sad si me Gile, podsetio na moju nekadasnju koleginicu, Amerikanku, koja je od kraja novembra i ceo januar nosila umesto mindjusa, prave novogodisnje kugle na usima , takve, ko te tvoje, jednu crvenu, jednu zelenu, samo bez brojeva imala je razne ekstravagancije tog tipa, ali ova nam je bila omiljena
vi se svi nakitili, a ja sam avangardna - u prolecnom izdanju
Jaoj Gigo nisi feeeeeeeeer,pogledaj tikeri kakvi su vam prosto izazivaju osmeh i razneženost.
Pored ove glupa kiše oni su toliko blistavi i doprinose lepom raspoloženju.
Svi ste se bacili na praznične tikere,ja svaki put imam toliko komplikacija da ga postavim da me je prosto strah da ga menjam.Jednom prilikom sam se toliko iznervirala što neće da se postavi da sam dva dana bila bez tikera.
Ja sam ti inače umetnik i srcem i dušom, član sam UPIDIV (udruženje primenjenih umetnika i dizajnera vojvodine) od 1991 a sa programima za dizajn radim još od 1988
Vidim uneo si nemir svojim novim tikerom u nase male zivote !!
Uskoro ce Bozic ovde, ali se bas i ne oseca praznicna atmosvera...ljudi u nekom bedaku i to zescem. Moram da prosetam po radnjama tamo je uvek veselo i sa zadovoljstvom se trose parice !!
Bravo umetnice, vidi se vidi da nis' ti tako pros'.. !
Ja sad ovde nista ne razumem, je li to odrzavanje isto kao i unka ili sta.
Ja negde procitala da ostaje samo za dorucak voce i ostalo po zelji, a ti nesto opet striktno imas dane
Kod održavanja idu ciklusi od 6 dana i to Proteinski, Skrobni, Skrobni, Proteinski, UH i Vitamnski. Doručak je i dalje uvek voće s tim da večera nemora biti baš u striktnoj meri pola ručka nego može i neka druga kombinacija bar koliko sam ja razumeo za večeru. Treba ovih dana da se pojavi knjiga i za nastavak pa kad mi stigne znaću sve tačno.