Hihihihihihihihihihihihihihi. Debelićka, odavno si ti proročica u mom dnevniku, a vidim da si usavršila tehniku

.
Dudo, pa đe mi ne reče prije, a ja debil 27 godina ne jedem karfiol i onda se nađem pametna pa ga gurnem dva dana za redom pred vaganje.

, a gratis je i večeras bio u večeri. Naučih nešto novo. O sporosti karfiola sam se i sama uvjerila... iznenađujuće iskustvo. Hvala na prosvjetljenju.
Leonida, da vidim tog junaka koji bi se usudio da uleti u ovo gnijezdo? Khm...
Alfa, ti ipak imaš koljena

, neki nismo te sreće. Inače prije par dana sam skapirala da s mojim nogama nešto ozbiljno nije kako treba.
S prednje strane kad gledaš sve je ok, ali iz profila sam se šokirala. Ona linija pregiba između podkoljenice i nadkoljenice sa zadnje strane je niža bar pet centi od visine koljena s prednje strane. Za sad je to sve još filovano želeom, al ko će ga znati. Čak sam je probala i na helanke, onako malo je smjelo, ali ako držim skupljene noge izgleda ok. Samouvjerena sam ja, ali ipak imam ogledalo kod kuće

. Možda jednoga dana...
Zaboravih da pomenem da napada šećera nema. Danas sam čista kao suza. Užla u špajz poslije teretane i vidjela crnu čokoladu. Uzela 2 kockice, zagrizla i uključio mi se alarm. Hallo budalo ne sad šećer prvo protein, nemoj da zajebeš sa dvije mizerne kockice. I ostavim ih (onaj zagriženi dio pljucnem) kao za poslije večere i evo ih stoje pored mene netaknute. Sutra ću ih negdje ugurati "da se ne bace"

.
Naravno da nisam psiho koji je u tripu zbog 2 kockice crne čokolade, ali sam se nameračila na večeru, a ne na čokoladu.