Odgovori 247 postova
Idemo do cilja! : )
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Idemo do cilja! : )

od Cirkončić » pre 7 godine

Uh, u pravu si Bakice, svašta mi nešto pada na pamet što se tiče slatkiša... :007: Moraću samo za nešto da se opredelim... :oops:

Narode moj, merih se malo pre i imam - 82,6 kg! :013: Znači, ukupno 3,1 kg manje a danas je tek šesti dan! :pivo: Samo da nešto ne zeznem sa slatkišama sutra, ne smem preterati sa njima, moraću baš zbog ovog rezultata i uspeha da pazim. A željna sam, ali suzdržaću se da ne preteram.

:skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 8 godine

od cacacac » pre 7 godine

Bravo!!! :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    Kod mene kg u mestu, vaga nesto nece da saradjuje... :neznalica:
    Novi UN start- 28.11.2017. -68.5kg
    Najnoviji UN start- 10.01.2018. - 68kg-neuspesan
    VMA start - 15.01.2018.- 68.5kg
    Najnajnoviji UN start - 22.04.2018.-70,6kg
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Hvala Cacacac! :pivo: :30:
    Verovatno je to kod tebe stagnacija. Verujem da će se kilogrami pokrenuti kada sutra, posle svesnog brlja, kreneš sve po dijeti. Nekad je stvarno dobro namerno pojesti nešto "nedozvoljeno", pogotovo kada je stagnacija kilograma, jer se onda metabolizam pokrene i ubrza i počne ponovo da mršavi kada nastaviš posle toga da se hraniš po dijeti.

I malo pre sam se izmerila ponovo i sada pokazuje 83 kg. Danas sam prvi put popila šumeći kompleks vitamina i minerala (bez šećera) i stvarno mi je prijalo. Moram da se čuvam za zimu. Sada će biti dosta prehlada i gripa, a danas sam osetila da me malko grebuckalo grlo. Sada sam ok hvala Bogu. Možda mi je to zbog tog šumećeg vitamina, jer ima aromu agruma i zaslađivač (a njega smem), ali sve i da jeste ja ću nastaviti da ga pijem svaki dan po jedan. Videćemo za nekoliko dana kakvo će stanje biti. A možda je samo i variranje u kilaži, što je sasvim prirodna i normalna pojava. Pre će biti da je to. :wink:
    Nakupovala sam se slatkiša! :D Skoro svi su bili ovde na akciji, ali znam da neću moći verovatno ni pola da pojedem do kraja dijete. Ima čokolade (i to one prelepe milka triple choco :oops: ), kit kata, plazme, čokoladnih bananica, jedan eurokrem i jedan kinder pingvin. :skakutalo: Kao da sam dobila paketić! :wink:
    Sutra ću imati dva obroka (doručak i ručak) po želji, a uveče cele naredne nedelje nastavljam po dijeti. Za doručak već imam isplanirano mleko i plazma, a za drugi obrok videću. Gledaću samo da ne preteram.
    Pišem sutra u svakom slučaju kako je protekao dan, valjda će raditi kočnice. :wink:
  • dada77ns
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od dada77ns » pre 7 godine

hrabro od tebe sto napunis kucu slatkisima i na dijeti si :?
    to moze da ti bude izazov koji ne mozes da prevazidjes u trenucima gladi. Pazljivo sa slatkim....mnogo je zarazno. Ja sam luda za slatkisima. Evo i sada na UNki, dok ne pojedem kockicu cokolade za UH ne jede mi se slatko i nakon te kockice....pojela bi celu tablu cokolade...bar dok mi se ne smuci.
    UN start: 04.05.2016. 62kg
    UN kraj: 01.08.2016. 51kg
    novi start kontrole: 03.05.2017. 55kg neuspesan
    najnoviji start kontrole: 06.11.2017. 57kg neuspesan
    UN start: 02.12.2017. 57kg
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Dobro jutro svima! :pivo:

Dado, ranije bi mi to bio problem, ali ova ishrana stvarno ubija želju za slatkišima. Čak ih nisam ni sklonila još, eno ih na stolu. :wink: Za sada uspešno odolevam, ali videćemo kako će biti do kraja. :)

Dužna sam vam par menija. Evo ovako je bilo:

6 dan - dijeta sa ograničenim uh
    Doručak: 1 punjena paprika (crni luk, mleveno pileće belo meso, šargarepa, usitnjen karfiol i začini);
    Ručak: / (desilo se da sam ručak preskočila);
    Večera: mala proteinska salata, jedan mali kolutić salame i 1 punjena paprika.

7 dan - dijeta sa ograničenim uh
    Doručak: činijca plazma keksa sa mlekom, 1 čokoladna bananica;
    Ručak: činijica supe od povrća sa posnim griz knedlama, mala šaka smokija, 1 kinder pingvin i 1 eurokrem :oops: ;
    Večera: paprikaš (mleveno pileće belo meso, šargarepa, crni luk, začini - i nisam mogla sve da pojedem).

Mislim da nisam preterala juče sa slatkišima i ponosna sam na sebe, a opet stvarno sam uživala i jela sam ih ipak dosta za jedan dan.

Stanje danas - i više nego odlično - 82,7 kg. :hi-fi:
    Znači, nije mi smetalo što je super. :)

Nastavljamo, idemo dalje!
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

:headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • dada77ns
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od dada77ns » pre 7 godine

Bravo...guraj dalje ka cilju... :headbang:
    UN start: 04.05.2016. 62kg
    UN kraj: 01.08.2016. 51kg
    novi start kontrole: 03.05.2017. 55kg neuspesan
    najnoviji start kontrole: 06.11.2017. 57kg neuspesan
    UN start: 02.12.2017. 57kg
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Svaka cast! :veseljak:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Bakice, Dado, Cacacac! :30: Hvala svima! :)

Meni od juče:

8 dan - dijeta sa ograničenim uh
    Doručak: pola roštilj kobasice, malo kisele pavlake, malo ajvara;
    Ručak: 1 jaje na oko, nekoliko kolutića pržene salame, malo kisele pavlake;
    Večera: slatki kupus sa mesom, 1 trokutić topljenog sira, čaša mleka.

