznija od onoga što je ona po tvojoj priči navikla….Mislim da je samo stvar u tome da ona misli da jedino ovako može imati rezultate pa zato nije motivisana da pokuša išta drugačije, a sigurno je da bi imala rezultate i na drugi način…

M a g i…..ovde ipak nikad nisam usamljena…(mislila sam na relativnu usamljenost na tu temu koja je načeta)…

A l f a, tebe dugo nije bilo…..taman bih pomislila da si nešto ljuta, kad ispade da si u stvari nadoknađivala gradivo iz ovog tromesečja (u stvari, nešto kao popravni u avgustu..)….Ma nema tu baš nešto novo da se pročita, sve je to ponavljanje iste priče i ,,vrtenje,, u krug… Hvala ti!

D i o n n e, dobro došla! (nakon dužeg vremena)… I ,,zdravo,,!

Ja sam jutros naginjala na 59….to sigurno ima veze, osim sa solidnim jelovnikom od subote i sa alkoholom koji mi je poslednjih dana / noći bio češći nego inače…..Bilo je nekih vanrednih viđanja sa ljudima koje viđam jednom godišnje ili ređe jer ne žive ovde, pa lični trener pa ovo pa ono…..a spavala sam opet premalo…što stimuliše apetit….
    Juče npr sam namirnicama prilično bila zadovoljna….
    A što se tiče ovog naginjanja na 59…ko zna koliko ja stvarno imam kg…?! Možda moja vaga nije tačna?!
    U svakom slučaju, ovo je jedina vaga koju koristim svih ovih 287 dana…..bar su minusi / plusovi tačni….i bar je tačna razlika….

18. Avgust ’13 – 105. dan – Zadovoljna ali ,,naginje,, ka 59
    1. Voćna salata: dinja, lubenica, organske kupine i šljive
    2. Džigerica i još neke iznutrice (nekakav ,,pirjan,, valjda, !?, spremljen sa lukom verovatno i crnim vinom), PP salata (paradajz, paprika) sa dosta zezalica i malo mladog Predsednika
    3. Malo jaretine / rebra, paradajz, malo salate cvekla/kupus/rendano, malo mladog Predsednika
    4. Malo Srpske salate, pivo*
    5. Nekoliko kikirikija*

*ovu salatu ne bih ni jela nego smo bili u nekom restoranu gde nekako nije baš imalo smisla da ne naručimo hranu (a niko nije bio gladan), pa smo naručili te 2 Srpske salate za nas četvoro, tek tako da se neka hrana nađe na stolu…..Kasnije na drugom mestu, nekoliko kikirikija

Došla kasno, ustala rano, danas ovakav dan……
    Budna sanjam spavanje……
    Poslednja izmena od Debeliccka u 19 Aug 2013, 19:33, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
Odgovori 3271 post