Hvala Cacacac!
Verovatno je to kod tebe stagnacija. Verujem da će se kilogrami pokrenuti kada sutra, posle svesnog brlja, kreneš sve po dijeti. Nekad je stvarno dobro namerno pojesti nešto "nedozvoljeno", pogotovo kada je stagnacija kilograma, jer se onda metabolizam pokrene i ubrza i počne ponovo da mršavi kada nastaviš posle toga da se hraniš po dijeti.
I malo pre sam se izmerila ponovo i sada pokazuje 83 kg. Danas sam prvi put popila šumeći kompleks vitamina i minerala (bez šećera) i stvarno mi je prijalo. Moram da se čuvam za zimu. Sada će biti dosta prehlada i gripa, a danas sam osetila da me malko grebuckalo grlo. Sada sam ok hvala Bogu. Možda mi je to zbog tog šumećeg vitamina, jer ima aromu agruma i zaslađivač (a njega smem), ali sve i da jeste ja ću nastaviti da ga pijem svaki dan po jedan. Videćemo za nekoliko dana kakvo će stanje biti. A možda je samo i variranje u kilaži, što je sasvim prirodna i normalna pojava. Pre će biti da je to.
Nakupovala sam se slatkiša!

Skoro svi su bili ovde na akciji, ali znam da neću moći verovatno ni pola da pojedem do kraja dijete. Ima čokolade (i to one prelepe milka triple choco

), kit kata, plazme, čokoladnih bananica, jedan eurokrem i jedan kinder pingvin.

Kao da sam dobila paketić!
Sutra ću imati dva obroka (doručak i ručak) po želji, a uveče cele naredne nedelje nastavljam po dijeti. Za doručak već imam isplanirano mleko i plazma, a za drugi obrok videću. Gledaću samo da ne preteram.
Pišem sutra u svakom slučaju kako je protekao dan, valjda će raditi kočnice.