Odgovori 914 postova
Un.....
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Un.....

od ivaiva » pre 9 godine

E nocas sam grozno izbrljala!Imam goste i sinoc sam im pripremila pogacice sa sirom.Vecerala uredno "svoju" veceru i zaspala.Probudim se ja u 4 h i onako u polusnu dobauljam do kuhinje i pojedem dve one divne pogacice.Glupo je da se vadim na PMS...Testo je generalno moj najveci porok kao i kasna vecera.Bas se osecam bez veze,ali sta je tu je.
    39/91 SKROB
    D:banana
    U:kikiriki
    R:krompir sa susamom iz rerne,parce hleba,kupus salata,corbica od brokolija
    V:polovina rucka bez hleba i corba
    Poslednja izmena od ivaiva u 06 Nov 2015, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Razumem te savršeno. Razne pogačice, kiflice .... svo slano pecivo su i moja slabost.

Bez nerviranja i polako, tvoj višak bar nije velik ... otići će to.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od smiljana78 » pre 9 godine

Ej, tako mi je poznat taj osecaj bauljanja u polusnu i polusvesno dolazenje u kuhinju :shock:
    Nista, bi sta bi, teraj dalje!!!!
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Mozda je opravdanje, ako se budis cesto zbog deteta...pa si u vecem iskusenju :009:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Hvala vam devojke,divne ste :) Nadam se da nece da se ponavlja ova greska,bar ne cesto.
    Leonida,mislim da bih mogla sva tri obroka da jedem u pekari! Cak bih mogla izmedju i uzine da ubacim. :oops:
    Smiljana,ja sam ovu naviku imala samo u trudnoci,ustajala sam po dva,tri puta nocu i svaki put nesto jela!Odatle i onaj plus od preko 30 kg u trudnoci. :020:
    Mishice,budi se on sada puno puta,ali obicno nemam snage ni da ustanem,samo mu dam da sisa i nastavljamo spavanje.Sta bi sinoc,ne znam ni sama! :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Svi kad-tad padamo u iskušenja i brljeve. Tijesto kao porok u potpunosti razumijem i strašno mi je kako niko do sada nije uspio da prevari sistem, da ga jede koliko hoće i voli, a da je zdrav i prav :bas_tuzan: .
    Ako je neko hc na dijeti ne bi trebao da jede susam na skrobni dan, eventualno na uh, zato što ima puno ulja u sebi. Ovo pravilo ni malo ne važi za tebe koja si mršava, dojiš itd.
    I opet ponavljav nemoj da se traumatizuješ zbog brljanja i grama gore - dole. Za 140 dana ima da budeš čačkalica. Mislim da bi tebi bile mnogo potrebnije vježbe, fitnes, aerobik nego dijeta. :mahalo:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Sistem je prevario moj muz.Zdrav ,prav i mrsav a jede bukvalno sve sto mu padne na pamet,a voli ono najkaloricnije i najnezdravije.Vecera oko 1h pizzu,razna lisnata peciva ili one lepe sendvice prepune svega i jedva da ima 78 kg na visinu od 186.
    To za susam znam,ali obicno ulje nisam stavljala,pa rekoh,nece da skodi,a ukus ce biti zanimljiviji.
    A za fitnes si u pravu 1000000%,celog zivota pokusavam sebe da nateram da imam bilo kakvu fizicku aktivnost,ali izgleda da sam previse lenja za sve osim setnje. :neznalica:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Muškarci su zlo po tom pitanju, a nama ženama se sve lijepi, ali mi pazimo pa rjeđe oboljevamo od šećera, holesterola, udara raznih vrsta. Tijelo trpi, a onda jednog dana dođe vrijeme za naplatu. Ima ljudi sa jakom želudčanom kiselinom i sagorjevaju doslovno sve, u neku ruku blago njima, ali s druge strane češće dobijaju čir na želudcu i ostale gastričke tegobe...
    Ako si lijena za sve osim šetnje ti onda šetaj, šetaj i šetaj i povremeno radi kućni aerobik (temeljno pranje ormara, kupatila, pravi razmještaj po stanu, usisavaj :) ) Idi u nabavku bez kolica i auta pa nosaj, penji se pješke ako živiš na nekom spratu. Ti i sa tim kilamo koje imaš možeš biti ribetina sa mnogo manjim sturkao, ali sa boljom strukturom istog. Znaš i sama kako izgleda kila masti, a kako kila mišića. I opusti se i slobodno stavi ulje pored tog susama sledeći put. :mahalo:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Kucna gimnastika se radi svaki dan. :) A umesto kesa nosim bebu. :D Malo sam cise vezana za kucu,posto nemam apsolutno nikakvu pomoc oko bebe.Muz mi sa posla dolazi oko 19h ,ponekad i kasnije,onda malo posedimo zajedbo,pa dok se sredi beba za spavanje,obavim neke kucne poslove koje ne mogu kad sam sama i eto ponoci.Razmisljala sam o onim Youtube raznoraznim vezbama,pa ako neko ima da mi predlozi nesto korisno i razumno,bila bih srecna i zahvalana!
    40/91 UH (copy-paste meni)
    U:kikiriki
    R:pizza
    V:tri kolaca,crna cokolada
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hihih radi čučnjeve s bebom u rukama ispred sebe. nedavno sam vidjela neki klip gdje mama i tata vješbaju sa klincem, pa se dobacuju s njim i svašta nešto. Meni se iskrono najviše sviđa Džulijen. Ima taj tridesetodnevni program u tri nivoa, dakle svaki nivo 10 dana. Snimak za prvi https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 . Najveća prednost je što traju do pola sata, a tebi vrijeme baš znači. Druga preporuka je Lesli, s njom se hoda, ali nije ni malo bezazlena. Ja sam radila ovaj https://www.youtube.com/watch?v=wuDp6v_oL34 , ali ima ona i sa 1 ili 2 milje. Samo je važno krenuti, a onda i nastaviti :D . Srećno :mahalo:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Hvala narcisa!Sutra cu pokusati nesto od ovoga,a nadam se da ce mi preci u naviku.Moja beba obozava kada neko nesto,kao ,vezba.To mu je uzasno zabavno,pa i on nesto radi nozicama,trenira dete! :D
    Neverovatna je stvar da sam danas(UH ),sada,u 12 sati,gladna kao pas!To mi se nikada nije desilo...Pripisujem pms-u,nema sta drugo da bude. :neznalica: Jos par dana i nadam se da prestaje ova nocna glad,a i naduvena sam kao balon.
    Bezim u krevet,previse je iskusenja u frizideru. :nasilan:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

41/91 VITAMINI
    U:banana,ananas,mango
    R:bareni karfiol,dva kisela krastavcica,mandarina
    U:mandarina,kikiriki
    U:karfiol
    V:karfiol,paradajz mandarina
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

42/91 PROTEINI
    U:dve mandarine
    R:plavi patlidzan punjen sirom,paradajz salata,parce hleba,solja jogurta
    V:pola od rucka bez hleba i jogurta

Gosti su najzad otisli,proslo ih je kroz kucu petnaestak u roku od tri dana,bez nekog specijalnog povoda,pa je moralo biti i razne hrane,koja me je mucila i dozivala,pogotovo u kasnim nocnim satima.Sada je sve pojedeno,pa iskusenja nema i bas mi je lepo. :)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Fina ideja za patlidžan punjen sirom. Fino je kad ti dođu gosti, ali se stvarno na muci poznaju junaci. :wink:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Najgore je proslo, sto se iskusenja tice...
    A bila si bas dobra devojcica i nisi brljala :D
    Bravo za Ivu :009:
Odgovori 914 postova