Nešto se dešava... :005: Merila sam se malo pre i 1 kg u plusu. Znači, trenutna kilaža - 83,7 kg. Mislila sam da je to zbog mleka i da mi ono možda smeta, ali shvatila sam da je u pitanju ciklus koji trebam da dobijem uskoro. Najverovatnije zbog toga varira kilaža. Jeste neprijatan osećaj kada vidite plus na vagi, ali je sasvim ok jer je u pitanju voda i krv koja se nakuplja kada smo u ciklusu. I to će proći neću da očajavam, samo nastavljam dalje. :wink:
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Moracesh da nauchish kako da savladavash te prepreke kojih ce biti. I stagniranje i to malo gore- dole. Za 3 meseca UNke nauchila sam da se borim sa tim a da ne odustanem. Borim se i dan danas :x
    Ako se drzimo dijete i dobijamo kile to samo znachi jedno : KOLICHINE se moraju smanjiti. Ako smo pak brljali onda je jasno: mora se stati sa brljanjem. Medjutim ako je u pitanju samo jedno kilo onda to moze biti pms ili slaba probava ili nagomilvanje vode iz nekog razloga. Zato promisli malo i ne odustaj. Seti se uvek da smo naa maratonu :)
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Kad go sam u PMS-u nadujem se kao zaba,a takodje sam primetila da kad jedem nesto sto je slanije kg su u plusu zbog nagomilavanja vode. A ponekad mi jednostavno neka namirnica ne odgovara pa se nadujem zbog nje...
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Dobar dan narode! :)

Hvala ti Bakice... :30: Treba biti jak i ne pokleknuti kada krene to osciliranje težine, ali i ne treba se svaki dan meriti. Neću se vagati neko vreme pa ćemo videti šta će nam vagica reći. Čisto da se ne demotivišem, jer nema razloga. :wink:

Isto je i sa mnom Cacacac.. Nadujem se sa svih strana plus što ja i omlitavim. :cry: Tako je bilo i kada sam imala idealnu kilažu. Vagam se tek onda kada prođe ciklus, da se ne deprimiram. :wink:

Jelovnik od juče :) :

9 dan - dijeta sa ograničenim uh
    Doručak: sladak kupus sa mesom (majka mi napravila za večeru ali je ostalo još pa sam jela i za doručak), čaša mleka;
    Ručak: 1 jaje na oko, 2-3 kolutića salamice ispržena, trokutić topljenog sira,
    Užina: sladak krem od 1 jajeta sa natrenom,
    Večera: 2 jaja na oko, 4 kolutića ispržene salame, 1/2 trokutića topljenog sira, malo majoneza.

Krem je bio sjajan i baš mi je to trebalo. :) Videćemo kilažu kada prođe ciklus.
  • Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Eleonor » pre 7 godine

Pozdrav Cirkoncicu :)
    Ja te se secam od pre, ali sam zaboravila zbog cega si napustila forum...Sad se prisecam... :shock:
    Elem, bitno da si sada ok i da ti lepo ide. A ima se sta nauciti od tebe i tvog jelovnika :) Meni je se za sada cini kao nemoguca misija da izbacim Uh, a tako bi trebala.....
    :mahalo:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Pozdrav Eleonor! :)
    Važno je da sada sve ide lepo.. Hvala ti na podršci! :) Ni meni nije bilo lako u početku (najteža su prva tri dana) ali posle nije toliko teško. Ovo mi je do sada najlakša od bilo koje dijete. Sjajna je stvar što imam jedan dan u nedelji kada u dva obroka jedem šta želim (ali pazim da ne preteram). Ne znam koliko imaš viška, ali možeš da probaš nekoliko dana bez uh (ali uh iz povrća je dozvoljen, nipošto samo meso jesti) čisto da vidiš kako ćeš se osećati i da li ti odgovara ovakva ishrana. :) Lakše je uz podršku. : ) Svratiću posle do tvog dnevnika..

Još malo pa sam na pola puta, prolazi i 11 dan. :skakutalo:
    Evo kako se juče jelo:

10 dan - dijeta sa ograničenim uh
    Doručak: 1 jaje na oko, nekoliko kolutića ispržene salame, malo majoneza;
    Ručak: 1 bareno jaje, maslac, so (mazala na isečeno jaje), 2 kolutića ispržene salame;
    Užina: šolja mleka,
    Večera: 3 male ćuftice od pilećeg belog mesa, začina i barene ispasirane šargarepe (umesto hleba u smesu sa mesom), sos od jogurta i belog luka.

Primećujem da slabo jedem salatu... i generalno slabo jedem osim večere, ali sita sam ne gladujem. Jedino bih salatu morala da ubacim više, ovo ovako nije dobro. A ne jede mi se...ali trebam.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Dobro jutro narode! :pivo:

Meni od juče:

11 dan - dijeta sa ograničenim uh
    Doručak: 2 pileće ćuftice, sos od jogurta i belog luka,
    Ručak: 1 bareno jaje, maslac, jedna pileća ćuftica,
    Užina: šolja mleka i sir kačkavalj,
    Užina 2: šolja mleka i sir kačkavalj,
    Večera: 1 jaje na oko, nekoliko kolutića salame, malo majoneza, kiseli krastavčići.
Odgovori 247 postova