Volim ovaj forum!
Daje se na znanje, a posebno za
Smešku:
Izvinjavam se što sam vas svojom neozbiljnošću dovela u zabludu...
Smeška, ne idem na fitnes, nemam FA uglavnom...
Imam pešačenje kad stignem i jutarnje kućne vežbe ako ne preskočim...
A lični trener koji se spominje je moj lični trener mislim partner....pa eto njegovu kuću prozvah Fitness centrom, jer je on jelte lični trener....
Moja neozbiljnost u koju se previše zanesem ponekad, s vremena na vreme napravi problem....Dešavalo mi se to i sa ove strane ekrana, tj u životu van foruma....da se ja tako zezam zezam a neko nasedne....Jednom sam tako napravila štos... a moj direktor u letu nije imao kad da ukapira.....elem, napisao je prigovor našoj centrali u inostranstvu, oni nisu znali šta se dešava, napravila se komplikacija, a u stvari sam se ja zezala, a on bio brzoplet....A kad sam tek ja zvala centralu da objasnim da to nije to...sigurno su mislili da smo mi svi u Srbiji ludi...
Ubuduće, da znate da nemam FA....a ako istu uvedem naglasiću specijalno da je to stvarno FA... a ne male kućne čarolije....
Pardone me!
Boki, taj Ella sir sam slučajno kupila jer nije bilo Presidenta mladog...inače ti ja ne jurim te niskokalorične...Ili kupujem President mladi koji skoro uvek ima u mojoj radnji pored, ili jedem domaći kozji organski i nije me briga koliko je kaloričan...Ovaj Ella je pravi lažni sir, kako je samo bezukusan i gotovo nejestiv, pa to je čudo jedno....
Bebe draga, poslala sam ti pp....nadam se da si dobro tj bolje i da uskoro izlaziš iz bolnice...Šta li te to snašlo, majku mu...
Nedo počastvovana sam tvojom posetom...jer ti si superzauzeta supermama ....
Poljubac Arji i tebi, najveći!
Maggie, svinja svinja jašta....ubio me ovaj period....to je ono kad sam debela u glavi, a ne u telu....ali takvim tempom bila bih i u telu...Sreća, danas mi je već bilo mrsko da jedem, što je dobar znak.....nadam se bolji hormonalni period...
Cirkončiću, evo sve rekoh gore....
Ružo, tu sam...evo postižem sve nekako....da se prijavim pa da dočekam gosta....
Svakog momenta očekujem da čujem interfon...
13. Avgust ’13 – 100. dan - ......
1. Banana
2. Neukusna dinja ovog puta
3. 1 kuvano jaje
4. 2 kuvana jajeta, paradajz, 2 tonusa
5. Banana
6. Malo kozjeg sira
HA: planiram crno vino uskoroOvo je bilo na brzinu, dolazi mi lični trener...pa vas napuštam...