Moj ti je predlog kad vec ne mozesh da se duze odrzish na nekoj "pravoj" dijeti da onda SMANJISH KOLICHINE toga shto jedesh. To se lakshe moze izvesti. Dakle kad ti i dechko kupite picu na primer ti pojedi upola od onoga shto inache jedesh a ostatak daj dechku da pojede. On ima da se nagoji pa ce i on morati na dijetu i razumece te
E sad poshto sa tom polovinom shto si pojela mozesh ubrzo biti opet gladna onda se dojedi nekom salatom, povrcem neutralnim ili vocem. Ovo ti moze dati taj zamajac da kad izgubish nekoliko kila isplanirash neshto malo ozbiljnije.
Naravno da mozesh opet da izgubish kile.Moze apsolutno svako. Da je lako nije lako

ali chovek se navikne. Evo ja nakon 6 meseci tako sam se navikla na te manje kolichine da sad jedem normalno sve ali kolichine te manje me zadovoljavaju. I dalje mi je problem to jedenje uveche ali i sa tim se borim...nalijem se sokom od paradajza ( jer mi se trazi vishe slano nego slatko) .A kad se kadkad probudim u sred noci pa mi se trazi slatko uzmem nekoliko gutljaja cedjenog soka od pomarandze. I guram.
Mozesh i da brojish kalorije ( to ja sad radim) a da jedesh uobichajenu hranu ali bojim se da ce to da te smara a i teshko da mozesh da ugodish broj kalorija ako ne kuvash hranu vec jedesh brzu koja je visokokalorichna
Znachi za pochetak prepolovi kolichine, nalij se vodom nakon obroka i probaj da se uobrochish (pauze izmedju).
Ne znam za Atkinsa da li neko moze dugo da izdrzi na tome

pa ma koliko voleo meso...smuchi se to...ma sve se smuchi na duze staze

.Ali mozda da opet kao zamajac probash i to pa kasnije osmislish neshto bolje. Samo nemoj da odustajesh. Taj veliki vishak kilograma ne samo da nam narushava raspolozenje nego ozbiljno narushava zdravlje chak i kad je chovek mlad.Shta ce ti to